A lovit mortal un pieton apoi a fugit de la locul faptei. Ce au descoperit polițiștii

Publicat: 16/03/2019 | 09:32
A lovit mortal un pieton apoi a fugit de la locul faptei. Ce au descoperit polițiștii

Teribilul accident s-a petrecut vineri seara, pe DN2, la ieşirea din municipiul Focşani spre Boloteşti, autorul fiind un şofer care a fugit de la locul faptei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Un pieton în vârstă de circa 35-40 de ani a fost accidentat mortal, pe DN 2, la Km 6 spre Boloteşti, de un şofer care a părăsit locul faptei. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat conducătorul autoturismului care a părăsit locul accidentului. Este vorba de o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, din judeţul Braşov”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu.

Bineînțeles, a fost demarată imediat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la această tragedie, precum și pentru identificarea șoferului care a părăsit locul faptei. Surpriza polițiștilor a fost uriașă. Conform informațiilor furnizate de Agerpres, o femeie de circa 40 de ani, din Braşov, a fost identificată ca fiind autoarea accidentului de vineri seară de pe DN2, la ieşirea din Focşani spre Boloteşti, în urma căruia un pieton şi-a pierdut viaţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Citește și...