Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 octombrie 2020. Racii rememorează amintiri

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 octombrie 2020. Racii rememorează amintiri

De: Alice ZottaMadalina Manole 16/10/2020 | 23:26
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 octombrie 2020. Racii rememorează amintiri

Horoscopul zilei de 17 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Rac vor trece prin stări emoționale mai sensibile care vor veni la pachet cu rememorarea unor amintiri și situații sentimentale din trecut.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Vezi și: Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie 2020. Berbecii trec într-o nouă etapă relațională

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie măcinați de niște griji financiare, sector la care pot apărea unele surprize, dar și idei ingenioase despre cum să-și mențină stabilitatea financiară. Se întrevăd nemulțumiri, însă horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite cheltuielile și mai ales să dea bani cu împrumut. Nici varianta de a-și face datorii acum nu este una bună.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să nu exegereze cu gelozia sau cu neîncrederea în partener pentru că pot da naștere unor tensiuni nedorite în cuplu pe fondul lui Mercur retrograd în zodia Scorpion. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce o tendință de a fi extrem de bănuitori cu cei din jur, însă nu toate rațiunile nativilor vor fi justificate, fiind și o doză de confuzie în acest moment.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea confrunta cu unele neplăceri legate de sănătate, în special vizat fiind sistemul renal și genital. Nativii au tendința de a pune la suflet toate zvonurile care le ajung la ureche și din cauza aceasta se pot destabiliza emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să încerce să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se confruntă cu unele dezamăgiri, regrete, situații sentimentale care trezesc întrebări, amintiri, rememorarea unor evenimente din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor sp se concentreze mai mult pe zona artistică și creativă pentru că ar putea avea idei, inspirație și chiar ar putea relua un astfel de proiect lăsat în spate.

Descoperă și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să intre în conflicte cu familia și să-și arunce cuvinte destul de grele, dure care să răcească relația și să instaleze tensiuni. Se pot relua unele teme de dialog din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce surprize neașteptate legate de casă, în special de acte, de dialoguri care stau la baza unei amenajări, renovări, reparații!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să audă știri alarmante legate de un context care-i interesează, să afle vești și informații surprinzătoare, însă nu trebuie să asculte și să creadă tot ce le trece pe la urechi acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să profite de context pentru a medita la unele idei care le vin și care se pot dovedi ingenioase.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se stresează în legătură cu niște vești financiare care pot sosi pe nepusă masă. În unele cazuri nu va fi vorba neapărat de veniturile lor, cât de situația partenerului sau a cuiva din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se folosească de contextul de azi pentru a gândi strategii financiare noi pentru că pot avea idei ingenioase.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor și nativii se vor bucura de multă carismă, sex-appeal, farmec personal pe care îl pun în valoare cu grație și chiar cuceresc, flirtează cu dezinvoltură pentru că au cuvintele la ei, însă de ei depinde cum le vor folosi și ce vor spune, dacă se fac plăcuți sau respinși. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce creativitate și intuiție.

Nu rata: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi mai sensibili decât de obicei, atât din punct de vedere emoțional, cât și al sănătății. Nativii pot rememora cu mult patos niște amintiri, se pot frământa. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă grijă la gândurile lor că ele pot provoca insomnii și pot da peste cap starea de spirit.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi mai conflictuali cu prietenii pentru că se pot simți lezați de cuvinte spuse de aceștia, pot fi puși în ipostaze nefavorabile sau mesajul poate fi reinterpretat cu destul de mare neîncredere din partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu se hazardeze în afirmații, să facă acuzații nefondate. Posibil ca unii nativi să nu aibă încredere în ce aud de la cei din anturaj.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie mai atenți la imaginea lor, la reputație pentru că pot fi puși în ipostaze neplăcute, deranjante, care să le strice statutul. Atebție în special la vorbele critice ale altora care nu ar trebui luate în seamă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și concentrexze atenția asupra unei strategii de afirmare. Pot avea idei bune și creative.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot primi unele vești neplăcute legate de un context financiar. Pe de altă parte, este momentul să-și analizeze în detaliu unele principii de viață și să vadă cum se pot folosi de acestea pentru a se ajuta personal sau profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că întocmai unele convingeri ale lor pot să-i tragă înapoi, să-i țină pe loc.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
Noul „Netflix” a apărut gratuit în România, doar pentru clienții Digi RCS-RDS
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei doi, după diagnosticul de cancer. Un expert regal face dezvăluiri: ”Nu va fi ușoară”
Kate Middleton și Prințul William sărbătoresc 13 ani de căsnicie! Ce decizie au luat cei...
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află „EPICENTRUL” Apocalipsei
Primul oraș ras de pe fața Pământului în cazul unui RĂZBOI NUCLEAR. Unde se află...
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok....
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”
Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii