Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 10 septembrie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic 10 septembrie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Scorpion

De: Madalina Manole 10/09/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 10 septembrie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 10 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion au parte de intrarea lui Venus în zodia lor, cu impact benefic în plan personal și relațional.

Venus, planeta iubirii și a banilor, denumită și Micul Benefic al astrologiei, intră astăzi în zodia Scorpion, poziție din care ne atrage atenția asupra necesității de a privi în profunzimea relațiilor de iubire. Până pe data de 7 octombrie, Venus în Scorpion stimulează pasiunea, erotismul și viața intimă, însă poate aduce și crize de gelozie, dramatism în relații și manifestări pătimași, autoritare și posesive. Pe de altă parte, cu Venus în Scorpion crește interesul pentru lucrurile materiale și îmbie la  căutarea căilor pentru a obține stabilitate materială.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6 – 12 SEPTEMBRIE 2021. NOI ÎNCEPUTURI PENTRU FECIOARE)

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot profita de acest tranzit pentru a reaprinde pasiunea în dormitor și pentru a-și îmbunătăți viața sexuală, însă mare atenție la tentația de a intra în aventuri pentru că pot aduce transformări și suferințe. De evitat manifestările de gelozie. Totodată, va urma o perioadă în care se pot rezolva contexte financiare ce țin de credite, asigurări, taxe, impozite, moșteniri, partaje, litigii. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop Taur

Taurii au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, chiar prin sectorul relațiilor. Urmează o perioadă în care nativii au șansa să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți, să se apropie mai mult de partener, dar și să elimine persoanele toxice. Posibile gelozii și manifestări autoritare în cuplu. În relațiile profesionale, mai multă grijă la parteneri și colaboratori pentru că există riscul ca nativii să fie trădați sau manipulați.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Scorpion să se preocupe mai serios de situația de la locul de muncă. Nativii își pot îmbunătăți modul de rezolvare a sarcinilor, programul, însă trebuie să se aștepte că aceste schimbări vin în urm  unor tensiuni cu colegii și frustrări profesionale. Unii nativi se pot angaja în acesastă perioadă. De evitat atracțiile față de colegi. Totodată, schimbarea și îmbunătățirea stilului de viață este un capitol important acum pe care ar trebui să-l aibă în vedere.

Horoscop Rac

Racii au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin sectorul iubirii și nativii au mari șanse să-și îmbunătățească viața sentimentală, mai ales că vor resiți o mai mare nevoie de afecțiune, iar pentru cei singuri poate fi o nevoie stimulantă că-i împinge către noi relații. Totodată, relația cu copiii poate fi îmbunătățită și interesul pentru activități distractive, artistice, creative va crește. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu se pot preocupa în următoarea perioadă de îmbunătățirea relației cu familia, în mod special cu părinții. Nativii pot rezolva un context ce vizează căminul, locuința, poate un bun de patrimoniu. Sunt și Lei care se pot muta cu partenerul în acaestă perioadă.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de ingresul lui Venus în sectorul comunicării, tranzit pe parcursul căruia nativii au șansa să-și îmbunătățească modul de a dialoga, observând în urma diverselor contexte tensionate care sunt defectele și minusurile pe care le au. Pot deveni foarte acizi atunci când își susțin punctul de vedere și foarte duri în negocieri.

 Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, guvernatoarea lor, prin sectorul financiar, aspect care poate aduce ocazii de a-și stabiliza veniturile, însă va crește și tendința de a cheltui mai mult. De evitat speculațiile financiare și câștigurile rapide sau banii care provin din muncă necinstită.

Horoscop Scorpion

Venus va intra în zodia Scorpion și nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți viața personală, dar și relațiile cu cei din jur. Este foarte probabil ca Scorpionii să fie dornici să descopere un secret și să cotrobăie mai mult în trecutul partenerilor, de viață sau de afaceri. Pe de altă parte, nativii devin mai seducători, se bucură de o mai mare putere de atracție, magnetism și senzualitate.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot profita de tranzitul lui Venus prin Scorpion pentru a se liniști pe interior și pentru a se odihni mai mult, ba chiar pentru a se reconecta la spiritualitae. Nu este exclus ca unii nativi să retrăiască niște amintiri sau gândul să le fugă la o fostă iubire, în timp ce alții să fie tentați să intre în relații ascunse, secrete.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează iubirea, prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Posibil ca unii nativi să dea curs unei aventuri sau chiar povești de dragoste cu o persoană din anturaj, în timp ce alții să se focuseze pe îmbunătățirea unui proiect personal sau de grup. Important este ca nativii să știe că nu toți cei din jur sunt morali, cinstiți și să nu-ți acorde încrederea cu ușurință.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul profesional și au șansa să aducă îmbunătățiri la acest capitol. Nativii pot avea parte de oportunități de afirmare, pot face pași în carieră și își pot atinge niște obiective. Totuși, trebuie să țină cont că vor exista și jocuri de culise și frustrări profesionale, dar și momente mai tensionate cu superiorii.

Horoscop Pești

Peștii au parte de tranzitul lui Venus în Scorpion prin sectorul filozofiilor de viață, al principiilor și mentalităților. Este momentul să lase în spate prejudecăți și tipare de gândire care nu-i mai ajută în evoluție. Este o perioadă bună pentru a crește spiritual și pentru a se înscrie la cursuri, seminarii care să le aducă informații și ocazia dezvoltării în anumite direcții.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2021.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce au descoperit doi părinți în camera fiicei lor, după ce micuța s-a plâns că are un monstru în dulap. „A fost un coșmar”
Ce au descoperit doi părinți în camera fiicei lor, după ce micuța s-a plâns că...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Europa, tot mai săracă față de SUA
Europa, tot mai săracă față de SUA
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...