Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie 2022. Fecioarele caută armonia în relații

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie 2022. Fecioarele caută armonia în relații

De: Madalina Manole 03/04/2022 | 13:01
Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie 2022. Fecioarele caută armonia în relații
Horoscop. Sursă foto: Pixabay

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 aprilie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 4 – 10 aprilie 2022 se numără și cea a Fecioarelor care au nevoie de armonie în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 4 – 10 aprilie 2022 se remarcă prin ingresul lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Pești. Venus se simte foarte bine aici și va revărsa și asupra noastră o energie benefică. Până pe 2 mai, când va intra în Berbec, Venus ne va susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi. Totuși, trebuie să avem grijă să nu idealizăm partenerul. Iertăm mai ușor și totodată ne putem vindeca mai ușor după o dezamăgire. (CITEȘTE ȘI: Horoscop. Ce tip de bărbați ți se potrivesc în funcție de zodie. Greșelile pe care să nu le faci)

Previziuni complete pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022

Tot săptămâna aceasta, Marte formează o conjuncție cu Saturn în zodia Vărsător. Acest aspect aduce multă înțelepciune acțiunilor noastre, voință și răbdare și ne susține să ne materializăm niște planuri. Totodată, Saturn îl susține pe Mercur din zodia Berbec, ceea ce înseamnă că deciziile pe care le luăm acum sunt responsabile. Însă în weekend, Mercur va forma un careu cu Pluto. Asta înseamnă că la finele săptămânii trebuie să avem grijă la comunicare pentru că putem fi prea duri, cinici și chiar putem manipula prin cuvinte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: Horoscop zilnic 3 aprilie 2022. Săgetătorii se pot îndrăgosti)

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 aprilie 2022

Săptămâna acaesta, Berbecii pot face pași siguri spre obținerea unei siguranțe profesionale. Vor avea puterea, răbdarea și determinarea necesare să depășească orice bariere și să se facă remarcați. Sentimental, sunt sfătuiți să aibă grijă de cine se înfrăgostesc pentru că tendința este fie de a intra în relații toxice, secrete sau de a se întoarce la un partener din trecut.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 aprilie 2022

Taurii pot intra pe o nouă direcție profesională sau, cel puțin, își fac planuri pe termen lung legate de cariera lor. Se pot afirma cu ajutorul altora, pot câștiga popularitate, însă nu este exclus să simtă și piedici, să li se pună și bețe în roate, în procesul de afirmare. Pot intra noi persoane în viața lor și nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de persoane din anturaj.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 aprilie 2022

Pentru Gemeni este o perioadă bună să învețe ceva, să se înscrie la un curs care să le deschidă noi orizonturi sau să plece în străinătate. Nativii capătă vizibilitate, notorietate, au șanse mari de afirmare profesională sau de atingere a unui obiectiv la care visează de ceva vreme. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție înaltă sau cu funție în stat.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 aprilie 2022

Pentru Raci, săptămâna vine cu noi revelații și momente de conștientizare care contribuie la evoluția lor spirituală. În plan sentimental, nu este exclus să fie atrași de un mentor, dacă sunt singuri. În cuplu se reaprinde pasiunea sau, din contră, apare o tendință de infidelitate. Cei care sunt în relații toxice, acum au curajul să iasă din ele.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 aprilie 2022

Leii pot face un bilanț al relației în care se află și astfel să vadă dacă au aceleași viziuni de viitor cu partenerul, dacă mai merită sau nu să rămână într-o poveste. Dacă nu vor reuși să reaprtindă pasiunea în dormitor, nu este exclus să dezvolte o pasiune secretă. Cei singuri pot fi atrași de parteneri cu bani sau de parteneri cu care împărtășesc o traumă emoțională asemănătoare. Din punct de vedere financiar, au șanse să obțină un credit sau un bun material.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 aprilie 2022

Unele Fecioare își pot asuma angajamente profesionale pe termen lung, în timp ce altele își pot schimba locul de muncă. Fac negocieri destul de bune în această perioadă și acțiunile lor sunt menite să le consolideze poziția la locul de muncă. Este o perioadă în care se reașterne armonia în cuplu și cei singuri au șanse să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 aprilie 2022

Balanțele au toate șansele să-și construiască o relație de viitor, fie că încep ceva nou, fie că o consolidează pe cea în care se află. Posibil să fie atrase de colegi de muncă sau de persoane cunoscute într-un context profesional. Stărea de sănătate se îmbunătățește și la locul de muncă se bucură de armonie și lucrează cu mai multă plăcere. Unii nativi își găsesc un job mai bun.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 aprilie 2022

Scorpionii ar putea fi nevoiți să se responsabilizeze față de cei dragi sau față de o situație ce ține de casă. În unele cazuri, poate fi vorba de nevoia de a se pune la casa lor, de a-și construi un cămin. Cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi povești de iubire. Cei care sunt părinți se vor bucura acum de o mai bună înțelegere cu copiii sau chiar de reușitele acestora.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 aprilie 2022

Săgetătorii iau decizii înțelepte și mature, fie sentimentale, fie legate de copii, însă poate fi vorba de decizii financiare. Pot face o negociere sau o investiție profitabilă. Relațiile cu cei dragi se armonizează. Unii nativi se simt motivați să-și redecoreze casa, iar alții să se mute sau să-și cumpere o locuință.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 aprilie 2022

Capricornii pot fi mai tentați să facă unele cheltuieli, însă va fi vorba de investiții de viitor, poate chiar investiții în viitorul lor. Sentimental, își pot exprima mai ușor sentimentele, se înțeleg de minune cu copiii și fac negocieri avantajoase. Cei singuri pot fi atrași de persoane din grupul de prieteni.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 aprilie 2022

Vărsătorii, deși vor fi mai agitați mental săptămâna aceasta, vor lua decizii înțelepte legate de viața personală sau profesională. De asemenea, pot avea parte de ocazii să-și crească veniturile, chiar cu ajutorul propriilor lor talente, monetizându-le. Pot face investiții profitabile, însă și pofta de a cheltui crește.

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 aprilie 2022

Pentru Pești sunt zile de înțelepciune în care pot avea curajul și puterea interioară să se rupă de trecut. Totodată, se vor preocupa mai mult de felul în care arată, dar și de sănătatea lor și a celor dragi. Se fac plăcuți de cei din jur și pot cuceri ușor persoana care le place. Posibil să apară tensiuni cu partenerul, însă toate pot fi depășite dacă discută cu răbdare și mai ales dacă sunt sinceri.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...