„A fost găsit mort la ora 7:30”. Tragedia care a îngrozit România

Publicat: 18/02/2019 | 08:33

O descoperire macabră a avut loc chiar la primele ore ale dimineții. Stelian Ilie, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit mort de proprietarul imobilului în care locuia.  Polițiștii din Rădăuți au fost anunțați despre faptul că într-un apartament din municipiul Rădăuți a fost găsit Stelian Ilie B. (51 de ani), din comuna Arbore. Bărbatul locuia singur în aparatamentul dintr-un bloc de pe strada Pandurilor.

Apartamentul respectiv îi aparține lui Vasile S. care l-a lăsat pe Stelian Ilie B. să locuiască acolo deoarece nu avea unde sta. Pe la ora 19.30, când proprietarul a intrat în imobil l-a găsit pe Stelian Ilie B. degedat pe patul din dormitor. Pe cadavrul bărbatului nu se aflau urme de violență. Acesta era decedat de două, trei zile.

Lângă patul răposatului au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice goale, dar și mai multe sticle de alcool sanitar marca Mona, goale și acestea. Bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice în cantități foarte mari. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului din Rădăuți.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Citește și...