Acasă » Știri » “Luptă pentru nuntă” – Semifinaliști. Acestea sunt cele 10 cupluri alese de juriul Radio ZU

“Luptă pentru nuntă” – Semifinaliști. Acestea sunt cele 10 cupluri alese de juriul Radio ZU

De: Alice Zotta 27/02/2020 | 12:11

“Luptă pentru nuntă” a ajuns în a doua etapă. Suntem tot mai aproape de nunta de 35.000 de euro. Până atunci… Buzdu, Morar și Emma au anunțat în Morning ZU numele semifinaliștilor. Cele 10 cupluri alese de juriul Radio ZU au 24 de ore să îndeplinească ZUper provocarea în urma căreia se vor decide cele 3 cupluri finaliste.

“Aveți 24 de ore la dispoziție să duceți la îndeplinire provocarea care vă va departaja. Acesta este singurul criteriul care contează în alegerea celor 3 cupluri finaliste. Ce aveți de făcut? Trebuie să filmați strigătul vostru de nuntă. Dacă e o «luptă pentru nuntă», atunci trebuie să existe un strigăt pentru nuntă, nu-i așa? Puteți să cântați, să recitați, să strigați ca la galerie, important este ca noi să înțelegem ce vă mână pe voi în această „luptă pentru nuntă”. Poți să-ți iei nașii sau toți nuntașii sau să reciți pe bloc crezul iubirii voastre. Vrem să fim siguri că tribul vostru este pregătit pentru probele pe care le-am pregătit în finala de săptămâna viitoare. În această probă de 24 de ore trebuie să dați tot ce este mai bun, mai frumos, mai spectaculos. Așa că puneți-vă pe treabă!” – acesta a fost îndemnul pe care l-au primit cele 10 cupluri semifinaliste de la Buzdu, Morar și Emma, în direct, în Morning ZU.

Cine sunt cele 10 cupluri alese de juriul Radio ZU

  1. Simona și Valentin Panciu

Simona are 36 de ani și este Administrator de Credite, în timp ce Valentin are 35 de ani, este este Kinetoterapeut și Antrenor de Natație. Cei doi se declară ZUper pregătiți pentru toate provocările „Luptă pentru nuntă” și, ca să demonstreze acest lucru, Simona și-a pregătit deja rochia de mireasă pentru probe. Rlația lor a început acum 2 ani și sunt hotărâți să ajungă în finală.

  1. Marius Ilinca și Livia Plăcintă

Marius are 26 de ani și este Manager Zonal, în timp ce iubita lui, Livia, are 27 de ani și este Project Manager. Sunt împreună de 3 ani, iar anul acesta, în iunie, au programată deja cununia civilă. Premiul cel mare, nunta de 35.000 euro, le-ar pica mănușă.

  1. Andrada Constantin și Costel Pintilie

Andrada are 24 de ani și este studentă la medicină în anul 6. Costel are 22 de ani, este student și Project Manager. Cei doi sunt împreună de 1 an de zile și spun că singurele dispute pe care le au sunt din cauza cățelului. Își doresc să se căsătorească și să aibă 2 copii, așa că “Luptă pentru nuntă” este un super prilej să-și îndeplinească visul.

  1. Anca Maria Paris și Cosmin Cristian Șerbănoiu

Anca are 24 de ani și este Analist Financiar, iar Cosmin are 26 de ani și este Team Manager. Cei doi sunt împreună de doar 4 luni, dar știu sigur că vor rămâne împreună pentru totdeauna. De ce? Avem același vibe, ZUper compatibilitate, în majoritatea situațiilor gândim la fel”. Sunt absolut încântați că au fost aleșii în primele 10 cupluri “Luptă pentru nuntă”.

  1. Radu Stroe și Andreea Dumbravă

Radu și Andreea. El 27 de ani, ea 27. El Manager, ea Contabil. Pentru ei „Luptă pentru nuntă” vine perfect în completarea cererii în căsătorie care s-a întâmplat de curând. Sunt de 4 ani împreună, iar acum 2 ani, ca să-și sărbătorească iubirea, au sărit cu parașuta.

  1. Alexandra-Andreea Olteanu și Ștefan-Mihăiță Postolache

Alexandra are 30 de ani și este consilier juridic, iar Ștefan are 31 de ani și este detectiv particular. Cei doi formează un cuplu de 5 ani de zile. De anul trecut și-au dorit să participe la “Luptă pentru nuntă”, Alexandra s-a visat mireasă în competiția Radio ZU.

  1. Anamaria Temelie și Ciprian Coadă

Anamaria are 27 de ani și este Funcționar Public, în timp ce Ciprian are 26 de ani și este Kinetoterapeut. Au o relație de 2 ani, dar se cunosc de când erau foarte mici. Dacă ar fi să spună ceva despre relația lor, cel mai potrivit cuvânt ar fi “spontan”. Pe spontaneitate se bazează și în competiția “Luptă pentru nuntă”.

  1. Gheorghe Ichim și Valeria Darii

Gheorghe are 26 de ani și este inginer, iar Valeria are 20 de ani și este studentă. Sunt împreună de un an și jumătate și dacă ar putea să călătorească tot timpul, ar face-o fără doar și poate.

  1. Alexandra Gagiu și Nicolae-Cristian Vasile

Alexandra are 31 de ani și este Assistant Manager, iar Cristian are 36 de ani și este Tehnician. Își trăiesc povestea de dragoste de 8 luni și-și doresc să se căsătorească, iar “Luptă pentru nuntă” este cea mai bună ocazie. Altfel… merită spus că cel care i-a unit cel mai tare este… copilul pe care îl are Cristian dintr-o altă relație.

  1. Bianca Andreea Rădulescu și Răzvan Gabriel Celea

Bianca are 19 ani și este studentă, la fel și Răzvan care are 20 de ani. Cei doi sunt împreună de 1 an și 7 luni, s-au cunoscut la Untold și s-au mutat împreună imediat. Ea și-a dorit să participe la “Luptă pentru nuntă”, iar el o susține până la capăt pentru că-și dorește, mai presus de orice, să o vadă fericită.

Cei 20 de concurenți – 10 cupluri – au la dispoziție 24 de ore să trimită provocarea.
27 februarie, ora 11.00, acesta este deadline-ului primei provocări, cea în urma căreia Emma, Buzdu și Morar vor decide care sunt cele 3 cupluri finaliste.

Pentru al doilea an consecutiv, Radio ZU împreună cu Ambasad’Or Events oferă posibilitatea îndrăgostiților să câștige o nuntă de 35.000 de euro. Tot ce trebuie să facă este să asculte Radio ZU, să se înscrie pe platforma https://radiozu.ro/nunta, să fie atenți la Morning ZU și să-și dorească să se căsătorească.

Buzdu, Emma și Morar caută mire și mireasă pentru o nuntă de 35.000 de euro. O singură pereche de îndrăgostiți va fi THE ONE. Urmărește acțiunea ON AIR, pe Visual Radio – radiozu.ro/live, pe Facebook, Instagram și Youtube Radio ZU.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită