Acasă » Exclusiv » Am descoperit-o pe iubita secretă a lui Costin Mărculescu. “A fost mereu îndrăgostit de ea, dar…”

Am descoperit-o pe iubita secretă a lui Costin Mărculescu. “A fost mereu îndrăgostit de ea, dar…”

De: Cristian Blanuta 14/06/2020 | 00:03

Costin Mărculescu a murit singur! Polițiștii l-au găsit fără suflare în baia locuinței sale. Era lovit la cap. Câteva ore mai târziu, legiștii au anunțat: infarct. Dar nu a fost singur pe ultimul drum. Apropiații l-au plâns, i-au adus un ultim omagiu. Celui care și-a trăit ultimii ani în sărăcie. Și suferință. Iubea o vedetă din showbiz, dar și-a dat seama, după câteva încercări, că-i va fi toată viața doar prieten. Acum, s-a dus în ceruri. CANCAN.RO a descoperit-o pe iubita secretă și are, în exclusivitate, detaliile.

(CITEȘTE ȘI: MARA BĂNICĂ ȘI PEPE, DISTRUȘI LA ÎNMORMÂNTAREA LUI COSTIN MĂRCULESCU)

Showbiz-ul i-a pus față în față. Se întâmpla pe când amândoi erau tineri și plini de optimism. El s-a îndrăgostit. Ea l-a privit doar ca pe un prieten. El a insistat, dar nu, cum se zice, pe față. A trimis ”săgeți”. Reacția nu a venit. Tot prieten, doar că mai bun, a rămas, ieșirile împreună i-au făcut să-și descopere secretele. Dar aici ea a pus punct. Tânărul și-a dat seama și a cedat. Poate, în sufletul lui, o fărâmă de speranță a rămas. Dar, de atunci, de când a primit răspunsul, nu verbal, ci al semnelor, că o relație nu e posibilă, a cedat. Sufletul lui a iubit-o, în tăcere, până la moarte. O moarte care a venit fulgerător.

Costin Mărculescu a iubit-o pe Simona Trașcă

Am descoperit-o pe iubita secretă a lui Costin Mărculescu. Ea nu i-a răspuns, a rămas doar o bună amică

Cosmin Mărculescu și Simona Trașcă se cunosc de mulți ani. Vedeta care făcea furori în urmă cu zece ani – acum s-a dat puțin mai deoparte din showbiz – a fost pasiunea lui Costin Mărculescu. A iubit-o din prima clipă. I-a plăcut cum i-a replicat, apoi a fost lângă el atunci când și-a deschis agenția de fotomodele. Ba char au mers mână în mână o bună perioadă. Doar că visul lui Costin, de a face mulți bani din această afecere, s-a năruit când i-a fost închisă. A continuat s-o iubească… Nu afacerea, pe ea, pe Simona. Fără speranță, însă, și ar fi tot suferit.

(NU RATA: REPUTATUL GHEORGHE TURDA A CÂNTAT PENTRU COSTIN MĂRCULESCU. OAMENII L-AU ASCULTAT ÎNMĂRMURIȚI)

”El a fost mereu îndrăgostit de Simona, dar, cum se știe, Simona e mai materialistă, nu că ar fi un păcat. Se invitau reciproc peste tot, eu am fost ultima dată la masă cu el acum vreo doi ani, de ziua Simonei, la restaurantul lui Jasmine, dansatoarea, și spunea ceva de treaba asta, dar știa că n-are șanse cu ea. Doar amic să fie”, a dezvăluit un apropiat al lui Costin Mărculescu, dar și al Simonei Trașcă.

Simona Trașcă a fost una dintre cele mai bune prietene ale lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu, drum lin către ceruri

Actorul Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum de zeci de prieteni și apropiați. Cu lacrimi în ochi, oamenii care l-au iubit și prețuit, ba chiar l-au ajutat în momentele grele pe care le traversa, i-au adus un ultim omagiu celui care își marca o mult-visată carieră în actorie cu un rol în  ”Liceenii”. Imaginile dureroase de la biserică, acolo unde a început slujba, v-au fost prezentate, live, de CANCAN.RO. Ceremonia tristă de înhumare a lui Costin Mărculescu a avut loc la cimitirul Reînvierea, din Capitală. Rudele, prietenii, chiar și cei care nu au avut plăcerea să-l cunoască personal pe Costin au fost prezenți atât la slujba de la capela la care a fost depus, cât și pe drumul către cimitir.

Mara Bănică, Pepe, Silvana Rîciu, Dan Capatos, Luis Lazarus, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, Andreea Tonciu, Puiu, Florentina… Sunt parte din oamenii care l-au cunoscut pe Costin și nu au putut lipsi de la tristul eveniment. Au adus coroane cu ultimele gânduri către cel care s-a chinuit în ultimii ani ai vieții, dar a parcurs dificilul drum cu demnitate.

Cosmin Mărculescu, distrus când s-a închis școala de modelling

În viața lui Costin Mărculescu au apărut problemele de când școala lui de modelling a încetat să mai funcționeze. Maria, prietenă bună a actorului, ne-a povestit că acela a fost momentul în care a simțit că nu se mai poate ridica și că nu mai poate ajunge niciodată la un nivel la fel de înalt. Mai târziu, în viața lui Mărculescu au apărut datoriile, problemele și mai mari, depresia, singurătatea și chiar ideea că ar fi inutil. „Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

AFLĂ AICI: E SUSPECTĂ MOARTEA LUI COSTIN MĂRCULESCU? ACTORUL PREGĂTEA O CARTE CU DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE DIN LUMEA SHOWBIZ-ULUI

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult. Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat. Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a spus Maria, pentru CANCAN.RO.

Costin Mărculescu a fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

(VEZI ȘI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE! COSTIN MĂRCULESCU ESTE SCOS DIN CAPELĂ)

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț. El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...