Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018. Berbecii pot încheia o relație

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018. Berbecii pot încheia o relație

De: Cancan 28/12/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018. Berbecii pot încheia o relație
Horoscopul zilei de 29 decembrie spune că Berbecii pot încheia o relație

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot pune punct unei legături, unei relații.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de discuții provocatoare cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri, iar nativii vor trebui să dea dovadă de diplomație pentru a nu duce lucrurile la extrem. Pot exista nemulțumiri, critici și reproșuri de natură să rupă o legătură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să fie împăciuitori și să nu ia decizii impulsive. Viața de cuplu poate suferi unele schimbări.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să se odihnească și să-și refacă rezervele de energie. Este o etapă bună pentru vindecare și recuperare organică, mai ales în cazul nativilor care s-au suprasolicitat în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu facă niciun fel de exces și să dedice activităților relaxante, în liniștea căminului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni resimt acut nevoia de liniște și nativii vor renunța la activitățile obositoare, fie că este vorba de petreceri, de plimbări sau vizite, pentru a se odihni. Moment bun pentru încărcarea bateriilor cu ajutorul activităților culturale și artistice. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se detașeze, să lase agitația deoparte și să se dedice mai mult propriei persoane.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a se retrage din activitățile cotidiene, chiar de a evita întâlnirile și dialogurile cu cei din jur. Nativii simt nevoia de a sta singuri, de a se liniști și echilibra atât fizic, cât și psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține activitățile domestice care au scopul de a creea confort nativilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să se plimbe, să se recreeze în natură și este foarte probabil să plece în scurte deplasări, excursii. Nativii sunt dornici să iasă din starea de moleșeală care i-a caracterizat în ultimele zile, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le crează un context prielnic pentru a se pune într-o lumină nouă și a-și reface rezervele de energie și bună dispoziție.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se pot frământa din cauza unor neajunsuri financiare. Este posibil ca un plan pe care îl puseseră la cale (posibil o deplasare, o vacanță), să fie anulat din acest motiv și situația să creeze frustrări mari nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu-și acuze partenerul de viață, ci să încerce împreună să găsească o soluție, o cale de mijloc pentru îmbunătățirea bugetului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță traversează o etapă bună din punct de vedere fizic și psihic și nativii vor fi foarte precauți și dornici să-și mențină starea de bine, astfel încât vor evita excesele și situațiile la limită. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a petrece momente liniștite alături de cei dragi și de a se bucura de mici surprize din partea acestora.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion fac eforturi majore pentru a se detașa de niște emoții negative, de niște amintiri care nu le dau pace în ultima perioadă. Nativii vor apela la prieteni și la persoane cu un grad ridicat de înțelepciune pentru a reuși să-și dizolve aceste stări. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a se relaxa, de a ierta și a trece mai departe.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător petrec timp alături de prieteni și au ocazia să lămurească niște situații, să pună la cale un plan de distracție, o petrecere. În unele cazuri, nativii își vor evidenția talentele și vor reuși să obțină aprecierile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă șansa de a se se împăca cu o persoană dragă. În plan amoros, lucrurile vor reintra pe făgaș normal.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu vor fi în cea mai bună formă fizică și nici nu se vor simți confortabil din punct de vedere emoțional. Nativii se pot lăsa copleșiți de unele gânduri, se pot simți singuri și neajutorați și deși resimt acut nevoia de schimbare, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn nu le va susține această dorință, mai corect spus le va bloca mijloacele pentru a reintra în linie dreaptă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt frământați de o serie de gânduri și își fac singuri reproșuri că nu au știut să acționeze într-o anumită privință, că nu au luat o altă decizie într-un anume context. Nativii își fac iluzii cu privire la un eveniment din viitor, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să lase planurile pentru mai târziu. Nu este un moment bun de pus la cale strategii de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au parte de acțiune în plan financiar. Unii nativi pot face o investiție care să le aducă beneficii pe termen scurt, în timp ce alți nativi pot alege varianta împrumutului ca fiind cea mai sigură și ușoară cale de a-și reechilibra bugetul pe moment. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un cadou material, un câștig bănesc, pot primi un bun de valoare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 – 30 DECEMBRIE 2018. TAURII DEVIN JUSTIȚIARI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie să se îmbrace oamenii care vor să-și ia rămas-bun de la micuț
Tzancă Uraganu a anunțat unde și când se va ține priveghiul nepotului său! Cum trebuie...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu...
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru a-ți stimula funcțiile cognitive
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru...
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă la cazare
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă...