Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 13 iulie 2021. Berbecii își întâlnesc marea iubire

Horoscop zilnic 13 iulie 2021. Berbecii își întâlnesc marea iubire

De: Madalina Manole 13/07/2021 | 08:03
Horoscop zilnic 13 iulie 2021. Berbecii își întâlnesc marea iubire

Horoscopul zilei de 13 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec își pot întâlni marea iubire și pot începe o nouă relație.

Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta dorinței, se întâlnesc astăzi în zodia Leu, după o perioadă de 30 de ani de când nu și-au mai unit forțele aici, iar acest context astrologic este de bun augur pentru toată lumea. Cele două planete fac conjuncție o dată la aproximativ doi ani, însă în ultimii șase ani s-au întâlnit doar în energia Fecioarei, aspect care a avut impact asupra muncii și sănătății, la modul general. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12 – 18 IULIE 2021. UN NOU CAPITOL ÎN VIAȚA LEILOR)

Ei bine, iată că astăzi acestea se unesc în pasionala zodie a Leului și dau naștere unui nou ciclu de creație care, însă, de data aceasta va dura doar până în februarie 2022, când cele două se vor uni în zodia Capricorn. Se deschide astfel un culoar al bucuriei, al distracțiilor, al iubirii și pasiunii, dar și al creativității și al dorinței de afirmare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au șansa odată cu această conjuncție să iubească și să-și descopere fericirea. Este foarte probabil ca cei singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste, iar cei care sunt parte a unui cuplu au șansa să reaprindă pasiunea. Totodată, se deschide o perioadă de afirmare a creativității și talentelor, o perioadă în care pot avea succes cu un hobby. Vor fi și nativi care vor deveni părinți.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de această conjuncție remarcabilă în sectorul familiei și pentru mulți dintre ei este momentul să-și construiască un cămin. Sunt posibile cereri în căsătorie acum. Totodată, alți nativi pot să-și renoveze locuința, să se mute și să-și îmbunătățească starea emoțională, relația cu trecutul, fiind vorba atât de părinți, cât și de traume din copilărie pe care le pot depăși. Taurii plecați peste hotare se pot reîntoarce în locurile natale.

Horoscop Gemeni

Conjuncția Venus-Marte le poate aduce Gemenilor ocazia unei noi iubiri romantice, pasionale, dar și șansa să se reîndrăgostească de partener, dacă au o relație de lungă durată. Pe de altă parte, se deschide o perioadă favorabilă negocierilor, semnării și rezolvării unor contexte ce țin de acte și documente. Unii nativi fac deplasări care le vor aduce bucurii. Horoscopul zilei susține nativii care dau examene, interviuri, susțin ședințe sau discursuri publice, dar și nativii care-și exprimă talentele oratorice, prin scris, voce, etc. Vor avea succes în toată această perioadă. Unii Gemeni obțin acum permisul de conducere.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de conjuncția Venus-Marte în sectorul financiar și le poate aduce un câștig, o sumă de bani, poate o mărire de salariu sau un bonus, însă îi poate face și mai cheltuitori. Horoscopul zilei le cere să aibă mai multă încredere în ei înșiși și în talentele personale pentru că se deschide un culoar în care le pot monetiza.

Horoscop Leu

Conjuncția Venus-Marte se perece chiar în zodia lor, iar Leii au ocazia să intre într-o nouă etapă, atât în viața personală, cât și relațională și profesională. Important este să nu se lase trași în spate de fricile lor, ci să aibă mai mult curaj să se manifeste. Este o etapă de creativitate, de afirmare personală și de atingere a unor idealuri la care au râvnit de ceva vreme. Nu este exclus ca cei singuri să se îndrăgostească.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot avea parte de pasiuni ascunse, pot trăi o relație departe de ochii lumii, poate chiar o relație secretă sau interzisă, însă este vorba de o poveste care le poate da lumea peste cap. Pe de altă parte, nativii trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate, să se o0dihnească corespunzător și să lupte să se desprindă de trecutul lor, acolo unde-și doresc să scape de o povară.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanța au posibilitatea odată cu această conjuncție să-și întâlnească dragostea, fie prin intermediul anturajului, fie pe rețelele de socializare. Cei care au deja o relație vor reuși să alunge monotonia și să reaprindă scânteia de odinioară. Nativii se bucură de popularitate, iar cei care sunt implicați în proiecte de grup sau online pot să aibă succes. Totodată, o serie de planuri de viitor e care le au pot prinde contur.

Horoscop Scorpion

Conjuncția Venus-Marte se petrece chiar în sectorul carierei Scorpionilor și le oferă nativilor șanse de afirmare, ocazia de a li se recunoaște niște merite profesioanle și astfel de a avansa. Sunt și nativi care acum pot să-și descopere vocația, dar și nativi care decid că este momentul să oficializeze o relație. Horoscopul zilei îi susține și pe cei care sunt parte a unui cuplu cu vechime și care acum își pot reînflăcăra relația.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt susținuți de această conjuncție să plece într-o călătorie mult visată. Nativii se pot îndrăgosti de o persoană de peste hotare sau de un loc pe care-l vizitează și pot decide chiar să se mute. În perioada ce urmeză, mulți nativi își ating idealurile. Pe de altă parte, pot obține o diplomă, pot preda ceea ce au învățat sau se pot înscrie la un seminar de dezvoltare.

 Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de această remarcabilă conjuncție chiar în sectorul pasiunii, iar acest aspect susține mult nativii care se află în relații de lungă durată pentru că pot reuși să alunge monotonia și să retrăiască pasiunea de odinioară. Totodată, există riscul de a călca strâmb în relații, iar cei singuri pot trăi o aventură încărcată de profunzime și erotism care să le transforme complet viața. Sectorul financiar este și el amprentat și pot câștiga bani din investiții sau grație partenerului de viață.

Horoscop Vărsător

Conjuncția Venus-Marte din Leu se petrece chiar în sectorul relațiilor, iar pentru Vărsătorii singuri poate aduce o nouă poveste de iubire, o întâlnire predestinată. Cei care formează deja un cuplu pot pune la cale viitorul relației și se pot gândi la o căsătorie. Din punct de vedere profesional, contextul astrologic al zilei, implicit al perioadei care urmează, poate aduce noi contracte de colaborare, asocieri și afaceri noi.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de conjuncția Venus-Marte din Leu în sectorul muncii și al sănătății. Nativii au ocazia să se angajeze, au șansa să muncească cu bucurie și să facă ceea ce le place. Se pot pune mai mult în evidență la locul de muncă. Posibilitatea unei idile cu un coleg nu este deloc exclusă. Horoscopul zilei le cere ca în perioada aceasta să fie mai atenți la sănătatea lor și la rutina zilnică. Cresc preocupările legate de stil de viață.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2021)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai mult la export
Animalul crescut în România, dar pe care românii NU și-l permit. Carnea merge tot mai...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
ISPITA a renunțat la haine și s-a pozat AȘA lângă milionarul ROMÂN pe care l-a despărțit de soție
ISPITA a renunțat la haine și s-a pozat AȘA lângă milionarul ROMÂN pe care l-a...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a omorât soția. „Am făcut-o. Am ucis-o. Am sufocat-o”
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și cum a reacționat Daniela când a aflat că sora ei se mărită: „Mi-a zis înainte cu trei zile”
Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Cum va arăta viitorul iPhone? O noua dezvăluire legată de viitoarele telefoane
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca un card bancar
Se schimbă legea pentru cei cu card de sănătate. Decizie la Guvern: La fel ca...
Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Mesajul îndrăgitului actor
Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Mesajul îndrăgitului actor
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Test de perspicacitate | Găsește cele 11 animale ascunse
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
Ion Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
”Ne afectează” Zsolt Csergo, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Nicoleta Luciu ar divorța, după 12 ani de mariaj
”Ne afectează” Zsolt Csergo, prima reacție după ce s-a zvonit că el și Nicoleta Luciu...
Iulia Vântur, fără Salman Khan de Paște. Vedeta a venit în România: „Fericită că am reușit…”
Iulia Vântur, fără Salman Khan de Paște. Vedeta a venit în România: „Fericită că am...
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de euro aici
Comuna din România care va renaște. Se fac investiții de peste 100 de milioane de...