razvan plumb

Bozo Plumb, baiat de oras, dar si de bani gata, daca ne luam dupa ultima achizitie,un Mercedes S Coupe 65 AMG in valoare de 250 de mii de euro, a vrut sa intre in randul lumii, al milionarilor mai bine zis, si si-a tras un numar la masina "a la Adamescu"

Razvan Plumb isi plimba iubita, pe Roxana Panait, cu o masina despre care spune ca este imprumutata, insa noi stim ca a platit-o cu banii jos. De unde a avut 250 de mii de euro toata lumea s-a intrebat, in conditiile in care mama lui nu este milionara, declarati de avere este modesta, iar el are doua firme cu 0 profit. Dar asta este alta discutie pe care am mai dezbatut-o in paginile site-ului numarul 1 al Romaniei, Cancan.ro. Ce vrem sa evidentiem este faptul ca "Bozo" Plumb si-a dorit masina de fite, dar si numere precum ale minilionarilor de rand. Mai exact ca cele pe care Carmen Adamescu, fosta sotie a celui de-al doilea bogat roman din toate topurile de specialitate, care are trecut la Range Rover-ul personal B ** XCP (de la Carmen Palade, numele de fata). Acum, ca sa fie fi si el in top, Bozo a copiat modelul milionarei si astfel are numarul de la masina inmatriculat B **XRP (de la Razvan Plumb).

Carmen Adamescu este model pentru Bozo Plumb, caci altfel nu ne explicam de ce a fost atat de innebunit sa-si puna numerele la masina fix ca femeia de afaceri
Carmen Adamescu este model pentru Bozo Plumb, caci altfel nu ne explicam de ce a fost atat de innebunit sa-si puna numerele la masina fix ca femeia de afaceri

Citeste si:

A ravnit la o avere de 700 milioane de euro, iar acum umbla cu garzi de corp dupa ea! Doamna Adamescu, pazita ca un sef de stat!

Rovana Plumb are fiu de AUR! "Bozo" şi-a tras maşină de 250.000 de euro!

Incalcite sunt caile iubirii pentru fiul Rovanei Plumb. Secretele amoroase ale lui “Bozo”!

Desi daca este intebat daca cumva a copiat-o pe Carmen Adamescu, Razvan Plumb va raspunde raspicat ca NU. Insa noi ne-am obisnuit cu astfel de raspunsuri din partea lui. Si cand paparazzii CANCAN.ro l-au ntrebat daca masina pe care o conduce de o bucata de timp este tot a lui, raspunsul a fost tot NU. Dar, cine stie?!!!!, un prieten multimilionar i-a dat cu imprumut autoturismul Mercedes S Coupe 65 AMG in valoare de 250 de mii de euro. Si tot acest prieten l-a lasat sa-l si inmatriculeze cu initialele lui personale RP, de la Razvan Plumb. Dar, vorba aia, unul e "Bozo", iar in cazul asta stam altfel de vorba. Nu-i asa?

In interviul acordat reporterilor Cancan.ro, Razvan Plumb a sustinut cu tarie ca nu are cunostinta despre niciun Mercedes S Coupe 65 AMG, desi (doar cu cateva zile in urma) noi l-am filmat coborand de la volanul acestei masini!
In interviul acordat reporterilor Cancan.ro, Razvan Plumb a sustinut cu tarie ca nu are cunostinta despre niciun Mercedes S Coupe 65 AMG, desi (doar cu cateva zile in urma) noi l-am filmat coborand de la volanul acestei masini!

Spune ca face bani din firmele lui

CANCAN.ro a publicat in exclusivitate imagini cu Razvan Plumb, fiul fostului ministru, la volanul unui Mercedes S Coupe 65 AMG, care nu este deloc scumpa: a dat pe ea "doar" un sfert de milion de euro! Intrebat din ce bani si-a achizitionat acest autoturism de lux, tanarul de 23 de ani a raspuns ca are doua firme si ca nu este intretinut de mama sa, insa, ca sa vezi, surpriza! Una dintre firme este radiata, iar alta a avut 0 profit. Prima dintre firme – la care a detinut actiuni, caci nu mai detine -, “World Milenium Publicity” (cu sediul in Bucuresti, sectorul 2, Calea Mosilor, nr. @#$) este infiintata in 2009 (cand Razvan avea 17 ani, deci era minor, fara drept de a deveni actionar sau administrator in vreo firma). Aceasta firma apare, astazi (19.01.2016) (VEZI FACSIMIL), la Registrul Comertului ca fiind… radiata inca din august 2014. Practic, ea nu exista, prin urmare nu mai desfasoara nicio activitate.

Una dintre cele doua firme cu care se lauda
Una dintre cele doua firme cu care se lauda "Bozo" (respectiv "World Milenium Publicity") este inchisa inca din 2014

A doua firma unde “Bozo” este actionar 100% si, totodata, administrator, se numeste “WRP Smart Invest” SRL si are sediul in Bucuresti, sectorul 3, Calea Vitan, nr. @#$. Aceasta are ca obiect principal de activitate, intr-adevar, “Intermedieri in comertul cu produse diverse”, dar si, in secundar, “Prelucrarea si conservarea carnii”. Firma la care ne referim a fost infiintata in 5 iunie 2015, iar la “Sectiunea financiara 2013, 2014, 2015” nu figureaza cu activitati desfasurate, astfel ca nu putem vorbi de niciun profit, care sa justifice macar achizitionarea unui abonament RATB, daramite achizitionarea unui Mercedes S Coupe 65 AMG.

Firma
Firma "WRP Smart Invest" (singura la care Plumb jr. este actionar la acest moment si care mai este si activa) nu are inregistrat nimic in contabilitate, semn ca nu a desfasurat niciun fel de activitate in cele 7 luni de la infiintare. Cu alte cuvinte, e "pe zero", fara profit!

Conform ultimei declaraţii de avere, parlamentarul PSD Rovana Plumb deţine, e drept, cinci case, dar în conturi are doar 3700 de euro şi 1300 de lei. Adică, la un calcul simplu, cu 236.000 de euro mai puţini bani decât a fost nevoie pentru un Mercedes S Coupe 65 AMG.

Rovana Plumb este un politician român, membru al Partidului Social Democrat.
Rovana Plumb este un politician român, membru al Partidului Social Democrat.

Rovana Plumb (“Doamna de fier a PSD-ului”) este presedintele Consiliului National PSD si a detinut functii in stat precum:

- A fost ministru al muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice, intre 5 martie 2014 şi 17 noiembrie 2015.

- A fost ministru al mediului si padurilor in guvernele conduse de Victor Ponta, din luna mai 2012.

Eva Stan

Citeste despre:bozo plumb, rovana plumb, carmen adamescu, masina bozo, cancan


Share On Facebook