Acasă » Exclusiv » Prin ce a trecut Ioana din Galați după un scandal cu iubitul: “M-a luat de gât și m-a aruncat pe…“

Prin ce a trecut Ioana din Galați după un scandal cu iubitul: “M-a luat de gât și m-a aruncat pe…“

De: Jacqueline 14/02/2020 | 23:58
Prin ce a trecut Ioana din Galați  după un scandal cu iubitul:  “M-a luat de gât și m-a aruncat pe…“

Am redeschis rubrica fără perdea, despre sex, care răspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA. Psihologul Jacqueline stă, din nou, de vorbă cu cititorii fideli și oferă sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme, găsind rezolvare pentru fiecare în parte. Cazul de astăzi este unul cu totul special. Ioana din Galați a povestit prin ce a trecut după un scandal cu iubitul. Coșmarul Cruduței i-a dat și ei curaj să facă mărturisiri… (VEZI ȘI: CE I S-A ÎNTÂMPLAT ANDREI DIN BUCUREȘTI, DE REVELION, DUPĂ CE S-A ÎMBĂTAT ȘI S-A CULCAT CU UN NECUNOSCUT)

Dragă Jacqueline,

Sunt Ioana, am 30 de ani și sunt din Galați. Experiența traumatizantă prin care a trecut Daniela Crudu, după bătaia încasată de la iubitul ei croat… m-a dat peste cap și, totodată, m-a făcut să găsesc puterea de a vorbi despre clipele de coșmar prin care trec și eu. În urmă cu un an, l-am cunoscut pe S. M-am îndrăgostit nebunește de el și, după doar două luni, m-am mutat împreună cu el. Totul părea un vis și credeam, cu tărie, că el este bărbatul alături de care vreau să îmi petrec tot restul vieții. Până într-o zi…

S. ieșise în oraș cu băieții, după muncă. Mi-a spus că nu stă mult și că ajunge la cină. Am pregătit masa și l-am așteptat. Însă… el nu apărea. Așa că am început să îl sun, dar nu mi-a răspuns la telefon. Am crezut că s-a întâmplat ceva rău. M-am panicat și l-am sunat continuu. Timp de două ore… asta am făcut! L-am sunat și i-am trimis zeci de mesaje.

Simțeam că înnebunesc, am început să plâng și să mă gândesc la cele mai negre scenarii. Până când… S. a intrat pe ușă. Duhnea a alcool. Am început să îl bombardez cu întrebări. Unde a fost, cu cine, de ce nu mi-a răspuns la telefon, de ce m-a lăsat să stau în incertitudinea asta. Singura lui replică a fost: ”Lasă-mă, femeie, în pace! Mi-e somn”. (CITEȘTE AICI: CE A PĂȚIT BEBIȚA, O TÂNĂRĂ DE ETNIE ROMĂ DIN RÂMNICU SĂRAT VENITĂ LA STUDII ÎN BUCUREȘTI)

Am insistat să-mi spună ce s-a întâmplat. Am mers după el în dormitor, abia se ținea pe picioare. I-am tot cerut explicații, am ridicat tonul și atunci s-a întors și mi-a dat o palmă zdravănă. Am căzut lângă pat. Am încercat să mă ridic, dar S. m-a luat de gât și m-a aruncat din nou pe podea. Am rămas fără grai și am început să plâng, iar el s-a dus în living și s-a pus la somn ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Nu-mi venea să cred că el a fost în stare să mă lovească. Am plâns toată noaptea. A doua zi, am încercat să discut cu el. Mi-a spus că îi pare rău, că a exagerat cu alcoolul și că nu o să se mai întâmple niciodată. Și l-am crezut. Până când mi-a învinețit ochiul. Și-a cerut, din nou, iertare. Și eu… l-am iertat. Apoi, am ajuns la spital din cauza bătăilor.

I-am mințit pe medici și le-am spus că am căzut pe scări. De ce? Pentru că mi-e teamă. Mi-e teamă să nu mă omoare. M-a amenințat că o va face dacă mă gândesc să îl părăsesc. Trăiesc un coșmar și sunt disperată. Îmi este frică pentru viața mea.

Dragă Ioana,

Îți mulțumesc pentru curajul de a vorbi despre situația dificilă în care te afli. Îmi imaginez că ți-a fost extrem de greu să găsești puterea pentru a-ți expune povestea dureroasă. Experiența traumatizantă care a ținut prima pagină a tabloidelor, zilele trecute, ar trebui să le pună pe gânduri pe femei. Din păcate, multe dintre noi, româncele, am fost educate eronat.

Câte bunici nu le-au spus nepoatelor că ele au îndurat bătăi și vorbe grele din partea bărbatului și totuși le găseau scuze pentru comportamentul inadecvat? Câte mame nu le-au spus fiicelor lor: ”Bărbatul e bărbat. Femeia trebuie să tacă. Femeia trebuie să îndure. Femeia trebuia să fie umilă, să stea acasă cu copiii, să facă de mâncare și să își venereze bărbatul”. De asemenea, ideea că ”femeia nebătută e precum calul nestrunit” pare încă de actualitate în spaţiul românesc. (VEZI ȘI: CE A PĂȚIT O PICOLIȚĂ DIN BACĂU DUPĂ CE S-A ÎNDRĂGOSTIT DE UN BĂRBAT ÎNSURAT! I-A LĂSAT UN BILEȚEL: „CREDEAM CĂ VISEZ”)

Feminismul mai are mult de luptat pentru a îndrepta comportamentele astea îngrozitoare, pentru a normaliza lucrurile pentru TOATE femeile. Violența domestică în spațiul românesc nu este o noutate. 20.000 de victime ale violenţei în familie sunt înregistrate într-un an la noi în ţară, iar cauzele sunt multiple. Ordinele de restricţie încălcate, pedepsele mici pentru agresori şi lipsa de proceduri sunt doar câteva dintre ele. Iar marea majoritate a victimelor nici măcar nu raportează violența la care sunt supuse. Ioana, înțeleg că îți este teamă, dar este inuman să trăiești în continuare alături de bărbatul ăsta. Să ieși dintr-o relație violentă nu este imposibil! 

Îți recomand cu toată căldura să mergi la un centru de consiliere și apoi la poliție. Este timpul să spui STOP! Fii îngăduitoare cu tine însăți și înțelege că există un început pentru toate. Este timpul să te iubești pe tine, să te vindeci de trauma suferită și să-ți dai șansa de a avea un bărbat adevărat lângă tine. Un bărbat care să te iubească, să te aprecieze, să te respecte! Poate îți este teamă din cauza presiunii sociale, din cauza neîncrederii în instituțiile statului sau de faptul că nu te vei putea descurca pe cont propriu. Dar tu… trebuie să fii învingătoare, Ioana! Ia-ți viața înapoi!

Te îmbrăţişez,

Jacqueline.

Scrie și tu la [email protected] dacă vrei să intri în legătură cu specialista noastră.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște: “Se activează în ficat și îl detoxifică”
Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște: “Se...
Ciorba pe care trebuie să o ai pe masa de Paște. E cel mai savuros preparat
Ciorba pe care trebuie să o ai pe masa de Paște. E cel mai savuros...
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Horoscop, 4 mai 2024. Bani și reușite pentru Berbeci. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate
Horoscop, 4 mai 2024. Bani și reușite pentru Berbeci. Zodia care trebuie să fie atentă...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...