Accident mortal la Suceava. Două persoane şi-au pierdut viaţa

Publicat: 14/11/2019 | 07:56

În noaptea de miercuri spre joi a avut loc un accident rutier la ieşire din Câmpulung Moldovenesc, spre Suceava. Din cele cinci persoane care se aflau în cele două maşini implicate, două nu au mai putut fi salvate şi au murit.

Au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc, cu autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, şi trei echipaje SAJ.

Într-o mașină se aflau trei persoane, dintre care un minor și au fost preluate de echipajele medicale. În cea de-a doua mașină se afla persoana încarcerată, iar a doua persoană, probabil șoferul, nu a mai fost găsită la fața locului.

Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, victimele inconştiente nu şi-au mai revenit şi a fost declarat decesul. Toate persoanele implicate sunt de sex masculin. Cei doi decedati au, cu aproximaţie 18 şi 25 de ani (ultimul fiind cel încarcerat).

În accident au fost implicate două mașini în care se aflau cinci persoane, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă și evaluată medical. Într-o mașinî se aflau trei persoane, dintre care un minor. În cea de-a doua mașină se afla persoana încarcerată, iar a doua persoană, probabil șoferul, nu a mai fost găsită la fața locului.

Persoana încarcerată și o altă persoană din cealaltă mașină au fost găsite în stop cardiorespirator și s-au executat manevre de resuscitare. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, victimele inconștiente nu și-au mai revenit și a fost declarat decesul”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

Citește și...