Accident grav în Olt. Un microbuz și un autoturism s-au lovit frontal

Publicat: 17/03/2019 | 13:44
Accident grav în Olt. Un microbuz și un autoturism s-au lovit frontal

Accident grav în Olt. Un microbuz și un autoturism s-au lovit frontal. Patru persoane au fost rănite, duminică dimineața, într-un accident rutier produs în localitatea Valea Mare, din județul Olt. Șoferul unei mașini nu a acordat prioritate unui microbuz, care, în urma impactului, s-a răsturnat.

Potrivit ISU Olt, trei persoane din microbuz și șoferul mașinii au suferit răni și au primit îngrijiri medicale.

„Echipajele medicale au asistat la fața locului patru victime, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina. Este vorba de doi bărbați, unul în vârstă de 63 de ani și cel de-al doilea în vârstă de 48 de ani, care erau conștienți și prezentau traumatisme minore”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Persoanele transportate la spital sunt șoferii celor două vehicule implicate în accident, potrivit sursei citate. Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs după ce șoferul mașinii nu ar fi acordat prioritate microbuzului, iar în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident grav în Olt
Citește și...