Acasă » Știri » PROSPORT lansează PARIOLOGIA, o emisiune cu Liviu Chiriță, cel care a câștigat 165.000 de euro cu un bilet fabulos, jurnalistul Daniel Nazare și Dacian Varga, fost campion al României!

PROSPORT lansează PARIOLOGIA, o emisiune cu Liviu Chiriță, cel care a câștigat 165.000 de euro cu un bilet fabulos, jurnalistul Daniel Nazare și Dacian Varga, fost campion al României!

De: Andreea Voicu 12/04/2023 | 17:05
PROSPORT lansează PARIOLOGIA, o emisiune cu Liviu Chiriță, cel care a câștigat 165.000 de euro cu un bilet fabulos, jurnalistul Daniel Nazare și Dacian Varga, fost campion al României!

Site-ul de ştiri sportive PROSPORT.ro lansează PARIOLOGIA, un curs de știința pariurilor cu ”profesorul” Liviu Chiriță, alias Kiru pe Super Social Superbet.ro, cel care a câștigat 165.000 de euro cu un bilet fabulos, de 20 de meciuri!

Emisiunea va fi transmisă live, in fiecare zi de vineri, de la 19.15, pe site-ul prosport.ro si pe YouTube ProSport.

Prima ediție va fi difuzată joi, 13 aprilie, de la ora 18.30.

PARIOLOGIA, asa cum sună și din titlu, ne duce cu gândul la o știință ca oricare alta (precum Biologia, Filosofia, etc).

Pariologia, adică știinta pariurilor!

De ce este o știință? Pentru că, dincolo de doza de șansă, extrem de importantă, și pariurile, ca orice știință, se bazează pe cât mai multă cunoaștere, pe informație cât mai proaspătă, pe un ansamblu de reguli și învățături pe care le acumulezi în timp, pe experiență, rigoare și disciplină.

Liviu Chiriță este un jurnalist cu peste 25 de ani de experiență, din care mai mult de jumătate i-a petrecut în presa sportivă. De ani de zile parior recreațional, dar care urmărește tot ce mișcă în fotbalul european și care își culege informațiile de ultimă oră dinaintea meciurilor, din cele mai fine și autorizate surse.

”Vreau prin intermediul acestei emisiuni să le împârtășesc pariorilor, recreaționali și pasionați ca și mine, câte ceva din experiența mea. La PARIOLOGIA, vom încerca să vorbim astfel despre pariuri. Mai direct, mai pe înțelesul jucătorului, mai pe limba microbistului! Nu există o rețetă câștigătoare în pariuri, dar, cu siguranță, există mai multe reguli, pe care dacă le respecți și nu te abați de la ele, indiferent de momentele când câștigi sau pierzi, atunci acest hobby nu o să ți se mai pară atât de costisitor și de solicitant. Toate biletele pe care le voi juca, le veți găsi pe pagina mea de SuperSocial, aceeași pe care o aveam și înaintea începerii acestei emisiuni. Voi juca banii mei, pe contul meu, iar totul va fi transparent și la vedere”, a declarat Liviu Chiriță pentru ProSport.

Liviu Chirita va avea și doi colaboratori de nădejde. Unul dintre cei mai talentați și tehnici fotbaliști de după Revoluție din fotbalul românesc, Dacian Varga, a acceptat să se alăture acestui proiect.

„Sunt încântat să mă alătur echipei ProSport. Este un proiect diferit, în care încercăm să transmitem celor care ne urmăresc trăirile și modul în care gândesc cei care pariază într-un mod profesionist. Eu vin în calitate de fost jucător, pasionat de acest fenomen după ce am renunțat la carieră. E o plăcere pe care fiecare dintre noi o avem, din când în când. Dacă îți place sportul, îți place și să mizezi, uneori, pe anumite rezultate. E un mod de a vedea cât de bine te pricepi la fotbal, spre exemplu. Ne testăm cunoștințele, talentul și vedem ce iese”, a declarat, la rândul său, Dacian Varga.

Dacian Varga va face echipă la PARIOLOGIA cu Liviu Chiriță, dar si Daniel Nazare, un jurnalist la fel de experimentat, cu o continuitate de peste 25 de ani de presă sportivă.

Daniel Nazare are peste 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special și, ulterior, şef departament Fotbal Intern), Adevărul (șef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia Web), Cancan (redactor-şef adjunct) și Click.ro (redactor-şef).

‘’Pariurile trebuie tratate ca o distracție, nu trebuie să fim setați să facem bani și să ajungem în alte zone. Pentru un jurnalist e o mare provocare, urmărești evenimentele, culegi toate informațiile și uneori poți da și lovitura financiară. Nu joc sume mari, joc câțiva lei pe bilet, de multe ori am reușit să câștig 4.000-5.000 lei. Când nu ai presiune și tratezi simplu aceste partide poți face bani. Cu cât sunt mai liniștit când completez un bilet, cu atât am șanse mai mari de câltig. Dacă sunt încrâncenat, sigur nu iese nimic pe bilet’’, a declarat Nazare.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea mai fierbinte româncă! În ce fel a fost pozată de Paști
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu stafilococ. Actorul a suferit o nouă intervenţie complicată
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are...
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Monica Pop spune adevărul crunt în cazul lui Florin Piersic: Nimeni nu recunoaşte asta!
Monica Pop spune adevărul crunt în cazul lui Florin Piersic: Nimeni nu recunoaşte asta!
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Halep nu scapă de ITIA. Anunțul agenției aruncă în aer circuitul WTA
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut plângere penală. ”Au fost trecute de pe firmă pe persoană fizică”
Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut...
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică de Paște
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să avem libertate”
Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să...
Medicul Pompiliu Popescu, detalii despre infecția lui Florin Piersic: “Așa a intrat în organism și a făcut această septicemie”
Medicul Pompiliu Popescu, detalii despre infecția lui Florin Piersic: “Așa a intrat în organism și...
Ce este septicemia, afecțiunea de care suferă Florin Piersic. Care sunt simptomele și cauzele ei
Ce este septicemia, afecțiunea de care suferă Florin Piersic. Care sunt simptomele și cauzele ei
×