Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2018. Fecioarele iau decizii legate de partener

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2018. Fecioarele iau decizii legate de partener

De: Cancan 24/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 iulie 2018. Fecioarele iau decizii legate de partener
Horoscopul zilnic pentru 25 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară iau decizii pe partea sentimentală.

Horoscopul zilei de 25 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară iau decizii pe partea sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec pot întâmpina obstacole în exercitarea funcției, drepturilor, responsabilităților la munca. Nativii pot fi vorbiți pe la spate, li se pot pune bețe în roate, iar cineva din anturaj încearcă să le ia locul, să le minimizeze autoritatea și să demonstreze că se poate și fără ei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor să aibă grijă ce și cu cine vorbesc. Să fie clari în afirmații și să nu se lase influențați de cei din jur. (Citește și Horoscop saptamanal 16 – 22 iulie 2018)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă de negare interioară, de freamăt interior, iar nativii au senzația că toate credințele și principiile pe care se bazau în viață nu mai valorează nimic. O parte dintre aceștia vor avea tendința să pună punct unor proiecte care nu-i mai satisfac și să se îndepărteze de persoanele care nu-i mai reprezintă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să facă analize reci și obiective asupra evenimentelor din viața lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot întâmpina niște blocaje legate de partea financiară. Nativii se pot afla în imposibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani legată de proiecte extra sau rezultatți în urma unei investiții. Nemulțumiri și neîmpliniri care au legătură cu o activitate desfășurată. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi îndeamnă pe nativi să nu se lase copleșiți de evenimentele actuale și să caute să aibă viziune de viitor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot relua un conflict mai vechi cu o persoană din cercul de cunoștințe sau cu un colaborator, cu un partener de afaceri. Contextul astral creat este încărcat de tensiune și nativii își vor exprima deschis și direct nemulțumirile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să evite întâlnirile cu acele persoane cu care știu că au o relație problematică pentru a nu agrava situația.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu au parte de nemulțumiri legate de locul de muncă. Posibil ca șefii să le impună anumte sarcini sau colegii cu care lucrau la un proiect să se retragă și să lase toată munca pe spatele acestora. Cu toate că vor fi tentați să facă o răscoală și să-și spună punctul de vedere, să-și apere drepturile, horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să fie împăciuitori și să aibă grijă la modul de exprimare deoarece pot răni și deranja, iar situația se poate întoarce în defavoare lor din alte puncte de vedere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea de depășit o etapă dificilă în relația sentimentală. Intrigi mai vechi revin în actualitate, nativii își exprimă nemulțumirile față de partener, iar în unele cazuri impun termene limită și se grăbesc să ia decizii. Pentru cei care au copii, contextul astral vine cu neînțelegeri și excese de autoritate, cu situații și evenimente care evidențiază o greșeală mai veche în relația părinte-copil.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de rezolvarea unor sarcini domestice, activități casnice care la prima vedere par ușoare, comune, dar care se dovedesc a le pune piedici și a le da întreg programul peste cap. Starea generală de indiferență, plictiseală, se revarsă asupra capacității de lucru și vor tărăgăna un proiect, o activitate întreprinsă. În unele cazuri, se poate renunța la un plan legat de locuință sau de membrii familiei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se vor pune în evidență astăzi la locul de muncă, vor uimi prin inspirație și intuiție, iar cei din jur se vor arăta surprinși de inițiativele acestora. Cu tact și încredere în ei au șanse să-și consolideze imaginea, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă pe nativi să nu se sperie de nou și de necunoscut pentru că toate au un început și nimeni nu se naște învățat.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot întâlni obstacole legate de o deplasare, o amânare poate veni pe neașteptate sau la drum pot avea problemele de natură să-i împiedice sa-și ducă planul la capăt. Schimb de replici dure și acide cu cei din jur cu care desfășoară o activitate profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să nu se ambiționeze și să facă o călătorie, dacă simt că aceasta este contra energiilor, iar dacă totuși nu o pot reprograma, să fie prudenți la drum.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cu Luna în tranzit prin semnnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor deveni mai sensibili în modul de abordare a problemelor cu care se confruntă. Nota generală este de subiectivism, melancolie și visare, aspecte care nu sunt pe placul nativilor cu atât mai mult cu cât acum au nevoie de luciditate și pragmatism în acțiunile întreprinse. Pentru unii nativi, contextul astral creat vine cu îmbunătățiri în zona sentimentală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător nu reușesc să-și organizeze sarcinile astăzi, sunt debusolați și bulversați de niște evenimente petrecute în trecut, dar ale căror urmări încep să-și acum facă simțită prezența. Contextul astral favorizează nemulțumirile, frustrările și neîmplinirile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să încerce să-și pună întâi ordine în gânduri și abia apoi în fapte.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești pot trece printr-o ruptură partenerială, însă nu casa sentimentală este vizată, ci casa prietenilor și a cunoștințelor. Nativii simt că sunt sufocați de unele persoane din anturaj și vor căuta să se îndepărteze, în unele cazuri fiind destul de acizi în dialog și radicali în luarea deciziei, fapt ce nu neapărat îi caracterizează pe Pești.

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...