Acasă » Vedete » Damian Drăghici a cerut-o de soție pe Cristina Stroe în direct, la TV! Cum a reacționat iubita mai tinerică

Damian Drăghici a cerut-o de soție pe Cristina Stroe în direct, la TV! Cum a reacționat iubita mai tinerică

De: Cancan 17/09/2018 | 20:30

Orice femeie își dorește ca bărbatul iubit să-i pună marea întrebare: “Vrei să fii soția mea?” într-un cadru cu totul și cu totul deosebit. Și… după multe ore de gândire, Damian Drăghici s-a decis să-i ofere inelul de logodnă iubitei sale, Cristina Stroe, în cadrul unui emisiuni, care era difuzată în direct la televizor. Întrebarea artistului a surprins-o extrem de mult pe partenera mai tinerică, pentru că, de fapt, relația dintre ei era pe butuci în ultima vreme.

Damian Drăghici a cerut-o de soție pe Cristina Stroe în direct, la TV

Cristina Stroe și Damian Drăghici au cântat împreună azi în cadrul emisiunii “Vorbește lumea” și, la final, cântărețul a îngenunchiat și, având un superb inel în mână, i-a spus: “Vreau să fii soția mea, pentru că te iubesc mult de tot”.

Inițiativa artistului de 48 de ani a luat-o total prin surprindere pe tânăra artistă: “Pe bune? Voi știați toți?”. Au fost însă multe momente de pauză și… după câteva replici de-ale lui Cove și Adela Popescu, Cristina Stroe a spus un simplu: “Ok”. Momentul emoționant a fost filmat de Adela Popescu, care a a scris în dreptul înregistrării postată pe Facebook-ul ei: “Cerere in casatorie in direct. Damian Draghici, you did it! ??????.

Ok, puteai să nu faci asta la televizor. De acum vor urma niște ani și mai frumoși. Sunt extrem de emoționată, nu știu cum să mă comport. Nu sunt genul să-mi fac viața publică. Aș prefera măcar să mă fi gândit, e incontrolabil. Sunt emoționată, îmi doream să existe această cerere, dar nu la televizor. Orice femeie își dorește acest lucru, mai ales din partea bărbatul pe care îl iubește. Nu mă așteptam. Cererea asta în căsătorie nu cred că a venit ca o ultimă opțiune, nu mă așteptam. Am trecut amândoi prin niște chestii foarte mari anul acesta și a fost greu să facem față tuturor emoțiilor pe care le-am trăit. Dacă e să facem nunta, să nu o facem la televizor.”, a reacționat frumoasa brunetă.

Surpriza a fost cu adevărat neașteptată, pentru că, în ultima vreme, relația dintre cei doi nu era ca pe roze. Iar celebrul lăutar nu s-a ferit să vorbească despre acest aspect.

Nu era pregătită pentru că am avut niște zile mai grele. Eram certați, cu ultimatum, cu tot. Noi nici nu vorbeam, am supărat-o”, a explicat Damian Drăghici.

Cerere in casatorie in direct. Damian Draghici, you did it! ??????

Publicată de Adela Popescu pe Luni, 17 Septembrie 2018

Mesajul postat de Cristina Stroe după ce a primit inelul de logodnă de la Damian Drăghici

La câteva ore bune după fericitul moment, Cristina Stroe a făcut o postare emoționantă pe pagina ei de Facebook, unde a distribuit și filmarea făcută de Adela Popescu în momentul în care ea a primit inelul de logodnă de la Damian Drăghici.

“In ultimul an am invatat ca dragostea trebuie traita, simtita si mai putin expusa sau transpusa in cuvinte, caci atunci cand vine vorba de mine si de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decat verbalul altora. In ceea ce priveste ultimul an a fost unul plin de provocari, de incercari, dar si de realizari, un an in care am simtit mai mult, am trait fiecare clipa si am iubit intens, toate astea alaturi de barbatul pe care il am langa mine. Am invatat impreuna din lucrurile pe care le-am traversat impreuna. Anul asta pot spune ca am evoluat impreuna din toate punctele de vedere si fiecare a inteles ca nici un vis nu-i prea indraznet si ca tot ce-ti doresti se poate indeplini. Cu siguranta unul dintre cele mai emotionante momente din viata unui cuplu este, fara doar si poate, cererea in casatorie. Nu m-am asteptat ca acest lucru sa se intample nici o secunda, mai ales in contextul in care ne aflam, la televizor. Simtindu-ma coplesita de fosta relatie, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc ca un lucru atat de special si intim sa fie facut public, asa ca m-am blocat si nu am stiut cum sa reactionez. Stiam ca Damian este spontan si imprevizibil, insa nu m-am gandit la asta. Dincolo de urcusurile si coborasurile din relatia noastra, doua lucruri esentiale ne-au unit: dagostea ne-a facut sa trecem peste orice obstacol si pasiunea si viziunea comuna pe care o avem pentru muzica.
Tot ce simt si tot ce pot sa spun se rezuma la faptul ca sunt fericita, iubesc si sunt iubita.
Damian Draghici, iti multumesc ca existi!
este mesajul postat de logodnica îndrăgitului artist pe pagina ei oficială de Facebook.

Mesajul făcut public de Damian Drăghici după ce s-a logodit cu femeia iubită, Cristina Stroe

După ce femeia alături de care vrea să își petreacă viața a acceptat inelul de logodnă, politicianul a așternut câteva rânduri pe o rețea de socializare, unde a dezvăluit că plănuia acest moment de ceva timp. De asemenea, el a mai mărturisit că viața lui s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe Cristina Stroe și că… nu-i oferă doar iubire, ci și inspirație.

“De-o vreme incoace, tot dau tarcoale gandului ca e vremea sa ii propun sa fie sotia mea, dar nu prea am stiut cum. In general e visul oricarei femei sa fie cerute in casatorie intr-un mod cat mai original, poate nu este cel mai creativ sau romantic momentul in care s-a intamplat cererea, dar anul acesta mi-am propus sa fac tot ce simt si sa dau frau liber sentimentelor. Viata mea s-a schimbat radical de cand am cunoscut-o pe Cristina Stroe. Ma completeaza, ma linisteste si imi ofera dragostea de care am nevoie, iar, in egala masura, imi este pur si simplu inspiratie. Am avut emotii foarte mari, nu stiam cum o sa reactioneze si care va fi raspunsul ei, mai ales ca ea nu stia absoult nimic de ceea ce urma sa fac. Am traversat impreuna momente dificile, iar, in ultimele zile, am constientizat ca trebuie sa fac pasul asta. Acum am depasit toate situatiile si ne bucuram doar de emotiile frumoase care ne coplesesc., a scris lăutarul pe pagina lui oficială de Facebook.

Cei doi au o relație de un an. Anterior, muzicianul a fost căsătorit cu avocata Paula Rosenberg.

Damian Drăghici, premiat cu DISCUL DE AUR în 2017

Anul trecut, Damian Drăghici a obținut DISCUL DE AUR, după ce albumul său a înregistrat cele mai multe vânzări din România. Vă reamintim că viața lui nu a fost mereu în lumina reflectoarelor. În trecut, talentatul artist dormea pe străzi, cerşea şi nu avea nimic de mâncat. În urmă cu mai bine de un an, el a mărturisit într-un interviu că se pregăteşte să scoată o carte în paginile căreia îi veţi putea citi povestea de viaţă.

“Ni se acordă discul de aur pentru cele mai multe vânzări ale albumului «Damian & Brothers» (…) Nu ne aşteptam, pentru că este o revenire după 10 ani. (…) Drumul cel mai greu cred că este şi acum, că trebuie să aleg următoarea piesă şi niciodată nu ştiu ce e bine sau nu-i bine. În călătoria spre succes nu e aşa de importantă destinaţia, decât ceea ce devii tu, cum te schimbă acea călătorie. Cred că asta e mai important, pentru că odată ce ajungi acolo, trebuie să te menţii, trebuie să livrezi rezultate. (…) Da, e corect, pregătesc o carte. (…)”, a povestit Damian Drăghici în cadul emisiunii “Răi da’ buni” în primăvara anului 2017.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE impresionante
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Netflix, o mare lovitură cu această producție. Milioane de utilizatori au fost încântați
Netflix, o mare lovitură cu această producție. Milioane de utilizatori au fost încântați
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...