Acasă » Știri » Horoscop saptamanal 9 – 15 iulie 2018. Taurii au șansa de a începe o nouă relație

Horoscop saptamanal 9 – 15 iulie 2018. Taurii au șansa de a începe o nouă relație

De: Cancan 05/07/2018 | 14:41
Horoscop saptamanal 9 - 15 iulie 2018. Taurii au șansa de a începe o nouă relație

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 iulie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 9 – 15 iulie 2018 se numără și cea a Taurilor care au ocazia să pună punct unei relații și să se reîndrăgostească.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2018

Aspectele importante ale săptămânii 9 – 15 iulie 2018 sunt tranzitul planetei Venus, Micul Benefic al zodiacului și planeta armoniei, din 10 iulie prin zodia Fecioară, aspect care ne face mai prietenoși, mai responsabili, dar și mai critici cu relațiile noastre, dar și tranzitul planetei Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, care își reia mersul direct prin zodia Scorpion începând tot cu 10 iulie, aspect care ne provoacă să ne depășim limitele, ne sporește sexualitatea și ne face mai intuitivi și mai înclinați către misticism.

Un alt aspect deosebit de important pentru săptămâna 9 – 15 iulie 2018 este Luna Nouă din zodia Rac din data de 13 iulie, care este însoțită de o eclipsă parțială de Soare și care va aduce răsturnări de situație și surprize neașteptate pentru toate zodiile, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează.

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o săptămână foarte bună, încărcată de oportunități, atât la locul de muncă, unde-și vor îndeplini cu ușurință sarcinile și vor fi apreciați și recompensați, cât și în plan financiar, unde vor avea ocazia să primească o colaborare, un proiect, care să le ritunjească veniturile. Pe plan sentimental, nativii care sunt singuri au șansa de a se îndrăgosti de o persoană cunoscută la locul de muncă sau prin intermediul colegilor. Luna Nouă le poate aduce o nouă etapă în relația cu membrii familiei, dar și răsturnări de situație la acest capitol, iar nativii Berbec vor trebui să devină stăpâni pe ei înșiși și mai puțin să se bazeze pe sprijinul rudelor. Aspectele favorizează o mutare din locuință, o vânzare de casă sau închiriere.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor preocupa de sectorul sentimental mai mult ca niciodată. Cu Venus și Jupiter alături, nativii Taur au șansa să înceapă o nouă relație, dar și să pună punct unei relații mai vechi care nu-i mai împlinește. În relațiile stabile, solide, tranzitele aduc armonie și înțelegere, planuri de viitor și echilibru, dar și momente frumoase alături de partener. Luna Nouă le aduce oportunitatea de studia, de a cunoaște, și este posibil ca nativii să înceapă un curs de perfecționare profesională sau un curs de aptitudini, iar eclipsa de Soare poate veni cu surprize neașteptate legate de o deplasare în apropiere sau o călătorie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de protecția planetelor Venus și Jupiter la capitolul amoros. Nativii Gemeni vor avea oportunitatea de a-și consolida relația de cuplu, vor fi mai atenți la partener și la nevoile acestuia și vor petrece momente frumoase în cuplu de natură să-i apropie mai mult. Luna Nouă poate aduce o nouă etapă legată de partea financiară, însă eclipsa de Soare va veni cu surprize la acest capitol, în special dacă este vorba de veniturile salariale sau bani obținuți din colaborări, capitol la care nativii pot fi nemulțumiți și neîmpăcați în legătură cu remunerația primită.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot începe săptămâna cu niște deplasări unde au ocazia să cunoască persoane cu care să stabilească o bună comunicare și chiar să pună la cale un plan de viitor. Dau dovadă de idei inovative, revoluționare, și vor fi foarte bine văzuți de cei din jur. Relațiile cu frații, dar și cu partenerul de cuplu se vor îmbunătăți, iar Jupiter le va fi alături în special celor care au relații de lungă durată și care până acum s-au confruntat cu neînțelegeri. Nativii care au fost certați sau despărțiți au ocazia să se împace în acestă săptămână. Luna Nouă le aduce ocazia de afirmare în plan personal și ar trebui să profite din plin de această o portunitate în toate acțiunile pe care le întreprind. Eclipsa de Soare, însă, va aduce surprize neașteptate în tot ceea ce ține de relațiile nativilor Rac și chiar dacă acum li se va părea greu de acceptat, vor observa că pe termen lung va fi mai bine pentru ei.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Leu săptămâna aceasta le aduce mai multă liniște și mai multe oportunități de afirmare.Venus le tranzitează casa financiară, iar nativii vor observa o îmbunătățire a veniturilor, poate chiar o stabilizare, iar Jupiter le aduce echilibrul și pacea de care aveau nevoie în familie, inclusiv în relația cu partenerul de cuplu. Luna Nouă le cere mai multă responsabilitate și atenție la capitolul sănătății, iar Eclipsa de Soare le poate aduce soluția unei probleme mai vechi cu care se confruntă, nativii pot găsi tratamentul unei afecțiuni care-i macină de ceva vreme. O parte dintre nativii Leu vor căuta să se izoleze și să mediteze și vor căuta să pună punct unui proiect personal care le-a adus stres și agitație.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se anunță o săptămână bună pe mai toate planurile. Cu Venus în semnul lor, nativii vor ieși în evidență, se vor face remarcați și se vor bucura de aprecieri, vor deveni cuceritori, iar Jupiter le va aduce poftă de aventură și de flirt. Nativii vor acorda o mai mare atenție imaginii lor, vor avea predispoziție să-și schimbe look-ul și stilul vestimentar și nu este exclus să înceapă o nouă relație sau să reaprindă flacăra pasiunii într-o relație mai veche. Cu toate că Eclipsa de Soare poate aduce răsturnări de situație în sectorul sentimental și al prietenilor, Luna Nouă le aduce oportunitatea de a-și lărgi cercul de cunoștințe și nu este exclus ca unii nativi chiar să-și întâlnească partenerul în acest mediu.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 iulie 2018

Cu Venus și Jupiter alături, cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să devină mai sociabili și mai deschiși oportunităților pe care le percep prin intermediul prietenilor și cunoștințelor. O parte dintre nativi tind să se închidă în ei, însă nu este momentul să facă asta, cu atât mai mult cu cât Venus le aduce posibilitatea de a se vindeca, atât psihic, emoțional, cât și fizic, iar cei cu boli cronice vor simți o ameliorarea a stării. În plus, Luna Nouă le aduce un nou început în capitolul socio-profesional și este momentul ca nativii Balanță să-și îmbunătățrească imaginea. Eclipsa de Soare poate aduce surprize în carieră, iar unii nativi pot fi promovați, în timp ce alții ăși pot schimba locul de muncă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion sunt favorizați de Venus și Jupiter să-și lărgească cercul de prieteni, să devină mai sociabili, să se pună în evidență și să „defileze pe podium” în aplauzele tuturor. Nativii Scorpion vor avea ocazia să-și întâlnească un partener prin intermediul anturajului, iar cei care se află într-o relație vor simți o îmbunătățire a compatibilității. Luna Nouă le aduce chef de distracție, de ieșit în oraș, de participat la evenimente, dar și de călătorit, iar o parte dintre nativii Scorpion vor alege să urmeze cursuri de perfecționare și de îmbunătățire a cunoștințelor. Eclipsa de Soare poate veni, însă, cu niște surprize neașteptate, care se vor dovedi benefice pe viitor.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 iulie 2018

Venus, guvernatorul casei muncii, și Jupiter, guvernatorul lor în mers direct, cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de o săptămână prosperă, cu multe oportunități la capitolul profesional, dar și personal. Nativii vor avea ocazia să se facă remarcați, să primească aprecieri, premii și chiar recunoașterea meritelor, ceea ce le poate aduce o nouă funcție, un nou statut la locul de muncă. Luna Nouă deschide o altă etapă la capitolul banilor și poate aduce ocazia ca nativii Săgetător să-și îmbunătățească veniturile. Pentru unii dintre aceștia poate aduce acțiune legată de moșteniri și bunuri de valoare. Totodată, poate fi vorba de un nou început în relațiile intime, însă Eclipsa de Soare poate veni cu răsturnări de situație la aceste capitole, o grijă deosebită trebuie să o aibă cei care se află în relații clandestine.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 iulie 2018

Cu Venus alături, cei născuți în zodia Capricorn pot pleca într-o călătorie sau pot alege să participe la un curs de perfecționare. Nativii care vor să urmeze studiile în străinătate au ocazia să plece sau să primească aprobări în această perioadă. Jupiter le aduce șanse în proiectele pe care le întreprind și le oferă ocazia să-și împlinească un vis prin intermediul prietenilor, care le vor fi alături și-i vor sprijini în toate acțiunile întreprinse. Luna Nouă le aduce o nouă etapă în relația de cuplu, în timp ce unii nativi pot consolida relația și pot trece la alt nivel, alți nativi, dezamăgiți de relații, vor alege să pună punct. Aspectele sunt puternic susținute și de Eclipsa de Soare care-i supune la teste în acest sens.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Vărsător urmează o perioadă benefică atât pe plan profesional, cât și financiar. Vor simți o îmbunătățire a veniturilor și vor avea ocazia să primească noi proiecte, noi oferte de colaborare care să le susțină acest aspect. În carieră vor avea ocazia să se facă mai bine văzuți și să fie mai apreciați, mai luați în seamă cu ideile și propunerile lor, fapt ce le poate aduce în viitor un statut mai bun. În funcție de ceea ce au făcut până acum, Eclipsa de Soare poate veni cu o surpriză legată de locul de muncă. Luna Nouă le cere nativilor Vărsător mai multă atenție la capitolul sănătății și este recomandat să se odihnească mai mult.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești, cu Venus alături pe casa mariajului, vor avea ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu și să reinstaleze armonia. Nativii vor petrece clipe minunate în compania partenerului, iar Jupiter îi susține în demersurile legate de o călătorie. Cei care au parteneri plecați în străinătate se pot reîntâlni cu aceștia și pot reconsolida relația. Aspectele sunt susținute și de Luna Nouă care deschide o nouă etapă în relațiile sentimentale, iar nativii singuri pot întâlni un partener, aspect care se poate contura chiar la drum. Pe de altă parte, cei care au de dat examene în această perioadă vor fi susținuți astral și le vor trece cu bine. Eclipsa de Soare poate aduce o surpriză neașteptată, iar în cuplurile sudate poate fi vorba chiar de conceperea unui copil.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie să se îmbrace oamenii care vor să-și ia rămas-bun de la micuț
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru a-ți stimula funcțiile cognitive
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru...
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă la cazare
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă...