Acasă » Vedete » CANCAN.RO a aflat ce se întâmplă, de fapt, în culise la Insula iubirii! Un concurent a spus tot: ”Am avut un șoc!”

CANCAN.RO a aflat ce se întâmplă, de fapt, în culise la Insula iubirii! Un concurent a spus tot: ”Am avut un șoc!”

De: Hermina Hagianu 09/07/2023 | 16:17

Insula Iubirii, emisiunea fenomen care ţine telespectatorii în faţa micilor ecrane, a revenit cu un nou sezon. Alte 5 cupluri au păşit în aventura vieţii lor pentru a-şi testa dragostea. Dar, cu siguranţă, vă aduceţi aminte de Răzvan, unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din acest show. În 2018, tânărul a participat alături de perechea sa de la vremea respectivă, Cati, la testul suprem al relaţiei lor, însă, finalul nu a fost cel aşteptat pentru niciunul dintre ei. Într-un interviu pentru CANCAN.RO, Răzvan a povestit cum a perceput toată această experienţă. 

Răzvan a reuşit să creeze multe controverse, de-a lungul emisiunii. Declaraţiile sale au ajuns virale în mediul online, unii s-au amuzat, alţii l-au criticat pentru comportamentul său, însă fostul concurent de la Insula Iubirii mărturiseşte că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, spune că nu ar mai participa la un astfel de show fără un contract bine pus la punct.

CITEŞTE ŞI: ÎL MAI ȚII MINTE PE RĂZVAN DE LA INSULA IUBIRII?! CU CINE ȘI-A REFĂCUT VIAȚA, DUPĂ CE A DAT-O UITĂRII PE CATI

Imaginea sa după show-ul din Thailanda a ieşit destul de „şifonată”, iar acum tânărul a explicat faptul că lucrurile nu au stat aşa cum s-au văzut la televizor.

Răzvan de la Insula Iubirii alături de ispita Bianca (Sursă foto: Facebook)

CANCAN: Cum s-a schimbat viaţa ta după Insula Iubirii?

Răzvan: Nu foarte tare. Sunt acelaşi om. Nu am vrut să mai continui în branşa asta, am trecut prin anumite probleme personale. S-a schimbat doar pentru că am devenit mai cunoscut. Am avut un şoc la început cu hate-ul de pe internet. Nu eram obişnuit, eu, un om normal, să văd cum se uită lumea la mine, dar, după, m-am obişnuit. Iar cu răutăţile de pe internet m-am obişnuit pentru că mi-am dat seama că lumea judecă. Atunci când te expui dai şansa anumitor oameni să te judece.

CANCAN: Te aşteptai să devii atât de viral?

Răzvan: Ştiind ce se cere la televizor în mare parte în zilele noastre, am vrut să fiu cât de cât natural, eu sunt mai glumeţ de fel. Şi în copilărie când mă strângeam cu prietenii mei afară, eu eram povestitorul grupului, ca să zic aşa şi ei râdeau la tot ce le spuneam eu. Firea mea fiind aşa, nu am mai ţinut cont de camere, am vrut să fac mai multe glume.

CANCAN: Regreţi că ai participat la Insula Iubirii?

Răzvan: Nu, nu. Este o experienţă de viaţă. Nu aş avea de ce să regret. Dar e inexplicabil ce se întâmplă acolo.

CANCAN: Te-ai gândit să te duci în rolul de ispită?

Răzvan: M-am cam îngrăşat puţin. Oricum eram eu puţin plinuţ. Dar trebuie să mă apuc serios de muncă, de sală, să slăbesc vreo 20 de kilograme şi cred că după mă pot gândi la rolul de ispită. M-aş mai duce cu drag la Insula Iubirii, dar n-aş mai participa cu o iubită, pe care să o iubesc. Eu eram cu Cati… dar în perioada aia… Ea era mai mare ca mine cu vreo 6 sau 7 ani, avea şi copil. Din punctul meu de vedere nu era aşa ceva serios. Dar ea credea că mă va schimba şi că o să fiu cu ea până la final. Nu m-aş duce, cum e în sezonul acesta Iulian cu soţia. Nu, nu m-aş risca pentru că e un test psihologic foarte dur. Cred că cel mai tare test psihologic pe care l-am dat vreodată în viaţa mea.

CANCAN: Cum ai reuşit să treci peste cele 21 de zile?

Răzvan: Am luat-o ca pe o vacanţă. Eu orice făceam eram bărbat. La Cati m-am gândit mai mult, că era mamă. Mie nu mi-a fost aşa greu.

CANCAN: Imaginea ta s-a schimbat după Insula Iubirii. Declaraţiile tale au creat multe controverse.

Răzvan: Eram mai mic atunci, eram cu capul în nori. Acum am o vârstă, fac 32 de ani. Nu mai sunt ca atunci. Trebuie în viaţă mereu să evoluam. Fiecare vârstă e frumoasă. Nu îmi pare rău de nimic în viaţă. Mă bucur că m-am văzut. Când m-am uitat la emisiune am zis că nu e ok. Nu mi-au plăcut anumite lucruri. Dar eu venind după o depresie foarte mare în dragoste, d-aia am denigrat femeile ca să zic aşa. Eram cu Cati de vreun an sau doi, dar eu nu eram vindecat după fosta. În spatele meu era o poveste mai grea. Din acest motiv eu am avut comportamentul acela şi faţă de Cati. Oricum eu când am cunoscut-o în perioada aia i-am spus: „O să îţi fac foarte mult rău pentru că mă cunosc, urăsc femeile”. Şi ea a vrut să mă schimbe. Bine eu nu mai ştiu nimic de ea, de atunci de când a început emisiunea. Atunci eram într-o depresie din cauza fostei, iar Cati a apărut în viaţa mea crezând că mă poate schimba.

CANCAN: După ce le-ai cunoscut pe ispite, te-ai gândit că este posibil să se îndrăgostească sau chiar să te îndrăgosteşti tu de cineva?

Răzvan: Nu, niciodată. Bine, ispitele au fugit de mine, nu ştiu de ce că nu aveam nicio boală. Ştiam de la început că nu o să se îndrăgostească că sunt fanul emisiunii de când a început, de prima oară. Ştiam sigur că sunt doar de moment şi când trec cele 21 de zile vei reveni cu picioarele pe pământ şi te vei trezi la realitate şi îţi dai seama că a fost doar un vis frumos.

Răzvan, adevărul despre Insula Iubirii

CANCAN: Mulţi oameni sunt curioşi să afle dacă e ceva fake, dacă există vreun scenariu.

Răzvan: Nu, nu există scenariu. Nu îţi spune nimeni ce să faci, ce să zici, dar psihologic vorbind, trăieşti 21 de zile ca şi cum ar fi doi ani. Treci prin toate stările.

NU RATA: CUM ARATĂ ACUM CATI DE LA INSULA IUBIRII. FOSTA CONCURENTĂ DE LA ANTENA 1 ARE UN NOU IUBIT ȘI ESTE DE NERECUNOSCUT

CANCAN: Ţi s-a părut că a fost ceva nedrept după tot ce ai văzut tu la televizor?

Răzvan: Da, da, pentru mine, pentru imaginea mea, da. Au dat doar lucrurile rele care s-au întâmplat acolo. Dar au fost şi multe lucruri bune. Că toţi suntem oameni şi avem şi părţi bune şi părţi rele. Dar au vrut să scoată în evidenţă doar lucrurile rele. Dacă aţi observat şi în acest sezon, concurenţii sunt puşi într-o postură… nefavorabilă, mai jenantă. Şi e păcat. Ei spun că eu un reality show… dar… dacă montezi numai imaginile penibile despre mine şi fazele penibile pe care le-am făcut acolo… Suntem oameni şi fiecare avem situaţii în viaţa noastră când suntem penibili, suntem răi… Oamenii care nu te cunosc îşi fac o părere greşită. A fost puţin neplăcut aşa pentru sufletul meu pentru că ştiu că nu sunt ca acolo. Familia mea a trecut peste pentru că mă cunoaşte, dar mama avea la muncă nişte colege care o întrebau „Chiar aşa e băiatul tău?”

Îţi dai seama că i-am pus într-o postură proastă. Asta cred că a fost o lecţie pe care trebuia să o învăţ. Dar asta e am trecut peste. Oricum, dacă aş mai participa la vreo emisiune, aş accepta doar cu nişte clauze ca să nu mai trec prin chestia asta. Nu vreau să îmi facă o imagine bună pentru că sunt eu Răzvan, dar nici chiar aşa cum s-a montat cu mine. Au fost multe care nu s-au dat. Dar nu regret.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Hermina Hagianu
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și citeste mai mult
Parteneri
El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro
El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"
Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști:...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Experiment pentru MODIFICAREA climei, oprit ÎN ULTIMA CLIPĂ!
Experiment pentru MODIFICAREA climei, oprit ÎN ULTIMA CLIPĂ!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Regula pe care trebuie să o știe toți românii care stau la curte. E obligatorie
Regula pe care trebuie să o știe toți românii care stau la curte. E obligatorie
Locul din România cu peisaje unice, vizitat de mulți turiști, se confruntă cu o mare provocare: “Vă dați seama ce problemă avem”
Locul din România cu peisaje unice, vizitat de mulți turiști, se confruntă cu o mare...
UNGURII au luat foc. Au anunțat chiar din România: Nu permitem
UNGURII au luat foc. Au anunțat chiar din România: Nu permitem
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
S-a decis plata. Banii se transferă direct în cont din 27 iunie. Cine sunt românii norocoși
S-a decis plata. Banii se transferă direct în cont din 27 iunie. Cine sunt românii...
Un nou ITP pe capul șoferilor. Amenzile sunt uriașe
Un nou ITP pe capul șoferilor. Amenzile sunt uriașe
Radu-Ștefan Bănică alege calea religiei? Unde a fost surprins în haine preoțești fiul lui Stefan Bănică Jr.
Radu-Ștefan Bănică alege calea religiei? Unde a fost surprins în haine preoțești fiul lui Stefan...
Revenire de senzaţie a unuia dintre Rockefellerii României! Decizia importantă luată de milionarul român
Revenire de senzaţie a unuia dintre Rockefellerii României! Decizia importantă luată de milionarul român
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu
Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru...
De ce nu e bine să pui routerul Wi-Fi pe holul casei tale. Greșeala care poate distruge conexiunea la internet
De ce nu e bine să pui routerul Wi-Fi pe holul casei tale. Greșeala care...
Planta considerată cel mai puternic cocktail pentru imunitate. E o bombă de vitamine, dar mulți români o evită
Planta considerată cel mai puternic cocktail pentru imunitate. E o bombă de vitamine, dar mulți...
×