Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 februarie 2019. Racii vor să se afirme profesional

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 februarie 2019. Racii vor să se afirme profesional

De: Cancan 07/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 februarie 2019. Racii vor să se afirme profesional
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Horoscopul zilei de 8 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor simți nevoia să iasă în față, să se facă remarcați și apreciați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de tranzitul Lunii întocmai prin semnul lor și acest aspect le va aduce energie, determinare, hotărâre și mai multă ambiție. Nativii vor fi activi în toate sectoarele de viață, vor lua decizii bruște, rapide, însă nu vor fi scutiți de evenimente care să-i ducă la limita extremă a enervării. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie calmi, răbdători și să stea departe de stres.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur nu stau prea bine la capitolul sănătate. Nativii pot avea parte de insomnii, se pot confrunta cu dureri de gât și o stare generală proastă. În plus, faptul că au o energie scăzută îi va determina să nu se concentreze pe sarcinile de muncă și vor evita să se implice în activități noi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să alunge gândurile și frământările.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflicte cu prietenii și se vor irita, deranja foarte ușor la orice comentarii acide care vin din partea acestora. O serie de orgolii și divergențe vor fi scoase la suprafață, însă cu greu se va găsi o cale de mijloc pentru că nativii nu vor fi deschiși la compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să caute să rezolve problemele pe calea comunicării și, pe cât posibil, să dea dovadă de mai multă înțelegere.

Citește și: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 FEBRUARIE 2019. FECIOARELE AU PARTE DE SURPRIZE PLĂCUTE ÎN PLAN SENTIMENTAL

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac pot fi cuprinși de orgolii, invidii și dorința de a ieși în evidență cu orice preț la locul de muncă sau în parteneriatele de afaceri pe care le au. Unii nativi vor ținti către funcții înalte, în timp ce alții vor dori să se afirme în domenii noi de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau în sfera profesională și sub nicio formă să nu se lase ghidați de impulsivitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu își doresc să iasă în evidență, fie prin ceea ce afirmă, fie prin ceea ce fac. Nativii sunt mai ambițioși decât de obicei și caută apreciere și recunoaștere în jurul lor. Se cere mai multă atenție la informațiile pe care le captează sau le transmit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu vorbească mai mult decât trebuie și mai ales să nu facă afirmații pe care nu le pot susține ulterior.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de discuții tensionate pe teme financiare. Unii nativi pot intra în conflicte cu rudele mai în vârstă pe tema unei moșteniri, în timp ce alții discută, negociază un partaj cu partenerul de viață sau afaceri. Nu este indicat să se facă investiții și tranzacții majore, mai ales dacă acestea sunt luate în urma unor decizii impulsive și analizate insuficient.  Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi poate pune pe nativi în fața unor situații, evenimente care contravin cu interesele lor materiale.

Citește și: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2019

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Nativii nu vor reuși să obțină ceea ce-și doresc, prin urmare se vor dezechilibra și vor apela la replici, tăioase, acide și dure. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu-și pună ambiția într-un conflict partenerial deoarece rezultatele s-ar putea să-i doară și să-i deranjeze mai mult decât dacă ar fi tăcut și ar fi ignorat (momentan) problema.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de agitație și stres la locul de muncă. Nativii cu greu își vor îndeplini sarcinile și responsabilitățile și stresul va atinge un nivel maxim. Solicitările din partea superiorilor pot fi acaparante, însă horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu se dea înapoi, ci să accepte și să răspundă cu curaj provocărilor. Seara sunt recomandate activitățile relaxante și detensionante.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi atrași de noi parteneri, însă tendința majoră va fi să se implice în aventuri și nu neapărat să caute o relație de viitor. Nativii sunt înclinați către distracție și nu este exclus să se lase cuceriți de activități sportive riscante doar pentru a-și satisface nevoia de adrenalină. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă diplomație în relația cu persoana iubită, deoarece nativii tind să facă o furtună într-un pahar cu apă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn intră în conflicte cu membrii familiei, în special cu părinții. Poate fi vorba de păreri diferite, însă nu este excus ca nativii să fie mustrați pentru implicarea în situații riscante, care să le pună în pericol integritatea morală, dar și sănătatea. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu lase ambiția sau orgoliul să ia decizia în locul lor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a intra în conflicte cu toți cei din jur și comunicarea va ostilă, rigidă, favorizând contexte tensionate și decizii impulsive. Nativii vor contraargumenta părerile celor din jur cu mult elan și replici acide, tăioase. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să cerceteze mai mult înainte de a-și da cu părerea, să studieze o situație pe toate părțile și să ia în calcul toate datele unei probleme.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de situația financiară și încearcă să dea o conotație pozitivă cheltuielilor făcute în ultima perioadă. Nativii se vor ambiționa și mai mult și vor căuta noi surse de venituri. Cineva le poate trezi interesul vizavi de niște investiții riscante, însă horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii în această direcție. Ar putea pierde o sumă de bani din neatenție sau încăpățânare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune ce tip de lapte trebuie să cumpărăm din supermarket, de fapt
Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune ce tip de lapte trebuie să cumpărăm din supermarket, de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în timp ce te plimbi
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în...
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
BANCUL ZILEI | „Ești de acord ca iubita ta să aibă prieteni băieți?”
BANCUL ZILEI | „Ești de acord ca iubita ta să aibă prieteni băieți?”
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce planuri are Alexandru Ciucu cu fiicele lui de Paște, după despărțirea de Alina Sorescu
Ce planuri are Alexandru Ciucu cu fiicele lui de Paște, după despărțirea de Alina Sorescu
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...