A câștigat 4 milioane de lire la loto, iar după o săptămână a ajuns om al străzii!

Publicat: 05/05/2019 | 20:10
A câștigat 4 milioane de lire la loto, iar după o săptămână a ajuns om al străzii!

Este povestea unui britanic care a sfârșit prin a fi dat afară din propria casă la scurt timp după ce a câștigat la loto. Motivul pentru care nu s-a bucurat de banii câștigați este incredibil! 

În urmă cu doar o săptămână, Mark Goodram și prietenul său Jon-Ross Whatson se credeau bogați și scăpați de griji, când au descoperit că au câștigat la loterie 4 milioane de lire sterline.

Bucuria le-a fost însă repede ruinată chiar de loterie, care a refuzat să le plătească premiul, acuzându-i că au cumpărat biletul câștigător cu banii de pe un card bancar furat. Cei doi prieteni au dezmințit acuzațiile, dar oficialii loteriei britanice au spus ferm că niciun ban nu le va fi virat până când ancheta poliției nu ajunge la o concluzie, relatează observator.tv.

Pentru Mark Goodram situația s-a deteriorat și mai mult în ultimele zile. Potrivit The Mirror, în urma scandalului a ajuns să se certe și cu prietenul său, cu care stătea împreună. Jon-Ross Whatson l-a dat afară din apartament. Prietenii săi au declarat ziarului britanic că acum Mark Goodram nu are adăpost și că trăiește pe străzi.

Tânărul de 36 de ani a fost fotografiat, de altfel, bând pe stradă dintr-o sticlă de cidru ieftin și mâncând chiftele de 1 liră.

A ajuns de la un stil de viață cu șampanie, crezând că e milionar, la dormit pe străzi, la băut cidru ieftin și la stat în compania cerșetorilor. Ieșise din închisoare cu puțin timp înainte să câștige la loto, dar acum a fost dat afară din casă și trece prin cele mai grele momente. Este foarte frustrat pentru că nu a primit premiul, dar încă mai crede că va lua banii și spune că va merge în justiție dacă nu va fi plătit”, a declarat un prieten al lui Goodram, pentru The Mirror.

Citește și...