Acasă » Știri » Știri interne » Mărturii explozive. Milionarul a dezvăluit amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”. Gigi Becali a povestit ce a făcut ambasadoarea pas cu pas în noaptea de pomină: ”Eu eram în sala VIP, ea nu avea ce să caute acolo! (…) Mai veneau şi băgau capul în sala mea… Se uitau ca la spectacol!”

Mărturii explozive. Milionarul a dezvăluit amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”. Gigi Becali a povestit ce a făcut ambasadoarea pas cu pas în noaptea de pomină: ”Eu eram în sala VIP, ea nu avea ce să caute acolo! (…) Mai veneau şi băgau capul în sala mea… Se uitau ca la spectacol!”

De: Cancan 04/02/2018 | 00:00
Mărturii explozive. Milionarul a dezvăluit amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”. Gigi Becali a povestit ce a făcut ambasadoarea pas cu pas în noaptea de pomină: ”Eu eram în sala VIP, ea nu avea ce să caute acolo! (…) Mai veneau şi băgau capul în sala mea… Se uitau ca la spectacol!”
Gigi Becali le-a ”dat” ruşine ambasadoarei Olandei & ”Regelui asfaltului” la petrecerea care a avut loc la Hotelul Teleferic

Gigi Becali a dezvăluit amănunte incredibile de la ”Revelionul bogătaşilor”, din Poiana Braşov, unde a participat şi el. Aflat în sectorul VIP, patronul FCSB-ului le-a ”dat” ruşine ambasadoarei Olandei, Stella Ronner Grubacic, şi ”Regelui asfaltului” Nelu Iordache. Conform spuselor milionarului, cei doi băgau, din când în când, capul pe uşa sălii unde se distra Becali, invidioşi, se pare, pe luxul în care latifundiarul din Pipera se lăfăia. Finanţatorul roş-albaştrilor a comentat tăios şi atacurile diplomatei la adresa României. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturiile explozive ale omului de afaceri. (VEZI AICI: Ministerul Afacerilor Externe din Olanda a făcut-o lată printr-un răspuns transmis reporterilor CANCAN.ro. Avem dovada că ambasadoarea are "spate" în Centrală. Contrar oricăror protocoale diplomatice, reprezentanţii guvernului din ţara lalelelor ne-au scris că...)

 

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a detonat bomba începutului de an după ce a filmat-o pe ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubacic, o aprigă contestatară a ”Legilor Justiţiei”, la masa de Revelion alături de “Regele Asfaltului” Nelu Iordache, anchetat în mai multe dosare! Fostul comisar-şef Petru Pitcovici, reţinut de DIICOT pentru că ar fi ajutat traficanţi de droguri, a fost şi el la masă cu ambasadoarea Olandei şi cu Nelu Iordache. Legăturile ambasadoarei Olandei cu Nelu Iordache şi Petru Pitcovici sunt interesante, având în vedere dosarele în care sunt implicaţi “Regele Asfaltului” şi fostul comisar-şef din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). (CITEŞTE ŞI: Mega-exclusivitatea începutului de an. Primele imagini cu Ambasadoarea Olandei, la cina de An Nou cu familia milionarului condamnat pentru corupţie!)

La petrecerea organizată de Hotelul Teleferic din Poiana Braşov a fost prezent şi Gigi Becali. Doar că patronul FCSB-ului s-a aflat în sectorul rezervat VIP-urilor, nu în aceeaşi încăpere cu Stella Ronner Grubacic, Nelu Iordache şi Petru Pitcovici. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, latifundiarul din Pipera a povestit cum i-a „umilit” pe cei trei, care şi-ar fi dorit să fie prezenţi în aceeaşi sală cu el.

“Păi şi cu mine a petrecut, nu am fost şi eu acolo? Dar eu am fost la VIP, ea nu era acolo. Eu eram în sala de VIP, iar ea nu avea ce să caute acolo. Înţelegi? Ea stătea cu Nelu Iordache şi cu Petru Pitcovici. Ei mai veneau şi băgau capul în sala mea. Se uitau ca la spectacol. Tindeau şi ei să fie pe acolo. Ce să caute Pitcovici acolo? Lui i-a plătit, probabil, Nelu Iordache sau ăla al lui Năstase, de la Snagov. Truică!”, a spus Gigi Becali pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Patronul FCSB-ului a comentat, în stilu-i caracteristic, legăturile cel puţin interesante dintre ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubacic, Nelu Iordache şi Petru Pitcovici. (VEZI AICI: Primele imagini după megascandalul începutului de an. Ambasadoarea Olandei păcăleşte munca: 2 ore la coafor, ore de şuşoteli cu un agent al unui serviciu secret de informaţii şi… Stella Ronner Grubacic are un program incredibil într-o zi de lucru!)

“Acum femeia ce era să facă dacă era prietenă cu ei de mai mult timp? Dacă au făcut puşcărie sau au dosar penal trebuia să-şi părăsească prietenii? Femeia e ambasadoare, prietenă cu nişte oameni. Bravo ei că a ţinut, în continuare, prietenia! Bravo ei că nu i-a uitat! Eu când m-am dus la puşcărie ce trebuia? Ca Rareş Bogdan să spună despre mine că nu mă cunoaşte, că sunt infractor? Prietenii nu se uită! Eu eram în puşcărie şi am sunat-o şi pe consiliera lui Băsescu! Şi am vorbit cu ea din puşcărie direct la Preşedinţie. Şi nu aveam mare prietenie cu ea, dar mi-a răspuns femeia”, a spus Gigi Becali.

În schimb, patronul FCSB a comentat tăios atacurile la adresa României ale ambasadoarei Olandei, contestatară înverşunată a ”Legilor Justiţiei” şi care, în afara legăturilor cu Nelu Iordache şi Petru Pitcovici, s-a apropiat şi de Cristian Movilă, un personaj pe care surse DAS (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) îl indică drept colaborator al unui serviciu de informaţii.

“Nu o cunosc pe ambasadoare, nu am făcut şcoala cu ea. Dar acum, ajung eu, Becali, să comentez despre ea, femeie? Din exterior, ca român, când aud că femeia e ambasadoare, nici nu mă interesează de ea. Şi când aud de Olanda… Daca auzeam de America, Anglia, Germania, Franţa, Spania, Italia, comentam! Dar când aud de Olanda… Olanda e piticanie faţă de noi. O ţară piticanie. Ce mă interesează pe mine de ţara aia sau de ambasadoarea Olandei? Poate să vorbească ea, ce vrea ea! Mă interesează pe mine de Olanda? Când aud de Olanda mă gândesc doar la ce curvăsăraie e pe acolo”, a spus Gigi Becali.

Ce manevră a pus la cale ambasadoarea împotriva CANCAN.ro

Deranjată la culme de dezvăluirile publicaţiei noastre, Stella Ronner Grubacic s-a întâlnit, săptămâna trecută, cu un cunoscut jurnalist, căruia i s-a plâns de materialele relatate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. „Nu mai se poate cu CANCAN, sunt peste tot, trebuie opriţi!”, i s-a plâns jurnalistului încă actuala ambasadoare. Aceleaşi surse DAS ne-au spus că Stella Ronner Grubacic l-a rugat pe cunoscutul jurnalist să intervină pe lângă conducerea Ministerului Afacerilor Externe (MAE) de la Bucureşti pentru ca această instituţie a statului să ia măsuri împotriva publicaţiei noastre! Se pare că pe ambasadoarea Olandei o deranjează presa liberă. În schimb, petrece timp important în compania unor personaje dubioase precum Nelu Iordache, Petru Pitcovici sau Cristian Movilă. (NU RATA: Informaţii-bombă. Inamic al României, diplomata s-a întâlnit cu un cunoscut jurnalist şi i-a cerut să… Ambasadoarea care petrece cu milionarii condamnaţi pentru corupţie şi trafic de cocaină a pus la cale o manevră împotriva CANCAN.ro!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare se află marele actor
Florin Piersic a ajuns pe masa de operație astăzi, după un spectacol! În ce stare...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...