Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie 2022. Fecioarele caută armonia în relații

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie 2022. Fecioarele caută armonia în relații

De: Madalina Manole 03/04/2022 | 13:01
Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie 2022. Fecioarele caută armonia în relații
Horoscop. Sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 aprilie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 4 – 10 aprilie 2022 se numără și cea a Fecioarelor care au nevoie de armonie în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 4 – 10 aprilie 2022 se remarcă prin ingresul lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Pești. Venus se simte foarte bine aici și va revărsa și asupra noastră o energie benefică. Până pe 2 mai, când va intra în Berbec, Venus ne va susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi. Totuși, trebuie să avem grijă să nu idealizăm partenerul. Iertăm mai ușor și totodată ne putem vindeca mai ușor după o dezamăgire. (CITEȘTE ȘI: Horoscop. Ce tip de bărbați ți se potrivesc în funcție de zodie. Greșelile pe care să nu le faci)

Previziuni complete pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022

Tot săptămâna aceasta, Marte formează o conjuncție cu Saturn în zodia Vărsător. Acest aspect aduce multă înțelepciune acțiunilor noastre, voință și răbdare și ne susține să ne materializăm niște planuri. Totodată, Saturn îl susține pe Mercur din zodia Berbec, ceea ce înseamnă că deciziile pe care le luăm acum sunt responsabile. Însă în weekend, Mercur va forma un careu cu Pluto. Asta înseamnă că la finele săptămânii trebuie să avem grijă la comunicare pentru că putem fi prea duri, cinici și chiar putem manipula prin cuvinte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: Horoscop zilnic 3 aprilie 2022. Săgetătorii se pot îndrăgosti)

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 aprilie 2022

Săptămâna acaesta, Berbecii pot face pași siguri spre obținerea unei siguranțe profesionale. Vor avea puterea, răbdarea și determinarea necesare să depășească orice bariere și să se facă remarcați. Sentimental, sunt sfătuiți să aibă grijă de cine se înfrăgostesc pentru că tendința este fie de a intra în relații toxice, secrete sau de a se întoarce la un partener din trecut.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 aprilie 2022

Taurii pot intra pe o nouă direcție profesională sau, cel puțin, își fac planuri pe termen lung legate de cariera lor. Se pot afirma cu ajutorul altora, pot câștiga popularitate, însă nu este exclus să simtă și piedici, să li se pună și bețe în roate, în procesul de afirmare. Pot intra noi persoane în viața lor și nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de persoane din anturaj.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 aprilie 2022

Pentru Gemeni este o perioadă bună să învețe ceva, să se înscrie la un curs care să le deschidă noi orizonturi sau să plece în străinătate. Nativii capătă vizibilitate, notorietate, au șanse mari de afirmare profesională sau de atingere a unui obiectiv la care visează de ceva vreme. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție înaltă sau cu funție în stat.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 aprilie 2022

Pentru Raci, săptămâna vine cu noi revelații și momente de conștientizare care contribuie la evoluția lor spirituală. În plan sentimental, nu este exclus să fie atrași de un mentor, dacă sunt singuri. În cuplu se reaprinde pasiunea sau, din contră, apare o tendință de infidelitate. Cei care sunt în relații toxice, acum au curajul să iasă din ele.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 aprilie 2022

Leii pot face un bilanț al relației în care se află și astfel să vadă dacă au aceleași viziuni de viitor cu partenerul, dacă mai merită sau nu să rămână într-o poveste. Dacă nu vor reuși să reaprtindă pasiunea în dormitor, nu este exclus să dezvolte o pasiune secretă. Cei singuri pot fi atrași de parteneri cu bani sau de parteneri cu care împărtășesc o traumă emoțională asemănătoare. Din punct de vedere financiar, au șanse să obțină un credit sau un bun material.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 aprilie 2022

Unele Fecioare își pot asuma angajamente profesionale pe termen lung, în timp ce altele își pot schimba locul de muncă. Fac negocieri destul de bune în această perioadă și acțiunile lor sunt menite să le consolideze poziția la locul de muncă. Este o perioadă în care se reașterne armonia în cuplu și cei singuri au șanse să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 aprilie 2022

Balanțele au toate șansele să-și construiască o relație de viitor, fie că încep ceva nou, fie că o consolidează pe cea în care se află. Posibil să fie atrase de colegi de muncă sau de persoane cunoscute într-un context profesional. Stărea de sănătate se îmbunătățește și la locul de muncă se bucură de armonie și lucrează cu mai multă plăcere. Unii nativi își găsesc un job mai bun.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 aprilie 2022

Scorpionii ar putea fi nevoiți să se responsabilizeze față de cei dragi sau față de o situație ce ține de casă. În unele cazuri, poate fi vorba de nevoia de a se pune la casa lor, de a-și construi un cămin. Cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi povești de iubire. Cei care sunt părinți se vor bucura acum de o mai bună înțelegere cu copiii sau chiar de reușitele acestora.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 aprilie 2022

Săgetătorii iau decizii înțelepte și mature, fie sentimentale, fie legate de copii, însă poate fi vorba de decizii financiare. Pot face o negociere sau o investiție profitabilă. Relațiile cu cei dragi se armonizează. Unii nativi se simt motivați să-și redecoreze casa, iar alții să se mute sau să-și cumpere o locuință.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 aprilie 2022

Capricornii pot fi mai tentați să facă unele cheltuieli, însă va fi vorba de investiții de viitor, poate chiar investiții în viitorul lor. Sentimental, își pot exprima mai ușor sentimentele, se înțeleg de minune cu copiii și fac negocieri avantajoase. Cei singuri pot fi atrași de persoane din grupul de prieteni.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 aprilie 2022

Vărsătorii, deși vor fi mai agitați mental săptămâna aceasta, vor lua decizii înțelepte legate de viața personală sau profesională. De asemenea, pot avea parte de ocazii să-și crească veniturile, chiar cu ajutorul propriilor lor talente, monetizându-le. Pot face investiții profitabile, însă și pofta de a cheltui crește.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 aprilie 2022

Pentru Pești sunt zile de înțelepciune în care pot avea curajul și puterea interioară să se rupă de trecut. Totodată, se vor preocupa mai mult de felul în care arată, dar și de sănătatea lor și a celor dragi. Se fac plăcuți de cei din jur și pot cuceri ușor persoana care le place. Posibil să apară tensiuni cu partenerul, însă toate pot fi depășite dacă discută cu răbdare și mai ales dacă sunt sinceri.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...