Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

De: Alice ZottaMadalina Manole 17/12/2020 | 18:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de ingresul lui Saturn întocmai în zodia lor, cu impact major asupra vieții personale și personalității.

Nu rata: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Saturn, planeta lecțiilor de viață și Marele Învățător al astrologiei, a intrat astăzi în zodia Vărsător, zodie pe care o guvernează secundar lui Uranus, și o va tranzita până în 2023. Saturn a mai fost aici în urmă cu 30 de ani și va mai ajunge, din nou, peste alți aproximativ 30 de ani. În următorii 3 ani, Saturn ne va preda lecția responsabilității sociale și a umanitarismului și ne va cere să fim empatici și altruiști pentru a ne fi bine. Totodată, ne va cere să ne maturizăm vizavi de anumite sectoare de viață. Cum lecțiile sale nu sunt ușoare, este posibil să le resimțim ca blocaje, frustrări, însă menite să ne mobilizeze și să ne facă să acționăm în dfirecția progresului.

Cu Saturn în Vărsător învățăm lecții despre importanța libertății de exprimare și de gândire și în plus vom evolua către un nou stil de viață, unul neobișnuit, alternativ, bazat foarte mult pe tehnologie și online.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să înceapă să nu se mai simtă bine în anturajele prezente și să înceapă să caute noi cercuri din care să facă parte. Pot avea parte de lecții de prietenie importante. Totodată, Saturn îi va stimula să intre în noi proiecte și astfel să se dezvolte profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o nevoie mai mare de a empatiza cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul carierei. Pentru nativi va urma o perioadă de blocaje, frustrări și limitări profesionale care vor veni și cu o mai mare determinare de evoluție. Taurii vor începe să facă schimbări majore, pornind de la locul de muncă, mai ales dacă-i limitează, și continuând cu întreg domeniul de activitate pe care-l vor revoluționa în acești 3 ani ce urmează. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei inedite despre cum să se pună în valoare în mediul online.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi stimulați de Saturn prin Vărsător să învețe lucruri noi, să exploreze noi domenii de cunoaștere și să-și schimbe principiile și convingerile învechite dacă vor dori să facă progrese, personale sau profesionale. Multe principii de viață se vor schimba acum și vor trebui să lase loc altruismului, ideilor noi, originale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute să se înscrie la noi cursuri, să obțină noi diplome și atestate care ulterior se vor dovedi benefice în progresul lor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia odată cu tranzitul lui Saturn prin Vărsător să descopere puterea interioară care zace în ei și astfel să înceapă un amplu proces de transformare. Este momentul să se desprindă de fricile și angoase, de atașamente materiale și să se deschidă către evoluția spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că Saturn le poate aduce moșteniri, dar și partaje și litigii și le poate pune piedici în obținerea unor credite, împrumuturi. Atenție la taxe, impozite, asigurări și la relațiile clandestine care pot fi taxate acum.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Nativii pot resimți limitări și obstacole în legarea noilor relații, indiferent că sunt personale sau profesionale. Totodată, Saturn poate aduce rupturi de relații toxice, divorțuri, dar și uniuni și căsătorii durabile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că Saturn le cere să învețe să lucreze cot la cot cu alții, să lase orgoliul și impunerile deoparte și să asculte și versiunea celorlalți, dar mai ales să fie atenți la nevoile lor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de lecții legate de muncă și sănătate menite să-i responsabilizeze pe nativi. Astfel, Fecioarele vor învăța să acorde valoarea cuvenită muncii lor și să ceară plata pe măsură. Vor fi nativi care vor fi nemulțumiți de locul de muncă și vor căuta să facă schimbări, de aceea în următorii 3 ani mulți îți vor schimba jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că este nevoie de o reală responsabilizare vizavi de sănătate și tratarea problemelor apărute.

Află și: Horoscop 2020 – cea mai amănunțită analiză pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul iubirii și al copiilor. Lecțiile vor fi legate de viața afectivă și pot aduce dezamăgiri cu scopul de a-i responsabiliza pe nativi și a-i învăța iubirea necondiționată. Însă, responsabilizarea poate veni și prin asumarea relațiilor și maturizarea sentimentelor, prin asumarea rolului de părinte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că va urma o perioadă în care s-ar putea să fie limitați în desfășurarea unor hobby-uri, mai ales dacă nativii exagerează cu distracțiile.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor trebui să învețe să se maturizeze și responsabilizeze vizavi de familie și locuință. Saturn poate veni cu unele limitări și constrângeri în cazul acelora care-și doresc să-și renoveze, să-și construiască sau să-și cumpere o casă, însă acestea vor avea rolul de a-i stimula și mai mult. Unii nativi își pot schimba domiciliul în următorii 3 ani și își pot construi o familie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce fustrări emoționale destul de greu de integrat pentru a se responsabiliza cu privire la trecutul lor, la alegerile lor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul comunicării, iar nativii vor fi forțați de experiențele trăite, de dialogurile avute să învețe să se exprime. De asemenea, lecțiile vor fi legate și de tiparele de gândire pe care le au și care necesită o reîmprospătare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot avea probleme în negocieri, pot gândi și comunica haotic.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se despart de Saturn, guvernatorul lor principal, însă acesta le va activa sectorul financiar. Nativii vor trebui să se responsabilizezi financiar, să fie mai chibzuiți în cheltuieli și mai maturi în administrarea bugetului, dar totdată să-și valorifice talentele, să le monetizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să-și dea seama cât valorează, de fapt, munca lor și astfel pas cu pas să nu se mai lase munciți pe bani puțini.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să dea dovadă de maturitate și responsabilitate, atât în viața personală, cât și în cea relațională și profesională. Nativii vor avea parte de mai multă înțelepciune, de idei originale care să-i ajute să se desprindă de dogme și de trecut și să evolueze. Vor urma 3 ani în care viața lor se va schimba radical și deși vor fi tot timpul sub presiune, vor reuși să aducă îmbunătățiri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le va aduce o nevoie reală de implicare în viața societății, poate chiar în acțiuni caritabile.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea de îndurat o perioadă de frământări, neliniști, gânduri, stări de anxietate și vor fi nevoiți să lupte pentru a ieși din închisoarea propriilor lor gânduri. Nativii vor trebui să se responsabilizeze mai mult cu privire la propria lor sănătate, mai ales dacă au afecțiuni cronice sau cu risc de cronicizare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească mai mult și să apeleze cu încredere la medicina holistică, homeopată, naturistă.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2020

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...