Știrea care a cutremurat România. Alina Turcanu a murit

Publicat: 15/01/2019 | 10:58

Alina Turcanu este una dintre cei opt pasageri care au fost răniți după ce microbuzul lor s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate, după ce a ieșit de pe autostradă. Din nefericire, la mai bine de o săptămână de la accidentul violent, ea a murit, în ciuda eforturilor medicilor din Pitești. Vă reamintim că femeia de 33 de ani a fost transportată în comă la Spitalul județean din Pitești.

Rănită grav în accidentul violent din județul Argeș, Alina Turcanu a murit

După ce și-a petrecut sărbătorile de iarnă acasă, alături de cei patru copii ai săi, Alina Turcanu a plecat pe 6 ianuarie spre Cehia, unde muncea ca să le asigure un trai mai bun fiicelor și fiilor săi. Soarta crundă însă a luat-o de lângă îngerașii ei, după ce microbuzul în care era împreună cu alți șapte oameni a fost scăpat de sub control de șofer la ieșirea de pe autostradă, la Bascov. Ulterior, acesta s-a lovit de parapetul de protecție și a ajuns pe un teren viran, unde s-a izbit de un stâlp de electricitate.

În vârstă de 33 de ani, Alina Turcanu stătea pe partea dreaptă a microbuzului, chiar în locul în care autovehiculul s-a izbit de stâlp. Impactul a fost extrem de violent, iar ea a suferit răni grave, fiind transportată în comă la Spitalul județean din Pitești. În ciuda eforturilor medicilor, aceasta a pierdut lupta la viață. Tânăra mamă avea
avea două fete și doi băieți – cel mai mic dintre ei are 8 ani.

La scurt timp după producerea accidentului rutier, șoferul a mărturisit că nu și-a dat seama că se termină autostrada. Martorii însă, povestesc altceva: bărbatul ar fi adormit la volan. O apropiată de-ale Alinei Turcanu a declarat că șoferul era la al doilea transport București – Cehia într-un interval de doar câteva zile, potrivit observator.tv. Pe 4 ianuarie, bărbatul efectuase un transport București – Cehia, după care pe data de 6 ianuarie s-a întors în România și, în momentul accidentului, pleca din nou spre Cehia. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest pe conducătorul auto, iar rezultatul a fost negativ.

 

Citește și...