Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2018. Berbecii sunt energici

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2018. Berbecii sunt energici

De: Cancan 28/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 august 2018. Berbecii sunt energici
Horoscopul zilnic pentru 29 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec sunt plini de energie și poftă de viață.

Horoscopul zilei de 29 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec sunt plini de energie și poftă de viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Berbec au parte de energie, bună dispoziție, veselie, poftă de viață și sunt mult mai activi la locul de muncă. Nativii au inițiativă, se implică în activități diverse, sunt vorbăreți și deschiși la noi subiecte de dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu devină prea impunători și orgolioși în relațiile cu cei din jur. (Citește și Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018)

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Taur pot traversa o zi încărcată de neliniști, frământări interioare, care se pot manifesta nu doar prin interiorizare, ci și prin insomnie. Nativii caută soluții la problemele cu care se confruntă și pot resimți stări de tristețe copleșitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să se odihnească mai mult și să se dedice activităților relaxante. (Vezi aici Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2018)

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au tendința astăzi de a intra în conflict cu cei din jur, în special în cercul de prieteni, unde caută să se impună, să-și impună propriile idei și propria viziune. Nativii vor fi contraziși și vor reacționa cu ironie dură și chiar agresivitate în limbaj. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se îndepărteze de persoanele care caută să-i provoace.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Rac își dau tot interesul să încheie un proiect, să ducă la bun sfârșit o sarcină, chiar dacă acest lucru presupune muncă peste program. Nativii pot resimți o oboseală accentuată în a doua parte a zilei, însă devin rigizi și nu se abat de la plan. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Leu refuză o propunere de colaborare într-un proiect ce ține de locul de muncă. Aceștia nu vor să fie ajutați și preferă să-și asume toată responsabilitatea, chiar dacă așa se vor chinui mai mult. Gândirea rigidă și lipsa de diplomație ăși pot pune amprenta asupra nativilor mai mult ca de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să asculte și părerile celorlalți înainte de a lua o decizie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de frământări în ceea ce privește latura financiară, mai precis destinația unei sume de bani. S-ar putea ca nativii să fie nevoiți să aleagă ce plată să facă, sa fie nevoiți să renunțe la ceva ce-și doreau în favoarea a ceva ce trebuie făcut, plătit. Contextul astral favorizează ușoare stările de dezechilibru și dorința de a renunța la ceea ce nu este concret, clar, sigur în viața lor.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță caută să găsească soluții la o problemă cu care se confruntă în mod constant și care le consumă energia. Este posibil ca nativii să trebuiască să renunțe la ceva sau să se muleze pe niște principii cu care nu sunt neapărat de acord. Context astral favorabil întâlnirilor, însă horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să aibă grijă la acțiunile întreprinse deoarece s-ar putea ca cineva să încerce să-i păcălească.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Scorpion se crează un context defavorabil, obositor și agitat la locul de muncă, iar nativii vor trebui să facă față sarcinilor într-un timp scurt, fapt ce le aduce stări de nervozitate și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion atenționează asupra unor posibile dureri de cap și de stomac.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se preocupă de familie și de treburi casnice. Nativii pot interveni cu înverșunare într-un conflict cu scopul de a-l aplana și pot scoate la suprafață, fără voia lor, alte teme de dispută. Certurile între copii și părinți sunt favorizate, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să mai mult calm și diplomație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu sunt dispuși să facă niciun compromis, nici legat de membrii familiei, nici legat de partener și de aici pot izbucni conflicte care, însă, rămân nerezolvate, deoarece nativii au tendința de a se retrage din dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să fie mai maleabili cu cei din jur și să nu se impună dacă nu este cazul. Uneori se pot găsi soluții mai ușor doar prin abordarea comună a unei probleme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător nu dispun de prea multă răbdare în rezolvarea sarcinilor zilnice și tendința generală este de a intra în conflict cu persoanele din jur, în special cu cele necunoscute, de exemplu, cu funcționarii statului cu care trebuie să intre în contact pentru a rezolva o problemă administrativă. Pot apărea conflicte la drum, din motive absolut banale, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îndeamnă la calm și răbdare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 august 2018

Cei născuți în zodia Pești se stresează peste măsură pentru a intra în posesia unei sume de bani. Poate fi vorba de o vânzare, iar cumpărătorul să se răzgândească întocmai când trebuia să plătească sau să semneze contractul. Stare de agitație și tensiune generală. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi îndeamnă pe nativi să nu poarte discuții despre salarizare la locul de muncă deoarece rezultatele pot să nu fie pe placul lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nutriționistul Mihaela Bilic spune adevărul despre MICII din comerț. Câți mititei ar trebui să mâncăm, de fapt? „Să încingem grătarele!”
Nutriționistul Mihaela Bilic spune adevărul despre MICII din comerț. Câți mititei ar trebui să mâncăm,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că e INTERZIS prin lege
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
WhatsApp anunță noi funcții. Totul se schimbă pentru utilizatori
WhatsApp anunță noi funcții. Totul se schimbă pentru utilizatori
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune artistul despre iubita lui
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...