Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018. Berbecii pot încheia o relație

Publicat: 28/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot pune punct unei legături, unei relații.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de discuții provocatoare cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri, iar nativii vor trebui să dea dovadă de diplomație pentru a nu duce lucrurile la extrem. Pot exista nemulțumiri, critici și reproșuri de natură să rupă o legătură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să fie împăciuitori și să nu ia decizii impulsive. Viața de cuplu poate suferi unele schimbări.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să se odihnească și să-și refacă rezervele de energie. Este o etapă bună pentru vindecare și recuperare organică, mai ales în cazul nativilor care s-au suprasolicitat în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu facă niciun fel de exces și să dedice activităților relaxante, în liniștea căminului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni resimt acut nevoia de liniște și nativii vor renunța la activitățile obositoare, fie că este vorba de petreceri, de plimbări sau vizite, pentru a se odihni. Moment bun pentru încărcarea bateriilor cu ajutorul activităților culturale și artistice. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se detașeze, să lase agitația deoparte și să se dedice mai mult propriei persoane.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a se retrage din activitățile cotidiene, chiar de a evita întâlnirile și dialogurile cu cei din jur. Nativii simt nevoia de a sta singuri, de a se liniști și echilibra atât fizic, cât și psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține activitățile domestice care au scopul de a creea confort nativilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să se plimbe, să se recreeze în natură și este foarte probabil să plece în scurte deplasări, excursii. Nativii sunt dornici să iasă din starea de moleșeală care i-a caracterizat în ultimele zile, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le crează un context prielnic pentru a se pune într-o lumină nouă și a-și reface rezervele de energie și bună dispoziție.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se pot frământa din cauza unor neajunsuri financiare. Este posibil ca un plan pe care îl puseseră la cale (posibil o deplasare, o vacanță), să fie anulat din acest motiv și situația să creeze frustrări mari nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu-și acuze partenerul de viață, ci să încerce împreună să găsească o soluție, o cale de mijloc pentru îmbunătățirea bugetului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță traversează o etapă bună din punct de vedere fizic și psihic și nativii vor fi foarte precauți și dornici să-și mențină starea de bine, astfel încât vor evita excesele și situațiile la limită. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a petrece momente liniștite alături de cei dragi și de a se bucura de mici surprize din partea acestora.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion fac eforturi majore pentru a se detașa de niște emoții negative, de niște amintiri care nu le dau pace în ultima perioadă. Nativii vor apela la prieteni și la persoane cu un grad ridicat de înțelepciune pentru a reuși să-și dizolve aceste stări. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a se relaxa, de a ierta și a trece mai departe.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător petrec timp alături de prieteni și au ocazia să lămurească niște situații, să pună la cale un plan de distracție, o petrecere. În unele cazuri, nativii își vor evidenția talentele și vor reuși să obțină aprecierile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă șansa de a se se împăca cu o persoană dragă. În plan amoros, lucrurile vor reintra pe făgaș normal.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu vor fi în cea mai bună formă fizică și nici nu se vor simți confortabil din punct de vedere emoțional. Nativii se pot lăsa copleșiți de unele gânduri, se pot simți singuri și neajutorați și deși resimt acut nevoia de schimbare, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn nu le va susține această dorință, mai corect spus le va bloca mijloacele pentru a reintra în linie dreaptă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt frământați de o serie de gânduri și își fac singuri reproșuri că nu au știut să acționeze într-o anumită privință, că nu au luat o altă decizie într-un anume context. Nativii își fac iluzii cu privire la un eveniment din viitor, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să lase planurile pentru mai târziu. Nu este un moment bun de pus la cale strategii de viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au parte de acțiune în plan financiar. Unii nativi pot face o investiție care să le aducă beneficii pe termen scurt, în timp ce alți nativi pot alege varianta împrumutului ca fiind cea mai sigură și ușoară cale de a-și reechilibra bugetul pe moment. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un cadou material, un câștig bănesc, pot primi un bun de valoare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 – 30 DECEMBRIE 2018. TAURII DEVIN JUSTIȚIARI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

 

Citește și...