Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2018. Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2018. Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante

De: Cancan 12/05/2018 | 21:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2018. Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante
Horoscopul zilei de 13 mai 2018 spune că Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante

Horoscopul zilei de 13 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 mai 2018 spune că Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Astrologul Barbara Bacauanu va prezinta horoscopul zilei de 13 mai 2018

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Curajos și curios din fire cum ești, poți fi tentat să te arunci în jocuri financiare riscante, de la care ar fi indicat să te abții. Informațiile proaspete dar și corelarea concomitentă la nivel mental a unor experiențe din trecut pot constitui azi o adevărată valoare pentru tine. Un impuls puternic de libertate personală îți poate clătina din temelii căsnicia, simțindu-te prins la mijloc între iubit și un spațiu pentru tine.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Dacă tu faci parte dintre favoriții acestei zile, încearcă să nu te gândești la ce simte învinsul, ci bucură-te cu toată inima de succesul tău. Azi poți obține starea de pace și calm de care aveai nevoie pentru a-ți face ordine printre gânduri și sentimente. Totodată, poți lua niște decizii! Ai starea necesară de înțelegere și ascultare pentru a lămuri în cuplu lucrurile fără nervi, cu calm, cu toleranță, exact așa cum fiecăruia îi place.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Este foarte posibil să ai nevoie de o confirmare înainte de a te baza pe informațiile excelente care sosesc azi, de aceea nu te grăbi să acționezi! Poți mobiliza cantități mari de energie pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, reușind să colaborezi bine cu toți din jurul tău. Profită de oportunități și participă la un eveniment monden, vei face cunoștință cu mai multe persoane interesante și utile ca relație pentru viitorul tău!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Azi ești cu un cap deasupra tuturor și te poți remarca extrem de ușor, tocmai pentru că ai acumulat informația pe care ai ocazia de a o pune în lumină. Totuși, ai tendința de a respinge sfaturile celor maturi dintr-un spirit de frondă care nu te caracterizează. Există cineva care are lucruri bune de împărtășit. Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca cei necăsătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Este o perioadă propice în care să discuți cu persoana iubită – vorbe dulci, pasionale, planuri de viitor sau care să confirme dragostea dintre voi doi. Dacă nu ești încă într-o relație, acum poți întâlni pe cineva care să te atragă sau care să îți placă din prima clipă! În plan social, ai putea participa la petreceri sau ai putea fi invitat la niște evenimente mondene unde să te simți minunat!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Sfătuiește-te cu familia despre ceea ce te apasă, vei găsi mai mult ca sigur o soluție la problemele cu care te confrunți! Ascultă de cei mai maturi sau mai în vârstă decât tine. Dacă îți dorești să faci o schimbare în planul casei este cel mai bun moment în care să găsești cele mai atractive oferte. Concentrează-te pe emoții, sentimente și planul interior, este o perioadă propice în care să exteriorizezi tot ceea ce simți!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Azi nu te încăpățâna să le faci pe toate singur, s-ar putea să nu duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus și să te regăsești într-un impas! Ai multe de învățat de la o persoană care deține calități imperios necesare în acest moment: optimism, entuziasm și multă energie pozitivă. Poți găsi unele informații importante și citind o carte de specialitate sau participând la un curs.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Este un moment propice în care să îți negociezi salariul sau în care să ai discuții despre unele proiecte cu ajutorul cărora să și apară câștiguri financiare. Simți că un prieten se implică trup și suflet, că participă intens la tot ceea ce faci, iar un astfel de moment îți arată clar pe cine te poți baza și pe cine nu. Fii generos când vine vorba de gesturi de afecțiune, deoarece vei fi de-a dreptul încântat când îi vei vedea pe ceilalți ce bine primesc iubirea ta.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Deoarece ești un judecător corect, care este capabil să dea verdicte extrem de juste, azi vei fi abordat de cineva pentru a-ți spune părerea! Nu îi dezamăgi pe cei din jur. Totodată, deții mult șarm și ești mai atrăgător pentru persoanele de sex opus, ca atare poți cuceri mai repede acea persoană de care îți place. Este o perioadă oportună în care să te ocupi și de aspectul fizic, în care să îți îmbogățești garderoba sau în care să faci unele schimbări la felul în care arăți!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Atenție! Te comporți ca un copil care se ridică împotriva povețelor bune, doar așa, ca să arate că s-a maturizat și știe el mai bine ce are de făcut. Lasă-te inspirat de ceea ce au alții să te învețe și nu vei regreta! În același timp, lasă reținerile la o parte înaintea unui proiect pe care l-ai pregătit destul de bine și nu-ți fie teamă, lucrurile vor ieși mai bine decât ai preconizat!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Dacă intuiția îți atrage atenția să mai analizezi încă o dată toți pașii pe care îi ai de parcurs într-un proiect, ar fi bine să-i dai ascultare, deoarece poți descoperi o fisură. Nu te baza decât pe propriile judecăți de valoare, pe propriile argumente și numai așa vei reuși să extragi o concluzie cât se poate de corectă. Seara, o vizită a unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp îți poate aduce zâmbetul pe buze. Rememorează alături de el timpurile frumoase petrecute împreună!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Azi poți oferi multe, așa că uită de propriile interese și dă tot ceea ce ai mai bun fără a aștepta nimic în schimb. O relație de prietenie valoroasă se poate forma repede, ca atare fii atent la persoanele cu care interacționezi și care îți oferă sprijinul lor! În privința banilor, fii mai econom, pot surveni o serie de necesități materiale, iar la acest capitol nu te afli deocamdată pe cel mai sigur nivel.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL 14-20 MAI 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea în telefon”
Adriana Bahmuțeanu, adevărul despre presupusa amantă a lui Silviu Prigoană: „Îi găsisem mesaje cu ea...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe care o iau în calcul anchetatorii
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță a fi cea mai fierbinte vară din istorie
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”. Ce regrete are prezentatorul TV în prezent
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”....
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
"E vie? E vie?" Momentul în care jandarmii o găsesc pe Raisa moartă, în râpă....
BANCUL ZILEI. Într-o zi  vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare de bani: - Cât?
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu oricine poate să ajungă aici
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu...
Satul unic din România unde au trăit haiducii. Puțini știu unde se află, niciun turist nu ajunge aici
Satul unic din România unde au trăit haiducii. Puțini știu unde se află, niciun turist...
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora 07:00
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Un bărbat a obţinut decontarea ilegală a cheltuielilor de cazare pentru 50 de ucraineni
Un bărbat a obţinut decontarea ilegală a cheltuielilor de cazare pentru 50 de ucraineni
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Urmează o vară de coșmar. Pregătiri pentru ce e mai rău
Urmează o vară de coșmar. Pregătiri pentru ce e mai rău
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care zeci de mii de turiști îl vizitează anual
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul...
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Zodiile pentru care se întoarce roata norocului. Vin mari schimbări pentru 6 nativi după 29 mai, afaceri, căsătorie, visuri îndeplinite
Zodiile pentru care se întoarce roata norocului. Vin mari schimbări pentru 6 nativi după 29...
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o...
×