Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019. Vărsătorii se simt dezechilibrați

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019. Vărsătorii se simt dezechilibrați

De: Cancan 07/01/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019. Vărsătorii se simt dezechilibrați
Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019 spune că Vărsătorii se simt dezechilibrați

Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot avea parte de dezechilibre emoționale și chiar neplăceri de ordin fizic.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de confruntări cu prietenii de natură să le ridice semne de întrebare nativilor. În timp ce unii vor analiza relația de la distanță și se vor îndepărta de cei din anturaj care nu mai corespund cerințelor și criteriilor lor, alții vor fi destul de duri și direcți în exprimare și-și vor impune regulile cu curaj. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra unor planuri și proiecte care se pot bloca, amâna.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur ar putea avea probleme la locul de muncă, în special cu superiorii, capitol la care va fi nevoie de o atenție suplimentară pe zona de comunicare. Nativii vor fi cu capul în nori și vor evita sarcinile zilnice, însă în unele cazuri starea de sănătate îi va împiedica să-și exercite atribuțiunile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează în special pe aceia care dețin funcții de conducere sau funcții cu responsabilitate mare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni dau dovadă de o intuiție puternică și capacitatea de a discerne informațiile care vin spre ei îi va ajuta să facă alegerile corecte. Nativii vor fi copleșiți de idei ingenioase, revoluționare, chiar irealizabile la prima vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să nu se teamă să le pună în practică.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot întâmpina probleme, obstacole în primirea unei sume de bani sau în intrarea în posesie a unui bun material. Procesul poate fi întârziat inclusiv din vina nativilor care nu au făcut toate demersurile necesare, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la acte, la ceea ce semnează, dar mai ales la date și cifre, care pot fi eronate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu traversează o etapă dificilă în relaționarea cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Nativii, pe fondul stresului și irascibilității, pot deveni agresivi în dialog și pot strica relații, fie ele și solide și de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu ia decizii radicale și să fie pe cât posibil de diplomați în dialogul cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de neliniște și frământări legate de locul de muncă. În unele cazuri poate fi vorba de pierderea locului de muncă, în timp ce în alte cazuri poate fi vorba de o destabilizare generală a instituției unde lucrează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra stării de sănătate. Nativii se pot confrunta cu probleme de circulație a sângelui și tensiune și se recomandă prudență, în special în cazul celor care se știu cu afecțiuni cardiovasculare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță se pot lăsa fără voia lor înșelați, manipulați sau păcăliți de persoane, evenimente și situații și se recomandă prudență în toate acțiunile întreprinse astăzi. Posibil, de asemenea, ca nativii să fi fost superficiali într-o anumită situație și acum să plătească taxa. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și reevalueze ultimele acțiuni și dialoguri în vederea clarificării posibilelor situații neplăcute care pot apărea.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de edefcțiuji și neplăceri legate de locuință de natură să le dea programul și planurile peste cap. Nativii pot intra în conflicte majore cu membrii familiei, în special cu cei mai în vârstă care au alte principii și credințe despre viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o veste neplăcută din partea rudelor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot auzi o serie de informații neplăcute de natură să-i dezechilibreze psihic și moral, în unele cazuri fiind vorba de ieșirea la suprafață a unor secrete. Se cere deosebită atenție în cazul nativilor care participă la concursuri, competiții, teste, examene și interviuri.  Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează să evite deplasările, iar dacă acestea sunt absolut necesare să fie prudenți la drum și să verifice suplimentar detaliile călătoriei.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o perioadă instabilă financiar. În unele cazuri, nativii pot pierde o sumă de bani, în timp ce alții pot face unele investiții pe care, ulterior, să le regrete, care să se dovedească mincinoase, neprofitabile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie calmi și răbdători și să nu se implice în activități care promit câștiguri rapide.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Vărsător vor avea o atitudine haotică față de tot ce-i înconjoară, iar dialogurile cu cei din jur pot fi neclare, lipsite de sens și logică. Nativii pot acționa din instinct, fără să cântărească prea mult situația, aspect care-i poate defavoriza. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii radicale și să fie prudenți în exprimare. Atenție la micile probleme de sănătate care îi pot dezechilibra pe nativi!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se vor confrunta cu probleme de sănătate care, deși nu sunt grave, îi vor speria pe nativi suficient cât să se liniștească o perioadă. Poate fi vorba de stări de stres și irascibilitate care epuizează, însă și de de tulburări ale sângelui, tulburări de circulație, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă prudență nativilor care se știu cu afecțiuni cardiovasculare.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 IANUARIE 2019. SĂGETĂTORII SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Alimentele interzise în Săptămâna Mare. Tradiția pe care trebuie să o respecte credincioșii
Alimentele interzise în Săptămâna Mare. Tradiția pe care trebuie să o respecte credincioșii
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...