A anticipat tragedia? Vezi TESTAMENTUL lui Michael Schumacher. Ce avere COLOSALA lasa in urma

Publicat: 07/01/2014 | 15:21
A anticipat tragedia? Vezi TESTAMENTUL lui Michael Schumacher. Ce avere COLOSALA lasa in urma

Aflat in aceste zile in coma indusa in Grenoble, Michael Schumacher a anticipat parca tragedia din urma cu doua saptamani. Intr-un interviu mai vechi acordat unui ziar german, septuplul campion mondial de F1 marturisea ca si-a facut deja testamentul.

Cu trei ani inaintea teribilului accident de schi suferit pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher isi facea testamentul, lasand familiei o avere de-a dreptul colosala, aproximata undeva in jurul sumei de 750 de milioane de euro.

michael schumacher

Potrivit testamentului, legendarul pilot al scuderiei Ferrari isi lasa intreaga avere sotiei si celor doi copii ai sai. „Da, mi-am facut testamentul. Sunt un familist si in ziua de azi se poate intampla orice„, marturisea Schumacher intr-un interviu acordat unui cotidian german.

Avere de 750.000.000 de euro!

Michael Schumacher are o avere de aproximativ 750 de milioane de dolari. Mare parte a facut-o din Formula 1. In cele 15 sezoane petrecute in Marele Circ, septuplul campion mondial a castigat, in medie, 40 de milioane de euro anual.

michael schumacher

Michael Schumacer are mai multe masini si nenumarate proprietati, printre care si o vila de 24 de camere in Elvetia si un somptuos castel de 10.000.000 de euro in Sicilia.

J.D

Citește și...