Acasă » Știri » Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 17 mai 2018. Feciorele își eliberează emoțiile negative

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 17 mai 2018. Feciorele își eliberează emoțiile negative

De: Cancan 16/05/2018 | 22:19
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 17 mai 2018. Feciorele își eliberează emoțiile negative

Horoscopul zilei de 17 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2018 spune că nativii zodiei Fecioară își vor elibera emoțiile negative.

Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilnic pentru 17 mai 2018
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilnic pentru 17 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Ai răbdare în toate aspectele vieții tale și nu te grăbi să iei nicio decizie radicală! Deși imboldul este acela de a acționa rapid, este bine să fii și prevăzător. Unele oportunități vin și pleacă, alege-o pe cea mai tentantă pentru tine! Menajează-ți zona gâtului la nivel fizic, dar și la nivel energetic – fii atent la comunicare, la transmiterea adevărului și la acele chestii pe care le reprimi și nu vrei să le spui!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Ți-ai propus multe activități pentru astăzi, dar ca să le faci față cu brio este nevoie să ai grijă și de tine – cât de mult te odihnești, cât și la ce ore mănânci, în ce măsură faci față unor situații de stres. Nu te ambala și ia-o ușor în tot ceea ce faci! Nu ești rupt de ceea ce se întâmplă în jurul tău, așa că fii atent la semnalele pe care le transmiți celor cu care relaționezi!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Dacă ai ceva de spus, găsește cea mai blândă metodă și nu te înfuria. Felul în care comunici și dirijezi energia cuvintelor va influența direct situațiile acestei zile! Deciziile luate în această perioadă te pot influența pe termen lung, așa că fii foarte atent la impulsul de moment. Totodată, fii pe fază la o oportunitate prin care poți câștiga o sumă de bani mult mai ușor decât în mod normal.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Stagnarea nu este încurajată în această perioadă, așa că încearcă să faci curățenie în spațiul în care locuiești sau lucrezi. Tot ceea ce nu îți mai trebuie, ce este vechi, stricat sau care nu mai are valoare este bine să fie îndepărtat pentru a face loc unor noi lucruri în viața ta! Detașându-te de anumite obiecte, te vei elibera și de emoția, situația, amintirea sau persoana legată de ea, ceea ce va avea un efect terapeutic extraordinar asupra ta!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Astăzi ești mai vorbăreț, mai dornic de socializare cu cei din jurul tău și mult mai deschis către cunoașterea unor persoane noi. Menține-ți această atitudine, va aduce în calea ta numai situații pozitive! Stabilește-ți obiective clare pe o perioadă mai lungă de timp, ai ocazia acum de a întrevedea care este viitorul unei situații sau a unui proiect pe care vrei să îl demarezi!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Apropie-te mai mult de natură, deoarece ai nevoie de un moment de detașare, de reculegere și de conectare cu pământul. Multe emoții negative pe care le-ai acumulat se descătușează acum, ceea ce poate avea un efect terapeutic foarte benefic pentru tine. Ar fi minunat să poți face o călătorie în afara orașului, dar și o plimbare în parc poate fi la fel de utilă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Ai posibilitatea de a obține venituri și din alte surse decât din salariu, dar ai grijă la natura acestor câștiguri. Păstrează-ți vii principiile, moralitatea și respectă legea! Este un moment bun în care să dovedești că ești înțelept, matur și responsabil, așa că fă-i față cum se cuvine! În același timp, respectă-ți cuvântul și promisiunile pe care le-ai făcut!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Chiar dacă ți se pare că nu este indicat în acest moment, este bine să pui în pușculiță niște bani și să fii mai atent la felul în care cheltui. Următoarea perioadă poate aduce unele situații imprevizibile, în care trebuie să te bazezi pe ceea ce ai economisit. Stabilește-ți o strategie de lucru, planifică totul cu grijă și o să ai parte de un rezultat pozitiv!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Este posibil ca astăzi să apară în calea ta o persoană din trecutul tău afectiv, iar dacă nu gestionezi corect situația, să te trezești în mijlocul unui scandal cu persoana care este în prezent în viața ta. Așadar, fii cu băgare de seamă la ceea ce alegi și la ceea ce este de valoare pentru tine. Discreția, sinceritatea și asertivitatea te vor ajuta să pui lucrurile în ordine.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Te vei simți mult mai bine astăzi dacă te vei pune în slujba altora, dacă vei ajuta pe cineva în nevoie sau dacă vei contribui la soluționarea unei tensiuni dintre apropiații tăi. Astfel, vei avea sentimentul utilității foarte pronunțat, dar și o stare de bine care te va însoți și în alte domenii ale vieții. În sfera socială, este posibil să participi la o întrunire cu vechi prieteni sau colegi, ca atare multe amintiri sunt pe cale să prindă viață!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Apreciază valoarea bunurilor materiale de care te înconjori și nu arunca banii pe ceva care nu îți trebuie cu adevărat. Prezența planetei Marte în semnul tău zodiacal te face mai activ decât de obicei, mai dornic de a iniția lucruri, de a ieși în față, ca atare poți realiza cam tot ceea ce îți propui! Atenție la pornirile agresive și la tensiunile interioare pe care le acumulezi!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Fii responsabil cu datoriile pe care le ai – financiare, dar și morale sau principiale – și încearcă să te achiți onorabil de toate. Nu sunt recomandate restanțele, mai ales că îți pot influența reputația sau imaginea pe care ți-ai creat-o. Concretizarea unor planuri din agenda personală vine doar ca urmare a determinării, a unui efort susținut și a responsabilităților pe care ți le asumi!

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...