Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2018. Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2018. Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante

De: Cancan 12/05/2018 | 21:54
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 mai 2018. Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante
Horoscopul zilei de 13 mai 2018 spune că Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante

Horoscopul zilei de 13 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 mai 2018 spune că Berbecii sunt tentați să se arunce în jocuri financiare riscante.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Astrologul Barbara Bacauanu va prezinta horoscopul zilei de 13 mai 2018

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Curajos și curios din fire cum ești, poți fi tentat să te arunci în jocuri financiare riscante, de la care ar fi indicat să te abții. Informațiile proaspete dar și corelarea concomitentă la nivel mental a unor experiențe din trecut pot constitui azi o adevărată valoare pentru tine. Un impuls puternic de libertate personală îți poate clătina din temelii căsnicia, simțindu-te prins la mijloc între iubit și un spațiu pentru tine.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Dacă tu faci parte dintre favoriții acestei zile, încearcă să nu te gândești la ce simte învinsul, ci bucură-te cu toată inima de succesul tău. Azi poți obține starea de pace și calm de care aveai nevoie pentru a-ți face ordine printre gânduri și sentimente. Totodată, poți lua niște decizii! Ai starea necesară de înțelegere și ascultare pentru a lămuri în cuplu lucrurile fără nervi, cu calm, cu toleranță, exact așa cum fiecăruia îi place.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Este foarte posibil să ai nevoie de o confirmare înainte de a te baza pe informațiile excelente care sosesc azi, de aceea nu te grăbi să acționezi! Poți mobiliza cantități mari de energie pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene, reușind să colaborezi bine cu toți din jurul tău. Profită de oportunități și participă la un eveniment monden, vei face cunoștință cu mai multe persoane interesante și utile ca relație pentru viitorul tău!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Azi ești cu un cap deasupra tuturor și te poți remarca extrem de ușor, tocmai pentru că ai acumulat informația pe care ai ocazia de a o pune în lumină. Totuși, ai tendința de a respinge sfaturile celor maturi dintr-un spirit de frondă care nu te caracterizează. Există cineva care are lucruri bune de împărtășit. Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca cei necăsătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Este o perioadă propice în care să discuți cu persoana iubită – vorbe dulci, pasionale, planuri de viitor sau care să confirme dragostea dintre voi doi. Dacă nu ești încă într-o relație, acum poți întâlni pe cineva care să te atragă sau care să îți placă din prima clipă! În plan social, ai putea participa la petreceri sau ai putea fi invitat la niște evenimente mondene unde să te simți minunat!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Sfătuiește-te cu familia despre ceea ce te apasă, vei găsi mai mult ca sigur o soluție la problemele cu care te confrunți! Ascultă de cei mai maturi sau mai în vârstă decât tine. Dacă îți dorești să faci o schimbare în planul casei este cel mai bun moment în care să găsești cele mai atractive oferte. Concentrează-te pe emoții, sentimente și planul interior, este o perioadă propice în care să exteriorizezi tot ceea ce simți!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Azi nu te încăpățâna să le faci pe toate singur, s-ar putea să nu duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus și să te regăsești într-un impas! Ai multe de învățat de la o persoană care deține calități imperios necesare în acest moment: optimism, entuziasm și multă energie pozitivă. Poți găsi unele informații importante și citind o carte de specialitate sau participând la un curs.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Este un moment propice în care să îți negociezi salariul sau în care să ai discuții despre unele proiecte cu ajutorul cărora să și apară câștiguri financiare. Simți că un prieten se implică trup și suflet, că participă intens la tot ceea ce faci, iar un astfel de moment îți arată clar pe cine te poți baza și pe cine nu. Fii generos când vine vorba de gesturi de afecțiune, deoarece vei fi de-a dreptul încântat când îi vei vedea pe ceilalți ce bine primesc iubirea ta.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Deoarece ești un judecător corect, care este capabil să dea verdicte extrem de juste, azi vei fi abordat de cineva pentru a-ți spune părerea! Nu îi dezamăgi pe cei din jur. Totodată, deții mult șarm și ești mai atrăgător pentru persoanele de sex opus, ca atare poți cuceri mai repede acea persoană de care îți place. Este o perioadă oportună în care să te ocupi și de aspectul fizic, în care să îți îmbogățești garderoba sau în care să faci unele schimbări la felul în care arăți!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Atenție! Te comporți ca un copil care se ridică împotriva povețelor bune, doar așa, ca să arate că s-a maturizat și știe el mai bine ce are de făcut. Lasă-te inspirat de ceea ce au alții să te învețe și nu vei regreta! În același timp, lasă reținerile la o parte înaintea unui proiect pe care l-ai pregătit destul de bine și nu-ți fie teamă, lucrurile vor ieși mai bine decât ai preconizat!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Dacă intuiția îți atrage atenția să mai analizezi încă o dată toți pașii pe care îi ai de parcurs într-un proiect, ar fi bine să-i dai ascultare, deoarece poți descoperi o fisură. Nu te baza decât pe propriile judecăți de valoare, pe propriile argumente și numai așa vei reuși să extragi o concluzie cât se poate de corectă. Seara, o vizită a unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult timp îți poate aduce zâmbetul pe buze. Rememorează alături de el timpurile frumoase petrecute împreună!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 mai 2018

Azi poți oferi multe, așa că uită de propriile interese și dă tot ceea ce ai mai bun fără a aștepta nimic în schimb. O relație de prietenie valoroasă se poate forma repede, ca atare fii atent la persoanele cu care interacționezi și care îți oferă sprijinul lor! În privința banilor, fii mai econom, pot surveni o serie de necesități materiale, iar la acest capitol nu te afli deocamdată pe cel mai sigur nivel.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL 14-20 MAI 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data nașterii și cum calculăm cifra banilor
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el răbdarea lui
A MURIT MARELE ACTOR român. Durere imensă pe scena teatrului românesc: Timpul are şi el...
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”. Ce îi reproșează
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”....
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar în aceste zile ai voie, conform tradiției ortodoxe
Când se poate spăla și se pot face treburi casnice în Săptămâna Luminată 2024. Doar...
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns să fie considerat o adevărată comoară. Se vinde cu 20 de lei kilogramul, iar oamenii vin de la zeci de kilometri distanță să cumpere
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns...