Constantin Enceanu este unul dintre cântăreții de muzică populară apreciați din România. Acesta are numeroși fani, însă puțin dintre ei știu că artistul este și un antreprenor de succes. De ceva timp, Constantin Enceanu deține un restaurant Filiași și o pizzerie în Craiova. Acesta nu s-a ferit să dezvăluit și prețurile din meniu. Cât costă o cafea în localul său?
De o bună perioadă, Constantin Enceanu și-a deschis un local în Filiași, unde se organizează și petreceri, inclusiv nunți și botezuri. Interpretul de muzică populară se bucură de succes, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele, potrivit spuselor sale.
Constantin Enceanu a intrat în lumea afacerilor și pare că face o treabă foarte bună. Clienții sunt atrași atât de reputația artistului, cât și de prețurile alese de el. Recent, artistul a dezvăluit cât costă o cafea în localul său din Filiași.
Interpretul de muzică populară a declarat că servește clienților un amestec de cafea special, din Etiopa, Brazilia și Peru, iar cunoscătorii pot face diferența. Prețul unei cești la restaurantul său este de 9 lei.
„Este o cafea de origine, un amestec de cafea, din Etiopa, Brazilia și din Peru. Este o cafea mult mai scumpă, decât cafeaua normală, dar pentru cunoscători face diferența! Prețul unei cești de cafea este, la noi, de 9 lei. Preț pentru toate buzunarele, în alte părți este cu mult mai scump”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Click!.
Pe lângă restaurantul din Filiași, Constantin Enceanu are și o pizzerie în Craiova. Ideea a fost a fiicei și a ginerelui său, iar artistul și-a dat acordul. Cei doi s-au ocupat de amenajarea spațiului, dar și de promovarea locației.
„Această pizzerie este deschisă într-un spațiu pe care l-am avut închiriat cuiva și, cum expirase contractul, ginerele și fiica mea, cei care de altfel se ocupă și de localul din Filiași, m-au rugat să facem aici o pizzerie.
Am fost de acord, l-au și decorat foarte frumos, cu ajutorul unor specialiști în domeniu. Ei se ocupă mai mult, este o afacere de familie, eu i-am mai ajutat cu bani. Sunt tare mândru de ei, sunt foarte serioși în tot ceea ce fac, s-au ocupat enorm și de promovarea afacerii, dar și de angajați”, a mai spus artistul.
Printre colaboratorii pizzeriei se numără și Cătălin, fiul lui Romică Țociu. Tânărul, concurent al emisiunii Chefi la cuțite, este un expert în gastronomie. Din acest motiv, Constantin Enceanu a apelat la el pentru a-i învăța pe angajați cum să facă un blat în stil italienesc.
„Și Cătălin și-a deschis anul trecut o pizzerie, în București, așa că am apelat la ajutorul lui, pentru afacerea noastră. Îl plătim ca să învețe angajații să prepare celebrul blat italienesc, pufos și gustos. Cătălin este, de fapt, unul dintre cei mai talentați specialiști în pizza, din București, a fost și la Chefi la cuțite, la Antena 1. Dar, el și tatăl lui au afacerea lor, iar eu o am pe a mea”, a adăugat cântărețul.