Accident grav pe Autostrada București-Pitești. Sunt șase victime, iar una dintre ele este încarcerată

Autor: A.N.
Publicat: 15/08/2019 | 20:08

Șase perssoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată, în urma unui accident care a avut loc, joi seară, pe Autostrada București-Pitești. Potrivit polițiștilor, șoferul unei mașini nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit Centrului Infotrafic, accident s-a produs, joi seara, pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 19, sensul către Piteşti.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 19, sensul către Piteşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma evenimentului 6 persoane au fost rănite şi sunt asistate medical”, au transmis polițiștii.

Potrivit ISU Giurgiu, au fost înregistrate șase victime, printre care un bărbat încarcerat. Pompierii susțin că o femeie este în stare gravă, fiind intubată, iar alte două sunt conștiente. În mașină se aflau și doi copii, gemeni, unul dintre ei fiind inconștient, cu traumatism la nivelul capului.

Victimele sunt transportate la spital, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Citește și...