A murit strivit de două vagoane, după ce trenul a deraiat! Parchetul a deschis o anchetă

Publicat: 09/11/2017 | 20:31
A murit strivit de două vagoane, după ce trenul a deraiat! Parchetul a deschis o anchetă

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, joi, la o fabrică din Simeria, după ce a fost strivit între tampoanele a două vagoane, după deraierea uneia dintre garnituri. Poliţiştii şi inspectorii ITM fac cercetări.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, accidentul de muncă în urma căruia un bărbat a murit a avut loc, joi, în incinta unei societăţi care repară şi întreţine vagoane.

“Victima are 55 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, şi a fost strivit între tampoanele a două vagoane, după deraierea unuia dintre vagoane. În cazul accidentului de muncă, poliţiştii TF efectuează cercetări (in rem) împreună cu inspectorii ITM, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s- a produs tragicul eveniment”, arată IPJ Hunedoara, potrivit mediafax.ro.

Parchetul de lângă Judecătoria Deva supraveghează urmărirea penală în cazul accidentului de muncă de la Simeria.

Citește și...