Abi Talent o ironizează pe Antonia, în melodia lansată pentru Alex Velea: „Antonia, io ti amo, semnat Abi Castellano”

Publicat: 24/05/2020 | 16:59

Pandemia de coronavirus l-a ținut pe Abi în casă, însă nu i-a ținut și talentul pe loc! Trapperul-fenomen al noii generații a lansat ieri un diss pentru Velea și nu s-a abținut de la cuvinte, ci din contră!

NU RATA – ABI TALENT NU SE POTOLEȘTE! CUM L-A UMILIT PE RIVALUL ALEX VELEA, DUPĂ CE TOATĂ LUMEA CREDEA CĂ SCANDALUL A ÎNCETAT

Și, pentru că știm cu toții că Abi Talent este sincer și spune mereu ceea ce gândește, chiar dacă acest lucru îi cam supără pe cei din jurul său, la fel s-a întâmplat și acum. În diss-ul pentru Alex Velea, Regele României nu doar că a scos versuri de hate pe bandă rulantă, ci s-a legat și de Antonia, pe care a ironizat-o după bunul său plac.

În versurile melodiei „Câinele meu – Velea Diss”, Abi Talent mărturisește că nu știe care din Alex Velea sau Antonia este femeia și că artistul ar trebui să facă un test ADN, pentru a vedea dacă cei doi copii pe care îi are cu iubita lui sunt…ai săi!

CITEȘTE ȘI – CUM O ARDE ABI TALENT PE LUX ȘI OPULENȚĂ: „DAU MII DE EURO PE HAINE PE CARE LE PORT DE DOUĂ ORI”

Mai mult, Abi Talent, o ironizează pe Antonia, căreia îi dedică 2-3 versuri în italiană și amintește și de Vincenzo Castellano, fostul soț al vedetei.

„Dacă nu era Smiley, erai vai de tine

Nu aveai bani de mâncare, nici de haine, dar în fine

O duci așa de rău că faci reclamă la tigăi

Și toată lumea știe că am stil italiano, Antonia io ti amo, semnat Abi Castellano.

V-ați da toată viața pentru-o zi din viața mea

Iau toate vedetele din țară la mișto

Fac numai euro, zeci de mii de euro și fac muzică la mișto

Frumoasa și bestia, Velea și Antonia

Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia

E timpul ca Velea să facă un test ADN 

Să vedem dacă, pe bune, ăia sunt copiii lui” cam așa sună câteva dintre versurile diss-ului lansat de Abi Talent, pentru Alex Velea.

Citește și...