A murit tânărul din Medgidia care şi-a dat foc în maşină. Mesajul şocant postat de tatăl lui Adrian Lipan pe Facebook

Publicat: 22/08/2019 | 09:38
A murit tânărul din Medgidia care şi-a dat foc în maşină. Mesajul şocant postat de tatăl lui Adrian Lipan pe Facebook

A murit tânărul din Medgidia care şi-a dat foc în maşină. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, Adrian Lipan suferind arsuri pe mai mult de 90% din suprafața corpului.

Tănărul a recurs la gestul extrem după un conflict cu tatăl său, anunțând printr-un live pe Facebook că nu știe ce să facă altceva. Marți, la ora 17.00, Adrian Lipan a fost transportat la spital, în stare critică, cu arsuri de gradul 3 pe 90% din suprafața corpului.

„Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greşit. Taţilor de băieţi, nu ii faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieţi, dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face şi ştiu ca sunt un laş, dar nu ştiu ce altceva sa fac“, a spus tânărul.

Adrian Lipan nu a mai putut fi salvat de medici

Tatăl lui Adrian Lipan: ”Am crescut un șarpe, nu un copil”

Tatăl lui Adrian Lipan a transmis, în mediul online, un mesaj incredibil. „Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor. Aviz viitorilor părinți”, a scris tatăl lui Adrian Lipan pe Facebook.

Mesajul bărbatului a primit, bineînțeles, răspunsuri, iar unul dintre ele a venit chiar de la sora sa. Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul . Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris o femeie care ar fi sora bărbatului. Un apropiat al familiei a scris că tânărul Adrian ar fi fost alergat, cu o toporișcă, de tatăl său, cu mai mulți ani în urmă.

Citește și...