Acasă » Știri » Husa iPhone – un accesoriu ieftin dar foarte important pentru buna functionare a telefonului mobil!

Husa iPhone – un accesoriu ieftin dar foarte important pentru buna functionare a telefonului mobil!

De: Alice Zotta 25/03/2020 | 14:13

Achizitionarea unui telefon mobil de ultima generatie necesita alocarea unei sume de bani destul de mare. Pentru unii dintre noi achizitionarea unui Iphone necesita un efort bugetar important. Cu toate acestea, intr-un fel sau altul reusim sa ne cumparam un Iphone. Acesta trebuie sa fie intretinut cat mai bine pentru a putea fi utilizat o perioada cat mai lunga de timp. Avand in vedere performantele tehnice oferite in acest moment de Iphone, acesta poate fi un telefon mobil performant si peste cativa ani. Asadar, este nevoie ca ca Iphone-ul sa fie intretinut cu mare atentie pentru a putea fi utilizat o perioada cat mai lunga de timp.

De regula, contactul cu suprafetele dure sau patrunderea apei in telefon sunt cele mai frecvente motive pentru care Iphone nu mai functioneaza asa cum trebuie. Daca reusesti sa il feresti de aceste probleme il vei putea utiliza o perioada foarte lunga de timp. Pe langa faptul ca telefonul mobil trebuie utilizat cu foarte mare atentie este necesar ca acesta sa fie prevazut cu o husa iPhone. Aceasta trebuie achizitionata impreuna cu telefonul mobil pentru a nu utiliza telefonul mobil nici macar o secunda fara ca acesta sa fie prevazut cu o husa pentru telefon mobil. Pe langa faptul ca o astfel de husa salveaza telefonul mobil in cazul in care acesta face obiectul unor accidente, husa pentru telefon mobil ofera telefonului mobil un aspect personalizat. Desi se vorbeste si se scrie foarte multe despre importanta huse pentru buna functionare a telefonului mobil inca mai sunt persoane care ignora aceste sfaturi si aleg sa utilizeze telefonul mobil fara o husa de protectie. Pe termen mediu aceasta alegere se dovedeste neinspirata.

Cum poate proteja o husa pentru telefon mobil?

In cazul in care husa pentru telefon mobil este realizata dintr-un material bun si in cazul in care aceasta este realizata pentru modelul de telefon mobil pe care il ai poate oferi anumite avantaje. Principalele motive pentru care fiecare posesor de Iphone trebuie sa foloseasca si o husa Iphone sunt urmatoarele:

  • Protejeaza telefonul mobil in cazul in care acesta este scapat pe o suprafata dura. Cu toate ca Iphone este un telefon mobil premium, realizat din materiale premium, acesta va avea de suferit in cazul in care este scapat pe o suprafata dura de la o distanta mare. Ecranul telefonului mobil este partea cea mai vulnerabila intr-o astfel de situatie. Utilizand o husa pentru telefon mobil atat ecranul telefonului mobil cat si intregul telefon mobil va fi protejat in cazul in care acesta va fi scapat pe o suprafata dura. Materialul din care este confectionata husa pentru telefon mobil va amortiza impactul cu suprafata dura pentru ca telefonul mobil sa nu aiba de suferit de pe urma unui astfel de impact.
  • Nu permite patrunderea apei sau a umiditatii in telefonul mobil. O husa pentru telefon mobil inchide etans telefonul mobil ceea ce face ca aceasta sa nu permita intrarea condensului, umiditatii sau a apei in interiorul telefonului mobil.
  • Nu permite patrunderea prafului in telefonul mobil. Patrunderea prafului in interiorul telefonului mobil este o alta cauza care conduce la deteriorarea prematura a telefonului mobil. Utilizand o husa pentru telefon mobil praful nu va mai putea intra in interiorul telefonului mobil.
  • Ofera un aspect diferit telefonului mobil. Daca esti una dintre persoanele carora le place sa isi personalizeze lucrurile pe care le utilizeaza atunci achizitionarea unei huse pentru telefon mobil este solutia la care trebuie sa apelezi pentru a utiliza un telefon mobil diferit din punct de vedere al aspectului.

Cateva sfaturi care trebuie respectate pentru a putea achizitiona o husa de calitate superioara

Gradul de protectie pe care il ofera husa pentru telefon mobil depinde de calitatea husei. Pentru ca aceasta sa fie de cea mai buna calitate trebuie respectate urmatoarele sfaturi:

  • Materialul din care este realizata husa pentru telefon mobil trebuie sa fie de cea mai buna calitate. In momentul de fata, o husa pentru telefon mobil metalica sau cu insertii metalice ofera cel mai ridicat grad de protectie.
  • Modelul de husa pentru telefon mobil trebuie sa fie compatibil 100% cu modelul de telefon mobil care va fi prevazut cu respectiva husa pentru telefon mobil. Pentru a putea oferi 100% protectie este necesar ca husa pentru telefon mobil sa fie special conceputa pentru modelul de telefon mobil pe care vrei sa folosesti husa.
  • Achizitioneaza husa pentru telefon mobil doar dintr-un magazin specializat si doar daca aceasta este realizata de catre un producator celebru. Pentru ca husa Iphone sa fie premium este necesar ca aceasta sa fie achizitionata dintr-un magazin de specialitate. Stiu ca in momentul de fata exista foarte multe locatii din care pot fi achizitionate huse Iphone insa acestea nu ofera calitatea pe care trebuie sa o ofere o husa premium care iti va proteja Iphone-ul in cazul in care acesta va suferi un accident.

Concluzii

Telefonul mobil este in momentul de fata un accesoriu foarte important pentru majoritatea dintre noi. Multi dintre noi iau telefonul in mana inca din momentul in care s-au trezit. Avand in vedere importanta acestui dispozitiv inteligent este necesara luarea tuturor masurilor pentru ca telefonul mobil sa poata fi utilizat in conditii de siguranta. Pentru ca telefonul mobil este utilizat foarte des exista sansa ca acesta sa faca obiectul unui accident. Dotarea telefonului mobil cu o husa pentru telefon mobil este modalitatea cea mai sigura prin care acesta poate fi utilizat in conditii de siguranta maxima.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Retragerea lui Piedone. E atacat în propriul fief
Retragerea lui Piedone. E atacat în propriul fief
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...