Acasă » Știri » Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 17 mai 2018. Feciorele își eliberează emoțiile negative

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 17 mai 2018. Feciorele își eliberează emoțiile negative

De: Cancan 16/05/2018 | 22:19
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 17 mai 2018. Feciorele își eliberează emoțiile negative

Horoscopul zilei de 17 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2018 spune că nativii zodiei Fecioară își vor elibera emoțiile negative.

Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilnic pentru 17 mai 2018
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilnic pentru 17 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Ai răbdare în toate aspectele vieții tale și nu te grăbi să iei nicio decizie radicală! Deși imboldul este acela de a acționa rapid, este bine să fii și prevăzător. Unele oportunități vin și pleacă, alege-o pe cea mai tentantă pentru tine! Menajează-ți zona gâtului la nivel fizic, dar și la nivel energetic – fii atent la comunicare, la transmiterea adevărului și la acele chestii pe care le reprimi și nu vrei să le spui!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Ți-ai propus multe activități pentru astăzi, dar ca să le faci față cu brio este nevoie să ai grijă și de tine – cât de mult te odihnești, cât și la ce ore mănânci, în ce măsură faci față unor situații de stres. Nu te ambala și ia-o ușor în tot ceea ce faci! Nu ești rupt de ceea ce se întâmplă în jurul tău, așa că fii atent la semnalele pe care le transmiți celor cu care relaționezi!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Dacă ai ceva de spus, găsește cea mai blândă metodă și nu te înfuria. Felul în care comunici și dirijezi energia cuvintelor va influența direct situațiile acestei zile! Deciziile luate în această perioadă te pot influența pe termen lung, așa că fii foarte atent la impulsul de moment. Totodată, fii pe fază la o oportunitate prin care poți câștiga o sumă de bani mult mai ușor decât în mod normal.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Stagnarea nu este încurajată în această perioadă, așa că încearcă să faci curățenie în spațiul în care locuiești sau lucrezi. Tot ceea ce nu îți mai trebuie, ce este vechi, stricat sau care nu mai are valoare este bine să fie îndepărtat pentru a face loc unor noi lucruri în viața ta! Detașându-te de anumite obiecte, te vei elibera și de emoția, situația, amintirea sau persoana legată de ea, ceea ce va avea un efect terapeutic extraordinar asupra ta!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Astăzi ești mai vorbăreț, mai dornic de socializare cu cei din jurul tău și mult mai deschis către cunoașterea unor persoane noi. Menține-ți această atitudine, va aduce în calea ta numai situații pozitive! Stabilește-ți obiective clare pe o perioadă mai lungă de timp, ai ocazia acum de a întrevedea care este viitorul unei situații sau a unui proiect pe care vrei să îl demarezi!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Apropie-te mai mult de natură, deoarece ai nevoie de un moment de detașare, de reculegere și de conectare cu pământul. Multe emoții negative pe care le-ai acumulat se descătușează acum, ceea ce poate avea un efect terapeutic foarte benefic pentru tine. Ar fi minunat să poți face o călătorie în afara orașului, dar și o plimbare în parc poate fi la fel de utilă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Ai posibilitatea de a obține venituri și din alte surse decât din salariu, dar ai grijă la natura acestor câștiguri. Păstrează-ți vii principiile, moralitatea și respectă legea! Este un moment bun în care să dovedești că ești înțelept, matur și responsabil, așa că fă-i față cum se cuvine! În același timp, respectă-ți cuvântul și promisiunile pe care le-ai făcut!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Chiar dacă ți se pare că nu este indicat în acest moment, este bine să pui în pușculiță niște bani și să fii mai atent la felul în care cheltui. Următoarea perioadă poate aduce unele situații imprevizibile, în care trebuie să te bazezi pe ceea ce ai economisit. Stabilește-ți o strategie de lucru, planifică totul cu grijă și o să ai parte de un rezultat pozitiv!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Este posibil ca astăzi să apară în calea ta o persoană din trecutul tău afectiv, iar dacă nu gestionezi corect situația, să te trezești în mijlocul unui scandal cu persoana care este în prezent în viața ta. Așadar, fii cu băgare de seamă la ceea ce alegi și la ceea ce este de valoare pentru tine. Discreția, sinceritatea și asertivitatea te vor ajuta să pui lucrurile în ordine.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Te vei simți mult mai bine astăzi dacă te vei pune în slujba altora, dacă vei ajuta pe cineva în nevoie sau dacă vei contribui la soluționarea unei tensiuni dintre apropiații tăi. Astfel, vei avea sentimentul utilității foarte pronunțat, dar și o stare de bine care te va însoți și în alte domenii ale vieții. În sfera socială, este posibil să participi la o întrunire cu vechi prieteni sau colegi, ca atare multe amintiri sunt pe cale să prindă viață!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Apreciază valoarea bunurilor materiale de care te înconjori și nu arunca banii pe ceva care nu îți trebuie cu adevărat. Prezența planetei Marte în semnul tău zodiacal te face mai activ decât de obicei, mai dornic de a iniția lucruri, de a ieși în față, ca atare poți realiza cam tot ceea ce îți propui! Atenție la pornirile agresive și la tensiunile interioare pe care le acumulezi!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 mai 2018

Fii responsabil cu datoriile pe care le ai – financiare, dar și morale sau principiale – și încearcă să te achiți onorabil de toate. Nu sunt recomandate restanțele, mai ales că îți pot influența reputația sau imaginea pe care ți-ai creat-o. Concretizarea unor planuri din agenda personală vine doar ca urmare a determinării, a unui efort susținut și a responsabilităților pe care ți le asumi!

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te...
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Mare surpriză la Survivor All Stars. A plecat acasă un mare favorit
Mare surpriză la Survivor All Stars. A plecat acasă un mare favorit
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...