Cel puţin 13 persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier pe DN 66A, în localitatea Aninoasa, judeţul Hunedoara, după impactul dintre un microbuz şi un autoturism. Una dintre persoane e rănită grav, transmite corespondentul mediafax.ro.

Potrivit primelor informaţii primite din partea IGSU, la nivelul judeţului Hunedoara a fost activat planul roşu de intervenţie, după accidentul dintre un microbuz de transport persoane şi un autoturism, pe DN 66A, în Aninoasa. „Până în acest moment sunt 13 persoane rănite, dar conştiente, care au fost preluate de echipajele medicale. Salvatorii acţionează pentru evaluarea medicală a celorlalte persoane implicate, pentru a le transporta la spital în situaţia în care este nevoie”, arată IGSU. Potrivit sursei citate, una dintre persoane este în stare gravă. La locul producerii accidentului intervin 4 echipaje SMURD, 3 ambulanţe SAJ şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Citeste despre:accident aninoasa, cod rosu interventie hunedoara, accident grav valea jiului numar victime, poze accident hunedoara


Share On Facebook