“Ispita” care nu iese din casă fără 1.000 de euro țintește sus. Cum s-a fotografiat în Ferrari cu un celebru milionar

Autor:
Publicat: 05/07/2020 | 19:33

Face ce face și atrage din nou atenția! După ce s-a filmat sub influența alcoolului într-un taxi, vorbind ca la ușa cortului, fosta ispită de la „Insula iubirii”, Bianca Pop, „lovește” din nou, doar că de aceasta dată țintește mult mai sus. 

Nu doar o dată a spus, în spațiul public, că ei îi plac banii. Este cunoscută pentru celebra replică: „Eu nu ies fără 1.000 de euro cash, pentru că mă simt ca o boschetară”, dar și pentru numeroasele controverse amoroase în care a fost implicată.

(NU RATA: BIANCA POP, RUPTĂ DE BEATĂ ÎN TAXI: „MAMĂ, CE ÎNJOSEALĂ MI-AM LUAT!” + ”SPARG RESTAURANTUL!”)

Pe contul ei de Instagram, Bianca Pop se filmează des ba în spital, la perfuzii, ba amețită de aburii alcoolului, în taxi, ba în diverse dispute sentimentale. A apărut, în ultima vreme, și pe la televiziuni, plângând și aducând acuzații grave altor nume din showbiz.

Bianca Pop, divă în mașina lui Dan Nicorescu

Bianca Pop a început să țintească tot mai sus și pare să fi trecut complet peste episodul umilitor în care, recent, a fost scuipată și înjurată pe litoral. Îmbrăcată sumar, în sutien și o fustă lejeră de vară, fosta ispită de la „Insula iubirii” s-a fotografiat în Ferrari-ul de lux al celebrului milionar Dan Nicorescu, iar descrierea fotografiei spune totul: „Prieteni pentru totdeauna”.

Bianca Pop, alături de Dan Nicorescu

(CITEȘTE ȘI: ALT EPISOD BIZAR AL BIANCĂI POP! „ISPITA” DE LA INSULA IUBIRII, DESCULȚĂ ÎNTR-O BALTĂ)

Surpriză, însă, căci și cunoscutul om de afaceri se afla, în momentul în care Bianca a făcut selfie-ul, la bustul gol. Pesemne că cei doi se pregăteau să meargă la piscină sau la plajă sau se întorceau de acolo. În fotografie, Dan Nicorescu nu pare foarte interesat de ceea ce se întâmplă lângă el și este extrem de atent la drum.

Fosta ispită, bătută și umilită pe litoral

Nu trece nici măcar o zi fără ca Bianca Pop să nu fie implicată într-un scandal. Recent, bruneta s-a filmat în timp ce povestea cum a fost bătută și umilită în recepția unui hotel de pe litoral. „Ispita” a dezvăluit că un bărbat cu care avusese un conflict cu ceva timp în urmă a umilit-o în recepția hotelului unde se afla.

„M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte. I-am dat block pe Facebook mamei mele să nu vadă ce mi se întâmplă. Vă distrug pe toți! La mine nu există clanuri, există lege. Lucrez în presă, în televiziune și vă bag la pușcărie pe toți”, a povestit bruneta, într-o filmare postată live pe o rețea socială. Pop a dezvăluit că va merge la poliție pentru a rezolva aceste probleme.

Bianca Pop a fost implicată în numeroase dispute, de-a lungul timpului

La nici un sfert de oră după acest episod, „ispita” începe să plângă în hohote și povestește că a avut parte de momente grele și că suferă după tatăl său, care a decedat.

„Am nevoie de tata! Am nevoie de o familie! Sunt puternică, dar cât să mai fiu? Când o să fiu și eu fericită? Nu meritam eu să fiu umilită!”, a spus Bianca, printre lacrimi.

Acum câteva zile, bruneta a fost protagonista unui alt episod cel puțin bizar. Dezbrăcată de la brâu în sus, Bianca s-a filmat în timp ce își acoperea zona intimă cu mâna, iar sânii și-i „tunase” virtual cu niște bancnote. Dincolo de asta, „ispita” a scris un mesaj vulgar, care i-a adus numeroase comentarii pline de jigniri.

(VEZI ȘI: BIANCA POP, UMILITĂ COMPLET! FOSTA „ISPITĂ” A FOST DATĂ AFARĂ DIN TAXI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI)

S-a certat cu multe dintre divele showbizului

Vă reamintim că Bianca Pop a fost implicată în numeroase dispute și s-a certat cu multe dintre divele din showbizul nostru. Maria Ilioiu, Naba Salem, Simona Trașcă sunt doar câteva dintre numele pe care le-a pronunțat fosta ispită de la „Insula iubirii” pe rețelele de socializare și cărora le-a adresat cuvinte grele din diverse motive, legate de bani sau de bărbații cu care au avut tangențe. Surpriză însă… cu multe dintre femeile cu care s-a certat, Bianca Pop s-a împăcat la scurt timp, declarându-le iubirea pe rețelele de socializare și spunând despre ele că sunt cele mai bune prietene ale sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.