Home » Trending » Horoscop săptămânal 24 – 30 ianuarie 2022. Berbecii se pot afirma profesional

Horoscop săptămânal 24 – 30 ianuarie 2022. Berbecii se pot afirma profesional

De: Răzvan Scarlat 24/01/2022 | 07:06
Horoscop săptămânal 24 – 30 ianuarie 2022. Berbecii se pot afirma profesional

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 24 – 30 ianuarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 24 – 30 ianuarie 2022 se numără și cea a Berbecilor care au toate șansele să se afirme profesional.

Săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022 se deschide cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Capricorn, zodie în care se simte bine și ne susține din plin în ceea ce ne dorim să facem, oferindu-ne răbdare,perseverență și curaj, dar mai ales ambiție. Tot în Capricorn se va întoarce și Mercur retrograd, începâd cu 26 ianuarie, prin urmare ne va cere reevaluarea celor mai înalte aspirații, obiective, dar și a strategiilor și a modului în care ne manifestăm autoritatea.

Un eveniment mult așteptat este revenirea în mers direct a planetei Venus prin zodia Capricorn, începând cu 29 ianuarie, aspect care va mai detensiona situațiile sentimentale, financiare și profesionale cu care ne-am confruntat până acum.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână intensă în plan profesional. Șansele de afirmare cresc, ambițiile cresc și posibilitatea de a intra pe o nouă traiectorie este mare. După o perioadă de reevaluări, este momentul ca nativii să pună în practică ceea ce au planificat. Se pot relua dialoguri cu superiorii. Mulți nativi își pot asuma noi responsabilități, noi funcții. În plan sentimental lucrurile vor începe să revină pe un făgaș normal.

Horoscop săptămânal Taur: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Taur su toate motivele de bucurie săptămâna aceasta, dat fiind că Venus, guvernatoarea lor, își încheie retrogradarea și nativii pot începe să se simtă mai bine și mai împăcați cu ei și deciziile lor. Însă, în prima parte a săpămânii ar fi de preferat să nu ia decizii importante și să încerce să nu se lase copleșiți de angoase și gânduri apăsătoare. Totodată, pot apărea discuții, fie în cuplu, fie în relațiile cu ceilalți, legate de moralitate și de cine are sau nu dreptate în anumite contexte. Este o perioadă bună să reia niște cursuri.

Horoscop săptămânal Gemeni: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă foarte intensă în plan emoțional, financiar și intim. S-ar putea ca secretele să iasă la suprafață sau să dedesupturi ale unei relații să devină vizibile, iar nativii cărora le era frică să ia anumite decizii sau să întreprindă anumite acțiuni, acum pot avea curajul necesar. Un context financiar este mult discutat acum și poate da naștere tensiunilor în cuplu sau cu colaboratorii.

Horoscop săptămânal Rac: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Rac au parte de un mănunchi de aspecte în sectorul relațiilor, prin urmare va fi o săptămână destul de intens resimțită de nativi. În cuplu și profesional pot să apară discuții, certuri și se poate pune problema despărțirii. Sunt nativi tentați să se reîntoarcă la foști parteneri, nativi care renegociază contracte, dar care și încheie colaborări. Unii Raci pot simți o presiune prea mare din partea altora și se pot răzvrăti.

Horoscop săptămânal Leu: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Leu sunt agitați în plan profesional, au mai mult de muncă și au parte de multe situații care-i stimulează să devină mai competitivi. Au energie, însă este important să o canalizeze constructiv. Pot să apară certuri cu colegii și pot fi mai irascibili ca de obicei. Este o perioadă în care reevaluările legate de sănătate, analizele, atenția acordată odihnei și alimentației sunt necesare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă intensă în plan sentimental. Mînunchiul de planete va activa zona afectivă și poate aduce o mai mare poftă de distracție, de flirt și nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de cineva. Cei care au deja pe cineva în vizor, acum pot avea curaj să cucerească persoana respectivă. Este o perioadă în care se reiau discuții sentimentale, iar relațiile cu copiii cu nevoie de mai multă atenție. Unele Fecioare pot relua hobby-uri sau pot demara proiecte creative.

Horoscop săptămânal Balanță: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Balanță se pot bucura de faptul că Venus, guvernatoarea lor, își încheie retrogradarea. Chiar dacă în prima parte a săptămânii pot apărea apăsări sufletești, ulterior nativii se vor mai detensiona și se vor mai echilibra emoțional. Disputele cu familia pot apărea în continuare și de preferat ar fi ca nativii să facă un efort și să evite disputele. Este o perioadă bună să se preocupe de casă și de treburi gospodărești.

Horoscop săptămânal Scorpion: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de curaj în comunicare și vor spune fie tot ceea ce au evitat până acum, fie tot ceea ce îi apasă și consideră despre o situație. De data aceasta nu își vor reprima gândurile. Se pot relua discuții și negocieri și se pot rezolva situații ce țin de acte. Nativii au idei bune și încep să găsească soluții la toate problemele pe care le-au întâlnit până acum în calea lor. În cuplu se mai îmbunătățește relația cu partenerul și se pot lua decizii importante.

Horoscop săptămânal Săgetător: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă importantă în plan financiar. Se pot relua discuții, se pot renegocia banii investiți și se pot trasa noi reguli în administrarea veniturilor. Nativii sunt foarte determinați să-și crească veniturile, însă trebuie să aibă grijă cum fac asta. În urma unor situații trăite, își pot recăpăta încrederea în ei și pot să-și valorifice mai mult talentele. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la problemele de tranzit, la dietă și alimentație.

Horoscop săptămânal Capricorn: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Capricorn sunt vedetele acestei perioade, dat fiind că în zodia lor se află un mănunchi de planete, iar Venus și Mercur sunt retrograde. Este momentul să iasă din carapace, să se expună, să se afirme, să-și reorganizeze viața. Nativii au curaj și determinare să pună lucrurile în funcțiune. Pot relua discuții avute și pot observa că pas cu pas starea de sănătate sau situația sentimentală încep să se îmbunătășească. Cei singuri au toate șansele să înceapă noi relații acum, mai ales că se bucură de un farmec aparte.

Horoscop săptămânal Vărsător: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă mai apăsătoare, în care nativii vor căuta să se retragă și să mediteze. Reevaluarea trecutului, reluarea unor discuții purtate sunt aspecte care pot amprenta săptămâna. Marte poate activa niște probleme de sănătate mai vechi, poate aduce insomnii și o stare interioară de irascibilitate. În plan sentimental, s-ar putea ca foști parteneri să revină în viața nativilor sau unlee secrete să iasă la suprafață.

Horoscop săptămânal Pești: 24 – 30 ianuarie 2022

Cei născuți în zodia Pești au șansa să se afirme, să atingă succesul cu un proiect la care lucrează de ceva vreme. Zona de online este bine aspectată și, în plus, au șansa să întâlnească omul potrivit la locul potrivit sau prietenii să-i ajute să rezolve o situație, să crească un proiect. Unii nativi pot obține o sponsorizare importantă. S-ar putea să apară o atracție ascunsă față de o persoană din anturaj. În cuplu se pot relua teme de discuție și se pot schimba reguli.

Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole citeste mai mult
Parteneri
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea:
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea: "Am fost goală...
FOTO. Pozele prea provocatoare ale fostei soții a lui Marian Drăgulescu! Instagram i-a șters contul Larisei
FOTO. Pozele prea provocatoare ale fostei soții a lui Marian Drăgulescu! Instagram i-a șters contul...
BMW-uri aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la vânzare la prețuri mici
BMW-uri aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la vânzare la prețuri mici
Fructele cu cel mai mult zahăr. Pot afecta ficatul și pot îngrășa, consumate în exces
Fructele cu cel mai mult zahăr. Pot afecta ficatul și pot îngrășa, consumate în exces
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Cum arată actrița: a publicat poză nemachiată
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Cum arată actrița: a publicat poză nemachiată
Un OZN metalic HIPERSONIC i-a îngrozit pe oficialii din Pentagon! Imagini ULUITOARE!
Un OZN metalic HIPERSONIC i-a îngrozit pe oficialii din Pentagon! Imagini ULUITOARE!
Informație de ultima oră! Ce s-a întâmplat cu SORIN OPRESCU. ESTE BREAKING NEWS
Informație de ultima oră! Ce s-a întâmplat cu SORIN OPRESCU. ESTE BREAKING NEWS
Jale și lacrimi! Bădălău e topit de dor după Bianca. A vrut să-și arate bărbăția dându-i papucii, iar acum plânge după ea. Imagini ULUITOARE cu puiul de milionar!
Jale și lacrimi! Bădălău e topit de dor după Bianca. A vrut să-și arate bărbăția...
BANCUL ZILEI – Surprinși când făceau amor nebun în public. Exhibiționiștii i-au lăsat pe toți cu gura căscată
BANCUL ZILEI – Surprinși când făceau amor nebun în public. Exhibiționiștii i-au lăsat pe toți...
Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, la TV, după despărțirea de iubit
Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, la TV, după despărțirea de iubit
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să umblu prin lucrurile ei”
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să...
Putin va fi înlăturat de la putere peste 3 luni? Aliaţii săi recunosc că războiul din Ucraina este pierdut, iar ofiţerii refuză să-i execute ordinele pentru atacuri nucleare
Putin va fi înlăturat de la putere peste 3 luni? Aliaţii săi recunosc că războiul...
MOARTEA lui Vladimir Putin! Anunțul cumplit venit chiar acum. Este cutremur total la MOSCOVA
MOARTEA lui Vladimir Putin! Anunțul cumplit venit chiar acum. Este cutremur total la MOSCOVA
Cartofi pai la cuptor fără ulei! Secretul unei rețete sănătoase și cu mai puține calorii
Cartofi pai la cuptor fără ulei! Secretul unei rețete sănătoase și cu mai puține calorii
Și-a întâlnit viitorii socri și l-a recunoscut pe tatăl fetei. Și-a amintit, șocat, de unde. „Dacă o iubești, spune-i!”
Și-a întâlnit viitorii socri și l-a recunoscut pe tatăl fetei. Și-a amintit, șocat, de unde....
ULTIMA ORĂ. Judecătorii eleni au decis! Ce se va întâmpla cu Sorin Oprescu
ULTIMA ORĂ. Judecătorii eleni au decis! Ce se va întâmpla cu Sorin Oprescu
„Mi-am găsit noul poster!
„Mi-am găsit noul poster!" A apărut aproape dezbrăcată pe internet și și-a înnebunit fanii! Apariția...
Chiar e însărcinată? Bianca Drăgușanu, adevărul despre copilul pe care l-ar aștepta cu Gabi Bădălău: „Am epatat
Chiar e însărcinată? Bianca Drăgușanu, adevărul despre copilul pe care l-ar aștepta cu Gabi Bădălău:...
Zi decisivă pentru Sorin Oprescu! Astăzi află dacă va fi eliberat din închisoare. Un complet de judecată de la Curtea de Apel din Atena va judeca în regim de urgență soarta fostului edil al Capitalei
Zi decisivă pentru Sorin Oprescu! Astăzi află dacă va fi eliberat din închisoare. Un complet...
Reghe, primele detalii despre bebeluș!
Reghe, primele detalii despre bebeluș! "Ieri, azi trebuia să fie termenul. Sper să fie bine"
Bianca Drăgușanu l-a dat în gât pe Bădălău după ce i-a dat papucii: ”Lui îi plac combinațiile...”
Bianca Drăgușanu l-a dat în gât pe Bădălău după ce i-a dat papucii: ”Lui îi...
A murit Ioana, fata accidentată în parcarea unui mall din București. Detalii halucinante
A murit Ioana, fata accidentată în parcarea unui mall din București. Detalii halucinante
O stewardesă a rămas singură cu Elon Musk. Ce a urmat e uluitor: I-a oferit un cal pentru...
O stewardesă a rămas singură cu Elon Musk. Ce a urmat e uluitor: I-a oferit...