Acasă » Exclusiv » Hoții deveniți celebri după ce au spart casa unui ofițer SRI au ”lovit” și în lumea manelelor. Lăutarul Cristi Mega, jefuit de ceasuri în valoare de 100.000 €!

Hoții deveniți celebri după ce au spart casa unui ofițer SRI au ”lovit” și în lumea manelelor. Lăutarul Cristi Mega, jefuit de ceasuri în valoare de 100.000 €!

De: Răzvan Scarlat 12/02/2024 | 19:51

Hoții deveniți celebri după ce au spart casa unui ofițer SRI au ”lovit” și în lumea manelelor, iar CANCAN.RO are toate detaliile, dar și numele artistului păgubit. De remarcat, totuși, că borfașii au fost prinși abia acum, după ce au „acționat”, la începutul anului 2024, și în vila din Voluntari a fostului angajat al Brigăzii Antiteroriste. Avem informații de ultimă oră, pe care le prezentăm în exclusivitate.

UPDATE 22.00: Patru hoți de meserie i-au spart vila celebrului manelist Cristi Mega. Cântărețul se afla peste Ocean, în momentul când făptașii au dat lovitura și i-au furat bunuri în valoare de zeci de mii de euro, pe care nu le-a recuperat nici până în prezent. Artistul a oferit detalii din anchetă abia acum și a vorbit despre clipele de panică prin care a trecut atât el, cât și familia lui care era în țară, la acea vreme. 

„Eram plecat în SUA atunci când s-a petrecut jaful. Colegul meu din orchestră a primit un telefon, că mi s-a spart casa. Familia mea era acasă, în România. Pericolul meu a fost ca ei să nu fie în casă (n.r la momentul furtului). Șoferul meu și-a dat seama, a văzut ușa din spate deschisă, a sunat-o pe soția mea. A întrebat-o dacă a fost acasă, ea a zis nu. S-au alarmat toți. Șoferul n-a intrat în casă din prima, să se amestece urmele.

După care, m-au anunțat (n.r colegii de trupă), m-am zăpăcit. Aveam obiecte scumpe, însemnând ceasuri. Prejudiciul a fost imens, printre care și un ceas de 20.000 de euro pe care nu am apucat să-l achit. A venit Poliția, DIICOT.

Hoții nu-i cunosc, n-am auzit de ei. Eu nici acum nu știu dacă a fost pont sau nu, 100%. Au mers la sigur, așa cred. Din câte aflasem, intraseră pe ușa din spate. S-au dus direct înainte, au urcat scările, s-au dus la țintă. Le aveam la liber (ceasurile), în camera mea de dressing. Casa nu are alarmă, eu nu prea locuiam, mai mult stăteam la apartament. Camere de luat vederi erau, dar au oprit curentul. Panoul de curent nu-l am în interior, e în afara curții.

Sunt prinși, din câte știu. Sunt cei care au spart și casa domnului de la SRI. Nu am recuperat nicio parte din prejudiciu, unul am înțeles că e fugit. La amanet ei băgaseră alte bijuterii, din casa domnului de la SRI.

Patru băieți ar fi fost în bandă. Trei au fost prinși, unul ar fi în Belgia. Nu mai am gânduri că-mi voi recupera prejudiciul. Nu erau bani cash. În cameră la mine aveam un seif, măricel, greu, aveam 20 de lei în el. A fost cărat de acolo… aveam o hârtie de 20 de lei, că-mi era drag de ea. Asta m-a speriat, să nu fi fost copiii și soția în casă”, a dezvăluit Cristi Mega, în emisiunea lui Capatos.

Știrea inițială:

Polițiștii ilfoveni au intrat în stare de alertă după ce, pe 6 ianuarie, un fost ofițer SRI a anunțat că persoane necunoscute i-au spart casa din Voluntari și au furat, pe lângă mai multe bijuterii din aur, un pistol Glock și câteva zeci de cartușe. Ulterior, oamenii legii au stabilit că la infracțiune au participat patru bărbați. Au fost prinși trei dintre ei, iar cel de-al patrulea ar fi reușit să fugă și se află în Belgia.

(VEZI AICI: UN CUNOSCUT LĂUTAR DE LA NOI, JEFUIT ÎN PROPRIA CASĂ. POLIŢIA A ÎNCEPUT O ANCHETĂ)

Au spart peste 20 de locuințe

Liderul bandei, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Motoi, ar fi luat pistolul cu el, în timp ce bijuteriile au ajuns la două case de amanet. Motoi și oamenii lui ar fi spart în jur de 20 de locuințe, din Berceni, Tunari, Pantelimon și Voluntari, și, de fiecare dată, ca și în cazul vilei fostului ofițer SRI, optau pentru ultima casă de la marginea câmpului.

Cristi Mega, jefuit la rândul lui de banda lui Motoi

Potrivit surselor CANCAN.RO, hoții ar fi „lovit” inclusiv și în lumea manelelor, lăutarul Cristi Mega căzându-le victima. Acesta a fost jefuit la finalului anului 2023, chiar înainte de sărbători. La momentul respectiv, artistul era plecat în SUA, unde avea de susținut un concert. Cristi Mega locuiește într-o vilă din Berceni, iar borfașii i-au furat ceasuri în valoare de aproape 100.000 de euro, printre care și un Rolex de 20.000 de euro.

Cristi Mega, prăduit de hoții care au spart casa ofițerului SRI
Cristi Mega, prăduit de hoții care au spart casa ofițerului SRI

Cristi Mega a anunțat furtul la Poliție, însă hoții nu au fost prinși în zilele premergătoare infracțiunii. Oamenii legii i-au găsit abia acum, doar după ce au spart casa ofițerului SRI.

(NU RATA: ANASER DUDUIANU, CĂUTAT DE POLIȚIA BRITANICĂ! DUPĂ CE L-A JEFUIT PE FLORIN SALAM A TRECUT LA ESCROCHERII ÎN MAREA BRITANIE)

Cum au fost identificați hoții

În cazul jafului din Voluntari, hoții au fost identificați după ce ar fi uitat la locul faptei trei șurubelnițe, iar pe una dintre ele s-ar fi găsit urme biologice din care s-a putut preleva ADN. Așa s-a stabilit fără dubii numele unuia dintre suspecți. Ulterior, s-a ajuns la concluzia că aceeași bandă a „acționat” și în casa lui Cristi Mega.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cum se calculează PENSIA, de fapt. Care sunt lucrurile incluse în formula de calcul
Cum se calculează PENSIA, de fapt. Care sunt lucrurile incluse în formula de calcul
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are...
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou cu el
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou...
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră:...
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin - VIDEO
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
"Unul era foarte grav". Filmul accidentului din Timiş în care 6 pompieri au ajuns la...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Momentul în care OAMENII s-au îndepărtat PENTRU TOTDEAUNA de neanderthalieni
Momentul în care OAMENII s-au îndepărtat PENTRU TOTDEAUNA de neanderthalieni
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Clădirea misterioasă din Centrul Vechi al Bucureștiului despre care se spune că e bântuită. Ce s-a întâmplat în ea cu mulți ani în urmă
Clădirea misterioasă din Centrul Vechi al Bucureștiului despre care se spune că e bântuită. Ce...
Cum pot ieși româncele mai devreme la pensie, chiar dacă vârsta de pensionare ar trebui să crească. Ce prevede noua lege
Cum pot ieși româncele mai devreme la pensie, chiar dacă vârsta de pensionare ar trebui...
O NOUĂ TAXĂ pentru posesorii de mașini. În curând, va deveni OBLIGATORIE
O NOUĂ TAXĂ pentru posesorii de mașini. În curând, va deveni OBLIGATORIE
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin de restricție împotriva lui: „Am sărbătorit toată ziua”
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam - presa olandeză
Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam - presa olandeză
Marea lovitură pentru Traian BĂSESCU. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat: I-AU ATACAT familia
Marea lovitură pentru Traian BĂSESCU. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat: I-AU ATACAT familia
Iosif Rotariu, devastat de durere. Soția lui a murit în somn
Iosif Rotariu, devastat de durere. Soția lui a murit în somn
Mărturiile unui fost deținut care a făcut pușcărie pe nedrept: ”Când te lupți cu sistemul, își folosește toate pârghiile să te pună la pământ”
Mărturiile unui fost deținut care a făcut pușcărie pe nedrept: ”Când te lupți cu sistemul,...
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru o pâine
Cum a fost surprins celebrul milionar care a ajuns să ceară bani pe străzi pentru...
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul de 15.000 de euro
Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 20. Echipa care pleacă acasă cu premiul...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin. Din ce cauză s-a stins, de fapt, actorul
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin. Din ce cauză s-a stins, de fapt,...
Ce trebuie să facă românii care stau la curte și au animale. Riscă închisoarea dacă nu respectă această lege
Ce trebuie să facă românii care stau la curte și au animale. Riscă închisoarea dacă...
”OZN-ul” din apropierea României. Construită de comuniști, clădirea-monument zace în paragină
”OZN-ul” din apropierea României. Construită de comuniști, clădirea-monument zace în paragină
×