Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie 2019. Leii își recapătă strălucirea

Horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie 2019. Leii își recapătă strălucirea

De: Cristian Lisandru 14/11/2019 | 17:45
Horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie 2019. Leii își recapătă strălucirea
Horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie 2019. Leii își recapătă strălucirea

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 18 – 24 noiembrie 2019 se numără și zodia Leu care va reuși să strălucească din nou.

Săptămâna 18 – 24 noiembrie 2019 este marcată de o serie de evenimente astrologice importante și impactante, de această dată balanța înclinându-se în zona aspectelor pozitive și benefice. Primul eveniment astrologic major se petrece pe data de 19 noiembrie și este vorba de ingresul lui Marte, planeta acțiunii și a determinării, în zodia sa de domiciliu nocturn, în Scorpion. Din această ipostază, Marte ne oferă multă energie, planeta se simte foarte bine, își evidențiază calitățile și este foarte puternică, oferindu-ne și nouă forța interioară necesară pentru a face față tuturor provocărilor pe care le avem de înfuntat în acestă perioadă.

Al doilea eveniment mult așteptat se petrece pe data de 20 noiembrie și reprezintă ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, prin zodia Scorpion. Va fi un sfârșit de săptămână în care vom putea lua decizii, în care vom observa că vălul de confuzie se va dizolva și vom reuși să vedem viața cu alți ochi. În plus, vom scăpa de neîncrederea pe care am simțit-o în ultima perioadă vizavi de cei din jurul nostru.

Un alt eveniment astrologic de amploare este intrarea Soarelui în zodia Săgetător, ingres care se produce pe data de 22 noiembrie. Odată cu acest tranzit, în fiecare din noi se va activa dorința de cunoaștere, de progres, de expansiune, iar viziunea asupra vieții va deveni mai amplă, mai largă. De asemenea, pofta de a călători va prima și vom face planuri în acest sens.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2019

Dincolo de toate acestea aspecte benefice, țin să punctez că pe data de 24 noiembrie, cei doi benefici ai zodiacului își dau mâna într-o conjuncție demnă de aplauze. Micul Benefic, Venus, planeta iubirii și a banilor, și Marele Benefic, Jupiter, planeta expansiunii și a bogăției, se întâlnesc în zodia Săgetător, aspectul repetându-se peste aproximativ 12 ani. Este lesne de înțeles că vom avea parte de o perioadă benefică, optimistă, care ne va aduce oportunități remarcabile în sectorul iubirii și al finanțelor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 noiembrie 2019

Marte, guvernatorul celor născuți în zodia Berbec, va intra în Scorpion și-i va determina într-un mod remarcabil pe acești nativi să se preocupe de obținerea unor avantaje și foloase financiare. Pe de altă parte, va crește interesul pentru studii de dezvoltare profesională, pentru învățarea unei limbi străine, pentru aprofundarea unei culturi, religii, filozofii de viață diferite. Se întrevăd călătorii, însă mai degrabă călătorii cu scop de cunoaștere și mai puțin de relaxare. Nu este exclus ca unii nativi să cunoască acum persoane noi care să contribuie cu succes la evoluția lor, fie personală, fie profesională.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur vor reuși să înlăture mare parte din confuziile și neîncrederile lansate de retrogradarea lui Mercur în zona parteneriatelor. Acțiunea acestei perioade se va îndrepta oricum în acest sector de viață, fie că este vorba de partenerul de viață sau de colaboratori și asociați, parteneri de afaceri. Nativii își vor canaliza întreaga energie în această zonă și vor trebui să se aștepte și la recunoașterea meritelor profesionale. În plan sentimental, aș zice că acești nativi sunt avizi după un partener cu care să împărtășească idei și filozofii de viață, cu care să dialogheze pe teme elevate, înalte, spirituale. Cei singuri pot începe o relație cu o persoană din străinătate sau de altă cultură și religie.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 noiembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, încheierea retrogradării lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, va însemna o detensionare și o înlăturare a unor confuzii avute în zona relațională. Cei căsătoriți vor reuși să ajungă la un acord cu partenerul de viață. În unele cazutri poate fi vorba inclusiv despre o afacere de familie. În plan profesional, va fi o altă etapă favorabilă, iar nativilor le poate veni o idee genială pe care să o pună în practică. Energia va fi canalizată și către prieteni, iar nativii ar putea face planuri de viitor cu aceștia. Este un moment unic în care un hobby, o pasiune se poate transforma într-o sursă de venit sau în care pot semna un parteneriat profitabil care să la suplimenteze veniturile.

Vezi și aici: Horoscop săptămânal 11 – 17 noiembrie 2019. Taurii se pun în valoare

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 noiembrie 2019

Din punct de vedere profesional, pentru cei născuți în zodia Rac este o săptămână în care șansele de a se face remarcați și oportunitățile de a-și îndeplini obiectivele vor sosi negreșit. Perioadă favorabilă pentru angajare în cazul nativilor care-și caută un job, punctând că poate fi vorba de jobul mult dorit și nu de un oarecare loc de muncă. Cu Marte în tranzit prins sectorul iubirii și al copiilor, mulți nativi vor simți nevoia de a petrece mai mult timp cu cei dragi și de a-și consolida legătura prin activități desfășurate în comun. Cei care s-au confruntat cu neplăceri legate de sănătate vor avea ocazia să le depășească și să se bucure de o stare de spirit foarte bună. Sunt susținute activitățile sportive.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 noiembrie 2019

Relația cu membrii familiei se va mai detensiona și cei născuți în zodia Leu pot reuși să pună în ordine o situație care vizează o locuință. Săptămâna aceasta se va aprinde lumina în sectorul iubirii și nativii vor reuși să ajungă la o înțelegere net superioară a acestui sentiment sau a relației pe care o au cu persoana iubită. Conjuncția celor doi benefici pe casa iubirii poate aduce o mai bună comunicare în cuplurile deja formate, poate aduce o nouă iubire, chiar prin intermediul mediului profesional, sau poate veni cu o împăcare nesperată. Cum Soarele, întocmai guvernatorul lor, va intra pe tărâmul iubirii și al creativității, întocmai acolo unde se află și Jupiter conjunct cu Venus, vedem ca unii nativi să fie capabili să transforme un hobby într-o sursă de venit sau să aibă parte de succes cu un proiect artistic.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 noiembrie 2019

Se descrețește fruntea celor născuți în zodia Fecioară, având în vedere că guvernatorul lor, Mercur, iese din retrogradare întocmai în sectorul comunicării și-i ajută să aibă idei și viziuni mai clare, dar și un dialog mult mai coerent. Pe de altă parte, familia va fi de interes pentru acești nativi care vor încerca să îmbunătățească unele legături și conjuncturi care le-au fost incomode până acum. Se întrevede acțiune legată de bunuri de patrimoniu, de moșteniri și nu este exclus ca unii nativi să dorească mai abitir să-și construiască propriul cămin cu resurse provenite de la terțe persoane. Moment bun pentru a face o călătorie la cei dragi sau împreună cu cei dragi.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 noiembrie 2019

Cu Marte în tranzit prin sectorul financiar, cei născuți în zodia Balanță vor fi foarte determinați să scoată bani din colaborări, parteneriate și asocieri, iar Mercur în mers direct îi va susține din plin. Unele Balanțe vor face bani cu ajutorul partenerului de viață. Nu este exclus să apară un proces juridic acum pentru obținerea unei sume de bani care le-a fost renegată, luată ilegal, posibil o koștenire să fie la mijloc. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și șansele ca unii nativi să înceapă o relație cu o persoană cunoscută pe internet sau într-o călătorie sunt foarte mari, mai ales că deplasările vor căpăta interes acum.

Nu rata: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor răsufla și ei ușurați pentru că Mercur își încheie perioada de retrogradare prin semnul lor, perioadă care le-a confuzat puternic trăirile, dar și calculele financiare. În plus, Marte, guvernatorul lor nocturn, va păși în semnul lor și la va aduce toată energia și determinarea de care au nevoie pentru îndeplinirea obiectivelor profesionale, a sarcinilor de la locul de muncă. Și starea de sănătate se va îmbunătăți acum, în sensul că nativii vor avea energie și episoadele de oboseală vor fi nesemnificative. Conjuncția celor doi benefici în sectorul financiar poate aduce bani din parteneriate și asocieri și chiar dintr-o afacere pe care o au împreună cu persoana iubită. În relațiile de lungă durată sau în căsnicii, Venus va insufla armonie și înțelegere.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător sunt vedetele săptămânii, având în vedere că Soarele le traversează semnul, iar cei doi benefici, Venus, planeta iubirii, și Jupiter, guvernatorul lor, își dau întâlnire întocmai în semnul lor. Nativii vor fi mai energici ca niciodată și vor avea determinarea necesară să lase în spate trecutul și tot ce i-a ținut pe loc până acum. La locul de muncă și în cercul de prieteni va fi o atmosferă mult mai plăcută, armonioasă, și nativii își pot face planuri pe termen lung. Relația cu persoana iubită va fi centru de interes, susținut de Marte și de Mercur, reușindu-se clarificarea tuturor neînțelegerilor de până acum, iar cei singuri vor fi foarte determinați să înceapă o nouă poveste de iubire.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 noiembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, conjuncția celor doi benefici poate aduce vindecare sufletească, vindecarea traumelor din trecut, depășirea unor obstacole și blocaje, dar poate aduce și un fost partener din trecut, reîntoarcearea unei foste iubiri. Decizia le va aparține în legătură cu modul în care vor administra situația. Pe de altă parte, Venus le guvernează și cariera, iar nativii vor avea șanse mari de a ieși în lumină în sectorul profeisonal, de a primi o funcție și recunoaștere publică. Relația cu prietenii se va îmbunătăți remarcabil și pot face planuri de viitor împreună cu aceștia.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 noiembrie 2019

Celor născuți în zodia Vărsător, conjuncția celor doi benefici le poate aduce o nouă iubire cu o persoană care fie face parte din cercul de prieteni, fie este cunoscută într-o călătorie. Cei care se află în cuplu vor reuși să se înțeleagă mai bine cu persoana iubită, să lămurească niște neînțelegeri, mai ales de ordin financiar. De asemenea, relația cu membrii familiei se va îmbunătăți considerabil, iar dedicarea nativilor unor scopuri umanitare le poate aduce recunoaștere și onoruri. Călătoriile vor căpăta interes și Vărsătorii pot face planuri în acest sens. Cariera va fi centru de interes și nativii vor avea toată energia necesară pentru a ieși în față, pentru a se afirma profesional și vor lupta cu seriozitate să obțină o funcție.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 noiembrie 2019

Nativii din zodia Pești pot pleca în călătorii în această perioadă sau, cel puțin, pot stabili o viitoare vacanță peste hotare alături de partenerul de viață. În cazul unora va fi vorba de o călătorie care să le aducă foloase materiale, poate o vacanță cadou de la persoana iubită. Oricum, armonia în cuplu se va reinstala și discuțiile legate de bani vor înceta saus e vor lămuri. Conjuncția celor doi benefici le poate aduce o nouă poveste de iubire celor singuri, cel mai probabil cu o persoană cunoscută în mediul profesional. De asemenea, este o perioadă în care nativii se vor face remarcați, apreciați și pot obține o funcție mult visată, o avansare care să le schimbe statutul profesional.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă ai mâncat prea mult de Paște
Băutura naturală care te scapă de senzația de rău după mese copioase. E perfectă dacă...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu te poate amenda
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...