Acasă » Trending » Horoscop săptămânal 24 – 30 ianuarie 2022. Berbecii se pot afirma profesional

Horoscop săptămânal 24 – 30 ianuarie 2022. Berbecii se pot afirma profesional

De: Răzvan Scarlat 24/01/2022 | 07:06
Horoscop săptămânal 24 – 30 ianuarie 2022. Berbecii se pot afirma profesional

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 ianuarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 24 – 30 ianuarie 2022 se numără și cea a Berbecilor care au toate șansele să se afirme profesional.

Săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022 se deschide cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, zodie în care se simte bine și ne susține din plin în ceea ce ne dorim să facem, oferindu-ne răbdare,perseverență și curaj, dar mai ales ambiție. Tot în Capricorn se va întoarce și Mercur retrograd, începâd cu 26 ianuarie, prin urmare ne va cere reevaluarea celor mai înalte aspirații, obiective, dar și a strategiilor și a modului în care ne manifestăm autoritatea.

Un eveniment mult așteptat este revenirea în mers direct a planetei Venus prin zodia Capricorn, începând cu 29 ianuarie, aspect care va mai detensiona situațiile sentimentale, financiare și profesionale cu care ne-am confruntat până acum.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână intensă în plan profesional. Șansele de afirmare cresc, ambițiile cresc și posibilitatea de a intra pe o nouă traiectorie este mare. După o perioadă de reevaluări, este momentul ca nativii să pună în practică ceea ce au planificat. Se pot relua dialoguri cu superiorii. Mulți nativi își pot asuma noi responsabilități, noi funcții. În plan sentimental lucrurile vor începe să revină pe un făgaș normal.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Taur su toate motivele de bucurie săptămâna aceasta, dat fiind că Venus, guvernatoarea lor, își încheie retrogradarea și nativii pot începe să se simtă mai bine și mai împăcați cu ei și deciziile lor. Însă, în prima parte a săpămânii ar fi de preferat să nu ia decizii importante și să încerce să nu se lase copleșiți de angoase și gânduri apăsătoare. Totodată, pot apărea discuții, fie în cuplu, fie în relațiile cu ceilalți, legate de moralitate și de cine are sau nu dreptate în anumite contexte. Este o perioadă bună să reia niște cursuri.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă foarte intensă în plan emoțional, financiar și intim. S-ar putea ca secretele să iasă la suprafață sau să dedesupturi ale unei relații să devină vizibile, iar nativii cărora le era frică să ia anumite decizii sau să întreprindă anumite acțiuni, acum pot avea curajul necesar. Un context financiar este mult discutat acum și poate da naștere tensiunilor în cuplu sau cu colaboratorii.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Rac au parte de un mănunchi de aspecte în sectorul relațiilor, prin urmare va fi o săptămână destul de intens resimțită de nativi. În cuplu și profesional pot să apară discuții, certuri și se poate pune problema despărțirii. Sunt nativi tentați să se reîntoarcă la foști parteneri, nativi care renegociază contracte, dar care și încheie colaborări. Unii Raci pot simți o presiune prea mare din partea altora și se pot răzvrăti.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Leu sunt agitați în plan profesional, au mai mult de muncă și au parte de multe situații care-i stimulează să devină mai competitivi. Au energie, însă este important să o canalizeze constructiv. Pot să apară certuri cu colegii și pot fi mai irascibili ca de obicei. Este o perioadă în care reevaluările legate de sănătate, analizele, atenția acordată odihnei și alimentației sunt necesare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă intensă în plan sentimental. Mînunchiul de planete va activa zona afectivă și poate aduce o mai mare poftă de distracție, de flirt și nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de cineva. Cei care au deja pe cineva în vizor, acum pot avea curaj să cucerească persoana respectivă. Este o perioadă în care se reiau discuții sentimentale, iar relațiile cu copiii cu nevoie de mai multă atenție. Unele Fecioare pot relua hobby-uri sau pot demara proiecte creative.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță se pot bucura de faptul că Venus, guvernatoarea lor, își încheie retrogradarea. Chiar dacă în prima parte a săptămânii pot apărea apăsări sufletești, ulterior nativii se vor mai detensiona și se vor mai echilibra emoțional. Disputele cu familia pot apărea în continuare și de preferat ar fi ca nativii să facă un efort și să evite disputele. Este o perioadă bună să se preocupe de casă și de treburi gospodărești.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de curaj în comunicare și vor spune fie tot ceea ce au evitat până acum, fie tot ceea ce îi apasă și consideră despre o situație. De data aceasta nu își vor reprima gândurile. Se pot relua discuții și negocieri și se pot rezolva situații ce țin de acte. Nativii au idei bune și încep să găsească soluții la toate problemele pe care le-au întâlnit până acum în calea lor. În cuplu se mai îmbunătățește relația cu partenerul și se pot lua decizii importante.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă importantă în plan financiar. Se pot relua discuții, se pot renegocia banii investiți și se pot trasa noi reguli în administrarea veniturilor. Nativii sunt foarte determinați să-și crească veniturile, însă trebuie să aibă grijă cum fac asta. În urma unor situații trăite, își pot recăpăta încrederea în ei și pot să-și valorifice mai mult talentele. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la problemele de tranzit, la dietă și alimentație.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn sunt vedetele acestei perioade, dat fiind că în zodia lor se află un mănunchi de planete, iar Venus și Mercur sunt retrograde. Este momentul să iasă din carapace, să se expună, să se afirme, să-și reorganizeze viața. Nativii au curaj și determinare să pună lucrurile în funcțiune. Pot relua discuții avute și pot observa că pas cu pas starea de sănătate sau situația sentimentală încep să se îmbunătășească. Cei singuri au toate șansele să înceapă noi relații acum, mai ales că se bucură de un farmec aparte.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă mai apăsătoare, în care nativii vor căuta să se retragă și să mediteze. Reevaluarea trecutului, reluarea unor discuții purtate sunt aspecte care pot amprenta săptămâna. Marte poate activa niște probleme de sănătate mai vechi, poate aduce insomnii și o stare interioară de irascibilitate. În plan sentimental, s-ar putea ca foști parteneri să revină în viața nativilor sau unlee secrete să iasă la suprafață.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Pești au șansa să se afirme, să atingă succesul cu un proiect la care lucrează de ceva vreme. Zona de online este bine aspectată și, în plus, au șansa să întâlnească omul potrivit la locul potrivit sau prietenii să-i ajute să rezolve o situație, să crească un proiect. Unii nativi pot obține o sponsorizare importantă. S-ar putea să apară o atracție ascunsă față de o persoană din anturaj. În cuplu se pot relua teme de discuție și se pot schimba reguli.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii se dau pentru fiecare exemplar în parte. Laptele său e considerat un adevărat elixir pentru sănătate și carnea e peste orice import. Prea puțini îl includ însă în meniu
Animalul pentru care românii primesc 100 de euro de la stat dacă îl cresc. Banii...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi