Abia acum s-a aflat! Boala de care suferă Selly: ” Nu pot să vă descriu cât de nasoală era durerea aia”

Autor:
Publicat: 24/05/2020 | 18:07

Abia acum s-a aflat! Selly le-a făcut fanilor dezvăluiri, într-un vlog, despre boala de care suferă și pe care a depistat-o în urmă cu 10 zile.

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri, a dezvăluit că suferă de o boală. Totul s-a întâmplat chiar în prima zi în care măsurile impuse de autorități s-au relaxat. Pe 15 mai, Selly a avut parte de o experiență neplăcută și a ajuns pe mâna medicilor. (CITEȘTE ȘI: SELLY A FĂCUT-O PRAF PE VULPIȚA! CUM A FĂCUT LIDERUL 5GANG MIȘTO DE VEDETA DE LA ACCES DIRECT: „NU MĂ UIT LA PORCĂRIILE ASTEA”)

”Era vineri, 15 mai, fix în ziua ”marii relaxări”. Ce m-am mai relaxat în ziua aia, forță ziua aia. Și eu am un prieten foarte bun, Claudiu, alături de care plănuisem să mergem cu barca pe Snagov ca să sărbătorim această relaxare a măsurilor. Stăteam eu așa cu fundul pe barcă, stăteam și mâncam, când deodată m-a trosnit ceva la spate, în zona asta lombară. O durere incredibilă, adică nu pot să vă descriu cât de nasoală era durerea aia. Și am realizat că nu puteam să mă mișc. Nu puteam să fac nimic și m-am speriat în momentul ăla. Credeam că o să rămân acolo țeapăn pe barcă.

M-am programt duminică să-mi fac un RMN. În mintea mea au trecut vreo trei ore lejer, doctorul se ocupa de alți pacienți. Nu aveți idee cum e sensația asta să stai o oră nemișcat”, a spus Selly pe vlog.

”Ai hernie. Nu este nici mică, dar nici mare”, i-a spus medicul lui Selly.

”Nu am să las această hernie să îmi afecteze treaba. Dar o să-i ascult pe medici. O să facem împreună un program de recuperare cum trebuie. Înțeleg că e nevoie de kinetoterapie, de exerciții care să reușească cumva să facă ele la coloană ceva”, a spus Selly în încheiere.

Cum a făcut Selly o căruță de bani

Peste două milioane de abonați pe YouTube are Selly, iar de aici i-ar veni, lunar, circa 10.000 de dolari. Și asta nu e totul! În emisiunea ”Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar, a făcut și alte dezvăluiri: „În principiu, sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”. (VEZI ȘI: SCANDAL ÎN MAȘINA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ! DAVID ȘI EVA I-AU CERUT SĂ-L SUNE PE SELLY LA 7 DIMINEAȚA DE ZIUA LUI! CINE A RĂSPUNS LA TELEFONUL VLOGGERULUI)

Tânărul a precizat că trebuie să se adapteze mereu, pentru că mai puține vizualizări însemnă mai puțini bani. „Am mai adoptat diverse tipuri de content. Acum doi ani, aveam o iubită şi făceam daily-vlogguri doar cu ea. Ne foloseam unul de celălalt. Lumea se săturase să vadă aceleaşi vlogguri zilnice”.