Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2018. Fecioarele iau decizii legate de partener

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2018. Fecioarele iau decizii legate de partener

De: Cancan 24/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2018. Fecioarele iau decizii legate de partener
Horoscopul zilnic pentru 25 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară iau decizii pe partea sentimentală.

Horoscopul zilei de 25 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară iau decizii pe partea sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec pot întâmpina obstacole în exercitarea funcției, drepturilor, responsabilităților la munca. Nativii pot fi vorbiți pe la spate, li se pot pune bețe în roate, iar cineva din anturaj încearcă să le ia locul, să le minimizeze autoritatea și să demonstreze că se poate și fără ei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor să aibă grijă ce și cu cine vorbesc. Să fie clari în afirmații și să nu se lase influențați de cei din jur. (Citește și Horoscop saptamanal 16 – 22 iulie 2018)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă de negare interioară, de freamăt interior, iar nativii au senzația că toate credințele și principiile pe care se bazau în viață nu mai valorează nimic. O parte dintre aceștia vor avea tendința să pună punct unor proiecte care nu-i mai satisfac și să se îndepărteze de persoanele care nu-i mai reprezintă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să facă analize reci și obiective asupra evenimentelor din viața lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot întâmpina niște blocaje legate de partea financiară. Nativii se pot afla în imposibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani legată de proiecte extra sau rezultatți în urma unei investiții. Nemulțumiri și neîmpliniri care au legătură cu o activitate desfășurată. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi îndeamnă pe nativi să nu se lase copleșiți de evenimentele actuale și să caute să aibă viziune de viitor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot relua un conflict mai vechi cu o persoană din cercul de cunoștințe sau cu un colaborator, cu un partener de afaceri. Contextul astral creat este încărcat de tensiune și nativii își vor exprima deschis și direct nemulțumirile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să evite întâlnirile cu acele persoane cu care știu că au o relație problematică pentru a nu agrava situația.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu au parte de nemulțumiri legate de locul de muncă. Posibil ca șefii să le impună anumte sarcini sau colegii cu care lucrau la un proiect să se retragă și să lase toată munca pe spatele acestora. Cu toate că vor fi tentați să facă o răscoală și să-și spună punctul de vedere, să-și apere drepturile, horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să fie împăciuitori și să aibă grijă la modul de exprimare deoarece pot răni și deranja, iar situația se poate întoarce în defavoare lor din alte puncte de vedere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea de depășit o etapă dificilă în relația sentimentală. Intrigi mai vechi revin în actualitate, nativii își exprimă nemulțumirile față de partener, iar în unele cazuri impun termene limită și se grăbesc să ia decizii. Pentru cei care au copii, contextul astral vine cu neînțelegeri și excese de autoritate, cu situații și evenimente care evidențiază o greșeală mai veche în relația părinte-copil.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de rezolvarea unor sarcini domestice, activități casnice care la prima vedere par ușoare, comune, dar care se dovedesc a le pune piedici și a le da întreg programul peste cap. Starea generală de indiferență, plictiseală, se revarsă asupra capacității de lucru și vor tărăgăna un proiect, o activitate întreprinsă. În unele cazuri, se poate renunța la un plan legat de locuință sau de membrii familiei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se vor pune în evidență astăzi la locul de muncă, vor uimi prin inspirație și intuiție, iar cei din jur se vor arăta surprinși de inițiativele acestora. Cu tact și încredere în ei au șanse să-și consolideze imaginea, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă pe nativi să nu se sperie de nou și de necunoscut pentru că toate au un început și nimeni nu se naște învățat.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot întâlni obstacole legate de o deplasare, o amânare poate veni pe neașteptate sau la drum pot avea problemele de natură să-i împiedice sa-și ducă planul la capăt. Schimb de replici dure și acide cu cei din jur cu care desfășoară o activitate profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să nu se ambiționeze și să facă o călătorie, dacă simt că aceasta este contra energiilor, iar dacă totuși nu o pot reprograma, să fie prudenți la drum.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cu Luna în tranzit prin semnnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor deveni mai sensibili în modul de abordare a problemelor cu care se confruntă. Nota generală este de subiectivism, melancolie și visare, aspecte care nu sunt pe placul nativilor cu atât mai mult cu cât acum au nevoie de luciditate și pragmatism în acțiunile întreprinse. Pentru unii nativi, contextul astral creat vine cu îmbunătățiri în zona sentimentală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător nu reușesc să-și organizeze sarcinile astăzi, sunt debusolați și bulversați de niște evenimente petrecute în trecut, dar ale căror urmări încep să-și acum facă simțită prezența. Contextul astral favorizează nemulțumirile, frustrările și neîmplinirile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să încerce să-și pună întâi ordine în gânduri și abia apoi în fapte.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești pot trece printr-o ruptură partenerială, însă nu casa sentimentală este vizată, ci casa prietenilor și a cunoștințelor. Nativii simt că sunt sufocați de unele persoane din anturaj și vor căuta să se îndepărteze, în unele cazuri fiind destul de acizi în dialog și radicali în luarea deciziei, fapt ce nu neapărat îi caracterizează pe Pești.

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul frumuseții
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...