A cunoscut celebritatea la Antena 1, iar acum… s-a cuplat cu un renumit milionar!

Publicat: 23/07/2020 | 23:32

Una dintre fostele ispite ale show-ului matrimonial ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, a dat ”marea lovitură” în plan amoros. Sexoasa blondină i-a pus capac unui renumit afacerist de pe litoral. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații spumoase.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul savuroase legate de cea mai nouă poveste de dragoste ce s-a înfiripat pe scena mondenă de la noi.(NU RATA: ISPITA BIANCA POP ÎI FACE PROPUNERI INDECENTE LUI VICTORAȘ MICULA PE INTERNET: „MAU-MAU? VIN CU BLONDA, CE NE DISTRĂM…”)

Loredana Paraschiv, căci despre ea este vorba, este, fără dar și poate,  una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. A cunoscut celebritatea după ce a participat în renumitul show matrimonial de la Antena 1, ”Insula Iubirii”.

După mai multe ralații eșuate, se pare că a ieșit și soarele pe strada ei. Loredana Paraschiv. În sfârșit, sexoasa blondină și-a găsit ”jumătatea”, un bărbat frumușel și care o iubește ca pe ochii din cap.(VEZI ȘI: HANNELORE DE LA „INSULA IUBIRII”, DE NERECUNOSCUT DUPĂ DIVORȚ)

Loredana Paraschiv s-a cuplat cu un afacerist din Mangalia

Cine este noul iubit?

Din câte se pare, Loredana Paraschiv a tras ”lozul câștigător” în plan amoros. Și asta pentru că a reușit să-i sucească mințile unui potent afacerist. Răzvan Chivu, pe numele lui, pare să fie unul ditre cei mai respectați afaceriști de pe litoral. Potrivit surselor noastre, tânărul deține un renumit hotel din Mangalia.(VEZI ȘI: “ISPITA” CARE NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 DE EURO ȚINTEȘTE SUS. CUM S-A FOTOGRAFIAT ÎN FERRARI CU UN CELEBRU MILIONAR)

Loredana Paraschiv și-a găsit ”jumătatea”

Show-ul de la Antenă, suspendat din cauza coronavirusului!

Pandemia de coronavirus a suspendat filmările pentru show-ul Insula Iubirii. Asta pentru că, în Republica Dominicană, locul unde se desfășura emisiunea, a fost declarată stare de urgență din cauza coronavirusului atunci când echipa Antenei își planificaseră filmările.

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție, a concurenților și a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite”, au spus reprezentanții Antena 1.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.