Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 10 – 16 august 2020. Taurii fac reevaluări sentimentale și financiare

Horoscop săptămânal 10 – 16 august 2020. Taurii fac reevaluări sentimentale și financiare

De: Madalina Manole 10/08/2020 | 19:21
Horoscop săptămânal 10 – 16 august 2020. Taurii fac reevaluări sentimentale și financiare
Horoscop săptămânal 10 – 16 august 2020. Taurii fac reevaluări sentimentale și financiare

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 august 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 10 – 16 august 2020 se numără și cea a Taurilor care încep o etapă de reevaluare sentimentală și financiară.

Săptămâna 10 – 16 august 2020 debutează cu o conjuncție între Luna Neagră și Marte din zodia Berbec, aspect care poate aduce tensiuni, agresivitate, poate scoate la suprafață o latură ascunsă a noastră, dar poate aduce și extrem de mult curaj și ambiție în situații care cer afirmare personală. Acest aspect induce și o nevoie de valorificare personală, astfel încât ne dorim să ni se recunoască meritele și să fim apeciați pentru ceea ce suntem. Este foarte important să fim prudenți în acțiuni pentru a nu ne accidenta și a nu provoca evenimente greu de controlat.

Totodată, săptămâna aceasta este marcată de două aspecte tensionate, primul între Mercur din zodia Leu și Uranus din zodia Taur, aspect care poate aduce la suprafață secrete, informații neașteptate, vești surprinzătoare, iar al doilea între același Marte din Berbec și Pluton retrograd din zodia Capricorn, aspect care ne poate face extrem de conflictuali, chiar războinici, dar și geloși, pasionali și capabili de o mare regenerare, învingându-ne vulnerabilitățile.

Pe data de 15 august 2020, Uranus, planeta schimbărilor neașteptate și a surprizelor, va începe să retrogradeze în zodia Taur și ne va aduce nevoia de reevaluare a zonei sentimentale și financiare, mai exact reanaliza atașamentelor față de oameni și lucruri materiale, revizuirea raportării la independență și libertate, nevoia de reinventare și reformă, atât afectivă, cât și financiară.

Săptămâna 10 – 16 august 2020 se încheie cu un aspect de susțiere dintre Soarele din zodia Leu și Marte din Berbec, aspect care poate aduce acțiuni înflăcărate, vitalitate, energie, multă pasiune, dorință și voință în îndeplinirea scopurilor propuse.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Berbec vor fi destul de conflictuali în această săptămână și chiar lor le va fi greu să-și stăpânească pornirile agresive. Nativii sunt sfătuiți să facă un efort pentru a fi calmi și a lua lucrurile ușor, pas cu pas. Va urma o perioadă de reevaluare a situației financiare și mulți nativi vor căuta noi surse de venit care să le ofere mai multă independență, dar și stabilitate în același timp. În dragoste este posibil să afle unele secrete sau să se spună cuvinte destul de dure, directe care să aducă răsturnări de situație în cuplu. Weekendul vine cu momente frumoase, distractive și situația sentimentală se poate îmbunătăți.

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de retrogradarea lui Uranus în semnul lor, iar nativii vor începe o reevaluare a planurilor pe care le au, o revizuire a zonei afective și a independenței pe care și-o doresc, atât materială, cât și sentimentală. Situații din trecut, inclusiv situații karmice, pot reveni acum destul de agresiv în viața nativilor și pot cere acțiune, rezolvare. Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă la sănătate și la relațiile parteneriale, atât de cuplu, cât și profesionale, și să nu exagereze, să nu devină agresivi. Posibil să aibă parte de tensiuni în familie, să iasă la suprafață secrete, să se spună vorbe dure. În weekend situația se va mai calma și nativii se pot ocupa de locuință/

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de unele tensiuni și momente conflictuale în relațiile de prietenie. Mulți nativi se vor impune, vor cere explicații și vor rupe acele legături care sunt toxice pentru ei. Pe de altă parte, Gemenii dau dovadă de mult curaj și determinare în punerea în funcțiune a planurilor pe care le au, în demararea unor proiecte. Este o perioadă în care se pot clarifica prin dialog direct, fără menajamente, unele situații din trecut. Posibil ca mulți Gemeni să intre într-o etapă în care să comunice mai mult cu ei înșiși, să-și pună mai multe întrebări despre situațiile trăite.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să fie foarte atenți la conflictele de la locul de muncă, să evite tensiunile cu superiorii, să evite impunerea cu orice preț a punctului de vedere și a autorității, mai ales dacă dețin funcții. Mulți nativi vor lupta cu curaj pentru a obține un statut profesional și vor da dovadă de multă încredere în forțele proprii. Se cere o reevaluare a relațiilor de prietenie, mai ales dacă la mijloc sunt interese profesionale sau financiare. De evitat a se da bani cu împrumut! Mulți Raci vor părăsi anturajele în care nu se pot manifesta pe deplin sau le este îngrădită libertatea de exprimare.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o etapă de redefinire a unor idei, principii și filozofii de viață,  a sistemului de valori la care s-ar raportat până acum și nu este exclus să aibă parte de foarte multe tensiuni interioare legate de aceste aspecte. Din zona carierei pot veni vești surprinzătoare și marea atenționare a săptămânii este legată de modul în care discută cu superiorii, de modul în care acceptă și-și impun autoritatea. Va fi nevoie de o revizuire serioasă a zonei profesionale, a aspirațiilor și obiectivelor pe care le au. Se cere atenție la dialog! În weekend Leii sunt sfătuiți să circule cu grijă, mai ales dacă pleacă în călătorii. Să nu calce pedala de accelerație.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Fecioară întră într-o etapă în care încep să se întrebe din ce în ce mai mult dacă principiile după care se ghidează sunt cele corecte, dacă nu cumva sunt învechite și astfel vor începe un proces de reevaluare a sistemului de credințe și filozofii de viață. Se cere mai puțină impulsivitate în acțiunile financiare pe care le întreprind pentru că există riscul să piardă niște bani. În weekend se întrevăd momente pasionale în cuplu, dorințe și fantezii îndeplinite, iar unii nativi pot trăi intens alături de cineva din trecut.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie mai calmi în relația cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Mulți nativi se pot îndrăgosti acum la prima vedere, pot începe noi relații și pot duce pasiunea pe culmi înalte. Este o perioadă de reanaliză financiară, de reorganizare a modului în care-și investesc finanțele și mulți își vor dori să fie mai liberi din punct de vedere financiar. O aventură, o infidelitate poate ieși la suprafață acum. În weekend se întrevăd momente frumoase, disatrctive în cuplu, alături de prieteni.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Scorpion reușesc să finalizeze o situație care viza locuința, poate o renovare, poate o schimbare de domiciliu. Nativii trebuie să fie mai înțelegători cu familia pentru a mai detensiona relațiile. Pe de altă parte, vor fi Scorpioni norocoși care vor obține un credit, poate vor intra în posesia unei moșteniri, poate vor câștiga un proces, vor finaliza un litigiu, partaj, un aspect bun legat de bani și bunuri la comun cu alții se va petrece în această săptămână. Se cere mai multă atenție la comunicarea cu superiorii și, în general, cu autoritățile din viața lor. În cuplu, nativii ajung să vibreze la unison cu persoana iubită și acest aspect le aduce un punct în plus în consolidarea relației.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de multă pasiune în poveștile de iubire, dar totodată pentru unii nativi poate fi vorba de experiențe karmice, poate de o dragoste la prima vedere. Se cere prufență în activitățile distractive, sportive. Nu este momentul să dea curs unor acțiuni cu grad de risc. La locul de muncă începe o etapă de reevaluare a activităților și de reconfigurare a gradului de libertate pe care-l au, de reanaliză a stilului de viață. Atenție la conflictele cu colegii ca urmare a principiilor și ideilor diferite. În weekend se întrevăd deplasări, călătorii, petreceri alături de copii.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de tensiuni n familie, să se spună unele adevăruri într-un mod neplăcut, să se arunce reproșuri și cuvinte dure. Unii nativi se vor preocupa de casă, se vor dedica activităților gospodărești. Zona sentimentală va trece printr-un adevărat proces de reevaluare, iar nativii care nu se simt liberi, cărora le este îngrădită îndependența se vor impune cu multă tărie. Atenție la relațiile extraconjugale care pot ieși acum la suprafață. În weekend pot exista discuții lămuritoare legate de bunuri de patrimoniu și unii nativi pot primi bani de la părinți.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a fi mult prea direcți în comunicare, chiar agresivi, și pot spune cuvinte care să rănească. Pe de altă parte, nativii vor negocia cu mult curaj și aplomb și vor reuși să se afirme prin discursuri publice și dialoguri. Atenție la deplasări! Se cere prudență și calm! Pentru unii Vărsători, această perioadă este importantă pentru a-și revizui gradul de dependență față de familie, de părinți și nu este exclus ca unii nativi să dorească să se mute singuri, să-și schimbe domiciliul, poate să se mute cu persoana iubită. În weekend se apronde pasiunea în cuplu și nativii fac declarații de dragoste. Cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 16 august 2020

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să fie foarte prudenți cu tot ce are legătură cu banii, finanțele, investițiile, cheltuielile. Unii nativi pot avea curaj să se arunce într-o tranzacție riscantă, însă este de preferat să aibă toate datele problemei. Peștii sunt mai determinați ca niciodată să-și îmbunătățească veniturile. Este o perioadă în care se cere reevaluarea și revizuirea modului în care comunică cu cei din jur, în special cu colegii de muncă, capitol la care pot apărea tensiuni. Unii Pești pot relua un curs, pot da un examen amânat.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2020

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi definitivă
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi...
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Mașina preferată a românilor dispare. Nu se va mai găsi deloc în Europa
Mașina preferată a românilor dispare. Nu se va mai găsi deloc în Europa
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze palmieri
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze...
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste bună pentru cinci nativi
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste...