A vrut să scape de amendă şi i-a aruncat poliţistului 200 de lei din maşină! Incredibil ce a urmat

Publicat: 12/10/2017 | 14:49

Un şofer din Brăila a încercat să scape de o amendă, oferind mită poliţiştilor. Bărbatul a fost prins vorbind la telefon în timp ce conducea, aşa că, pentru a scăpa de amendă, i-a oferit agentului suma de 200 de lei.

Poliţistul a dat alarma la Serviciul Judeţean Anticorupţie, s-a organizat un flagrant şi a fost prins şoferul care deja aruncase suma de bani în autospeciala poliţistului, relatează obiectivbr.ro. Şoferul este cercetat penal pentru dare de mită. 

Potrivit informaţiilor transmise de Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Teritorial Brăila, la data de 10 octombrie, lucrători de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Brăila, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, l-au prinsîn flagrant pe şoferul D.I. care a oferit o sumă de bani unui agent de poliţie din cadrul IPJ Brăila – Poliţia Municipiului Brăila. În ziua respectivă, agentul de poliţie a sesizat SJA Brăila cu privire la faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu cu autospeciala din dotare, l-a depistat în trafic pe conducătorul auto D.I. care folosea telefonul mobil în timp ce conducea un autoturism.

Pentru a nu i se aplica o sancţiune contravenţională, D.I. a oferit suma de 200 lei, bani pe care i-a aruncat în autospeciala de poliţie. Faţă de D.I. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, fără a fi dispuse măsuri privative de libertate”, au precizat anchetatorii de la Serviciul Anticorupţie.

 

Recomandarea CIAO.RO