Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 6 – 12 septembrie 2021. Noi începuturi pentru Fecioare

Horoscop săptămânal 6 – 12 septembrie 2021. Noi începuturi pentru Fecioare

De: Isabela PopescuMadalina Manole 05/09/2021 | 19:33
Horoscop săptămânal 6 – 12 septembrie 2021. Noi începuturi pentru Fecioare

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 septembrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 6 – 12 septembrie 2021 se numără și cea a Fecioarelor care au parte de noi începuturi în viața lor.

Săptămâna 6 – 12 septembrie 2021 debutează cu nu mai puțin de trei aspecte astrologice importante, dintre care merită amintit în mod special trigonul făcut de Venus, planeta iubirii, din zodia Balanță cu Jupiter retrograd din zodia Vărsător. Această întâlnire nu a mai avut loc de aproximativ 12 ani, de când Jupiter a traversat ultima dată Vărsătorul, prin urmare este un moment de care trebuie să profităm la maximum pentru că se va mai petrece peste alți 12 ani. Întâlnirea dintre Micul Benefic, Venus, și Marele Benefic, Jupiter, poate să aducă șanse, oportunități, bucurie și noroc în plan sentimental. Este un moment bun să facem declarații de dragoste și să ne exteriorizăm sentimentele.

Un alt aspect important al acestei săptămâni este Luna Nouă din zodia Fecioară, moment care susține setarea noilor intenții și demararea noilor proiecte în viața noastră. Este o perioadă bună pentru curățenie, atât la propriu, cât și la figurat, un moment bun să punem în practică un nou stil de viață și să ne responsabilizăm vizavi de muncă și sănătatea noastră.

Pe data de 10 septembrie, Venus părăsește zodia sa de domiciliu și-și face intrarea în Scorpion, poziție din care ne stimulează intens latura sentimentală și ne aduce un soi de mister și dorință de transformare, de intimitate, pasiune, dar și gelozie și posesivitate, dramatism.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să profite de săptămâna aceasta pentru a-și eficientiza munca și modul în care-și desfășoară activitățile profesionale. Este un moment bun să-și schimbe stilul de viață, să-i aducă îmbunătățiri prioritizându-și activitățile și să facă chiar și unele ajustări în programul de la job. Sănătatea ar trebuie să fie prioritară acum, dar și găsirea unui echilibru între muncă și viață personală, dat fiind că sectorul relațiilor are parte de aspecte importate și le cere nativilor să profite pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală. Nu este exclus să apară o persoană nouă în viața celor singuri.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 septembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur începe o săptămână foarte bună din punct de vedere profesional. Nativii pot avea șanse de afirmare, pot avea ocazia să-și atingă niște obiective pentru care au muncit din greu în ultima perioadă. Meritele le pot fi recunoscute, însă vor fi și nativi care acum vor decide că trebuie să schimbe direcția în carieră sau nativi care se vor angaja la un alt loc de muncă. Este o perioadă în care exprimarea creativității le poate aduce beneficii profesionale. În plan sentimental este momentul unor noi începuturi, aspect care poate aduce o decizie de a deveni părinți sau o mai mare responsabilizare pentru cei care sunt deja părinți sau o nouă poveste de dragoste în cazul celor singuri. Nativii care sunt parte a unui cuplu simt nevoia de a-și exprima sentimentele, de a iubi, de a se reîndrăgosti de partener.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni pot profita din plin de contextul astrologic al săptămânii pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul și cu care să fie pe aceeași lungime de undă. Totodată, nativii pot să-și dezvolte anumite abilități pe care le au, anumite talente, poate chiar latura creativă să fie cea care se bucură de creștere și astfel să transforme un hobby dintr-o pasiune într-o practică care să-i ajute în dezvoltarea personală sau profesională. Atenție la tensiunile cu familia care pot fi mai apăsătoare acum, dar care pot aduce și noi reguli în cămin sau lămurirea unor contexte mai vechi.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Rac se bucură de susținere astrologică săptămâna aceasta în tot ce ține de zona comunicării. Nativii pot purta dialoguri deschizătoare de noi drumuri, pot negocia cu succes, pot semna acte și contracte importante, pot da examene și pot susține interviuri cu încredere. Este o perioadă bună pentru cei care învață pentru că pot capta mai ușor informația. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot aduce îmbunătățiri în relația cu familia, dar și în locuință. Nu este exclus ca unii nativi să obțină un credit imobiliar acum.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 septembrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Leu săptămâna aceasta este favorabilă discuțiilor în cuplu și luării unor decizii importante privind viitorul relației. Acolo unde au existat neînțelegeri, acum pot apărea împăcări, iar nativii sunt sfătuiți să-și exprime sentimentele, să spună ceea ce simt și cum văd lucrurile, să facă declarații de dragoste și să facă planuri plecând de la o cale de mijloc, de la o perspectivă comună. Nu este exclus să apară cereri în căsătorie în anumite cazuri. Din punct de vedere financiar se anunță noi începuturi, poate o mărire de salariu sau poate nativii își monetizează talentele și reușesc să-și reechilibreze veniturile în mod neașteptat.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în Fecioară au ocazia săptămâna aceasta să-și schimbe nu doar prioritățile, ci și stilul de viață. Este important ca nativii să pună pe primul loc sănătatea și să aducă ajustări stilului de viață astfel încât să se simtă bine sau mai bine decât până acum. Este o săptămână pe care ar trebui să o ocupe cu curățenie, atât în plan personal, relațional, cât și profesional, atât la modul propriu, cât și figurat. Pe de altă parte, nativii pot profita de contextul astrologic al săptămânii să-și îmbunătățească veniturile, pot veni șanse în acest sens, însă și ei le pot stimula, de exemplu, pot merge să ceară o mărire de salariu sau un comision mai mare.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna foarte bine, cu mai multă încredere în propriile lor forțe, cu mai mult farmec și mai mult optimism. Totuși, nativii nu vor simți o explozie de fericire acum și asta pentru că este ceva din trecutul lor care încă în frământă, dar de care se pot detașa complet odată cu această Lună Nouă din Fecioară. S-ar putea să simtă că ceva îi trage în jos, că ceva li se ascunde, să se teamă de ceva, însă este un bun moment pentru a ridica aceste ancore. De asemenea, s-ar putea simți mai obosiți și de preferat ar fi să se odihnească, să apeleze la terapii naturiste, la meditație, yoga, masaj și orice altă tehnică care-i poate relaxa, maia les din punct de vedere mental. În plan sentimental, nativii pot profita pentru a se apropia de partener prin mici gesturi, iar cei singuri nu ar trebui să refuze o invitație în oraș.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să facă tot posibilul pentru a se ocupa de sufletul lor și de emoțiile lor, de interiorul lor. Este un moment bun să se reconecteze la partener, să abordeze iubirea într-un mod mai spiritual, dar și intim. Unii nativi pot ierta pe cineva acum și se pot elibera de un sentiment de vinovăție sau de o apăsare, poate chiar se pot detașa de o persoană toxică. De evitat relațiile ascunse sau cu parteneri indisponibili. Luna Nouă din Fecioară poate aduce ocazia setării unor noi intenții de viitor, poate noi planuri legate de un proiect profesional, dar poate aduce în viața nativilor și persoane noi, cu care să lege prietenii de durată.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi în carieră sau, cel puțin, de setarea unor intenții care să conducă la noi direcții profesionale. Este o perioadă în care nativii se pot afirma, se pot bucura de atingerea unor obiective și pot fi remarcați de persoane importante. Atenție la tensiunile cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor pentru că și acestea pot sta la baza unor noi direcții în viață. Pe de altă parte, este o perioadă în care cei care lucrează pe cont propriu sau sunt implicați și în proiecte personale se pot bucura de succes. Nativii își fac noi prieteni, intră în noi anturaje, pot lega noi asocieri și se bucură de mai multă popularitate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 septembrie 2021

Se anunță o săptămână bună din punct de vedere profesional și financiar pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii sunt sfătuiți să iasă în față, să se afirme, să facă tot posibilul să se facă remarcați și să vorbească mai mult despre ceea ce pot oferi, să-și expună cu încredere talentele. De evitat cheltuielile mari pe distracții și mofturi. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru schimbări de viziune, pentru reajustarea unor convingeri și credințe, pentru ca nativii să-și seteze niște idealuri înalte și să migreze către ele. Poate decid să învețe ceva nou, să se înscrie la un curs, un seminar de dezvoltare personală/profesională.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător pot profita de contextul acestei săptămâni să înceapă ceva nou, dar ceva ce au tot amânat până acum și care are legătură cu dezvoltarea lor personală sau profesională. Unii nativi pot decide să investească niște bani într-o afacere, în timp ce alțiipot decide să se folosească de niște economii pentru a face niște progrese într-o anumită direcție de viață. Venus va intra în sectorul carierei nativilor și vor avea ocazia în perioada ce urmează să aducă îmbunătățiri vieții profesionale, însă acestea nu vor veni pe tavă, ci cu muncă, cu frustrări și constrângeri. Sentimental, ar putea încerca să se reapropie de partener, să fie mai romantici, mai afectuoși și să acorde mai multă atenție intimității.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 septembrie 2021

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să se odihnească mai mult săptămâna aceasta, să nu se suprasolicite cu activități mărunte și nefolositoare pentru că pot pierde energie foarte ușor. Este o perioadă bună să se detașeze de tot ce este toxic în viața lor, de tot ce-i apasă emoțional și psihic, să se elibereze de atașamente nocive și de frici, să-și accepte limitele și să se ierte pe ei înșiși. Atenție la tendința de a acorda prea multă atenție și grijă celorlalți i prea puțină propriei persoane. În plan relațional este momentul ca Peștii să facă un pas înainte, să deschidă o nouă etapă, fie în viața de cuplu, fie în cazul unei colaborări profesionale.

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Isabela Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență. Și-a început cariera ca reporter, la numai 20 de ani, căpătând experiență ca jurnalist încă din timpul facultății. În trustul de presă Gândul lucrează de trei ani, unde își citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i optimiza sentința lui Hideg
Noi dezvăluiri bombă! Generalii Coldea și Dumbravă cereau 720 de mii de euro pentru a-i...
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...